de-feijenoorder

De Feijenoorder

1908.nl gaat samenwerken met FSV De Feijenoorder

Van de redactie

1908.nl is trots om de gloednieuwe partnership met FSV De Feijenoorder aan te kondigen. Beide partijen zullen vanaf heden intensief samenwerken om de steun aan Feyenoord te vergroten.

Naast de gezamenlijke passie voor Feyenoord, vinden beide partijen elkaar in de ambitie om de binding met de club op verschillende vlakken te vergroten. Zowel 1908.nl als De Feijenoorder willen positieve bijdragen leveren aan de belevingen en ervaringen rondom Feyenoord, voor iedereen met een roodwit hart.  

FSV De Feijenoorder is de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Feyenoord. De vereniging zet zich in voor de belangen van alle Feyenoordsupporters en die van haar leden in het bijzonder. Zo is De Feijenoorder drijvende kracht achter de grootschalige sfeeracties in de Kuip, biedt het supportersreizen aan, ontwikkelt het unieke content en organiseert het tal van evenementen die de binding tussen supporters en met Feyenoord vergroten.     

1908.nl is trots om een dusdanig diepgewortelde Feyenoordpartij (sinds 1938) te mogen verwelkomen als partner.

 

Ben je nog geen kameraad? Support Feyenoord. Word hier lid.

Delen

Reacties

Leuk! Ik wil mijn tijd wel investeren in de 1908 crew, dus mocht je nog iemand zoeken… !
Zal mij een worst zijn wie met wie gaat samenwerken, ik kijk hier enkel voor nieuwtjes en heb mijn lidmaatschap aan de fsv al jaren terug opgezegd.
Feyenoord wordt momenteel hartstikke geod geleid en dara heb ik vertrouwen en de rest zal me in principe een worst zijn
Wat lopen sommige weer te zeiken om niks, kijk eerst hoe het gaat en ga over een paar maandjes lopen janken als je dat graag wilt.
Word wel moe over heel dat gezeik over de roze kameraden.
Snap niet dat deze mensen de aandacht zo graag willen hebben en waarom ze dingen eisen.
We komen allemaal om gezellig naar het voetbal te komen kijken, waar je ook vandaan komt of wie je ook bent.
Omdat Paul met zijn kliek heel graag maar aandacht wilt krijgen ( met Feyenoord shirt door 020 lopen bijv) dan moet je ook niet huilen om alle reacties en dat je dan zoveel aandacht krijgt.
Schreeuw om aandacht inderdaad, ze willen overal de belangrijkste gevonden worden. Begint heel vermoeiend te worden hoe ze zich overal opdringen. + hij is D66 lid dus verklaart het een en ander.
Van mij hoeft het ook niet perse. Een aparte 'groep'.
Maar de 12 deling binnen het legioen is al lang geleden ingezet door groeperingen als scf, fIIIr, rjk, de noordzijde, frfc, lunatic, de feijenoorder en weet ik veel wat nog meer voor onzin.
Doe dan ook niet moeilijk over nog een extra groepering. Uiteindelijk zijn we allemaal gewoon feyenoord supporter.
Ik sluit mij helemaal aan bij Huissie79.
Jammer. Ondanks dat alle verenigingen op haar eigen manier het beste voor hebben met Feyenoord zijn er toch verschillen in opvattingen, cultuur en tolerantie. Een neutraal platform bindt de gedeelde passie, een aan 1 specifieke partij gelieerde nieuws site verliest neutraliteit.

Hoe serieus zou iemand een politiek verslaggever nemen wanneer deze een samenwerking aangaat met 1 specifieke partij?

Hoe serieus zou iemand VI nog nemen als deze een officiële samenwerking aangaat met 1 specifieke vereniging?

Jammer maar het goed recht natuurlijk van de maker van deze site; wij zijn slechts te gast hier!
Ik denk dat we met Te Kloese, Arnesen en Slot geen beter trio aan de macht kunnen hebben. Hier en daar hoor ik dat onze Algemeen directeur teveel complimenten krijgt, maar kijk eens waar we nu staan ten opzichte van 1 jaar geleden. Het verschil in management beleid is gewoon te opvallend. Hard op weg om schuldenvrij te zijn/worden, vlees op de botten creëren, een begroting van 80 miljoen, en als klap op de vuurpijl: kapitaal op het veld met een op het oog betere c.q. bredere selectie dan vorig jaar. We moeten door, en als we de begroting echt omhoog willen tillen naar het niveau ajax, dan zul je op den duur naar een nieuw stadion moeten. Ik was echt een "nieuw stadion" aanhanger. Maar de wereld is veranderd, en Te Kloese heeft de enig juiste maatregel getrokken: nieuw stadion in de ijskast, en we gaan ons helemaal richten op voetbal. Die woorden zijn spectaculair waargemaakt! Ik zie nu ook een mogelijk andere weg: die van het oude stadion kopen van de n.v. door alle schulden over te nemen - (bedenk wel dat de Kuip vroeg of laat bij de Amerikaanse bank Goldman Sachs terecht komt wanneer het nieuwe stadion er niet komt) -, en vervolgens onderzoeken of een totale verbouwing/vernieuwing rendabel te maken is, en ons helpt op weg naar een ca. 200 milj. begroting. Desnoods moet dat plan dan ook maar even in de koelkast, totdat de bouwgrondstoffen weer wat genormaliseerd zijn. Wanneer deze ambities volstrekt onmogelijk zijn in de oude Kuip - (beperkte ruimte om het stadion heen; een indeling die een eeuw geleden voldeed, maar waar nu veel teveel geld in moet om de situatie te verbeteren, etc.) -, dan nog zou het stadion moeten worden overgenomen, vanwege de overwaarde die waarschijnlijk(?) de schulden te boven gaan. Dus winst voor de club. Hoe dan ook: het kan toch niet anders of we moeten allemaal bij elkaar aansluiten achter onze totaal vernieuwde passie: Feyenoord!! P.s. sorry dat dit bericht 2x als reactie geplaatst is. Ik ben hier nieuw en enkele van mijn berichten kwamen door onwetendheid mijnerzijds ergens onderaan in de items. Omdat ik e.e.a. graag wil delen, heb ik een kopie maar naar boven gesmokkeld. Mijn verontschuldigingen!
Als Stadion NV netjes de afbetalingen doet aan GS wordt het stadion echt geen eigendom van die Amerikanen.
Het meest domme wat je nu moet gaan doen is het stadion overnemen, laten de aandeelhouders maar bijstorten
Volledig met je eens behalve over het stadionstuk, ik weet dat dat nieuwe stadion sneller uit de ijskast wordt getrokken dan het verotte randje denkt te weten. 😉 Renovatie is geen oplossing dat stelde de club zelf.
Al die oordelen gelijk hier, laten we eerst eens afwachten wat deze samenwerking te weeg gaat brengen. Ipv het gelijk af te kraken. Ik wacht af wat hier uit gaat komen, ik denk dat ik positief verrast ga worden
Oprecht benieuwd hoe ze elkaar gaan versterken.
Ik hoop dat 1908 gewoon blijft zoals voorheen. Ik vind de samenwerking toch wel teleurstellend. FSV de Feyenoorder is er namelijk niet voor alle supporters. Als voorbeeld onze vrienden van de roze kameraden.
“Onze” vrienden, nou @FTM tijd voor een polletje om eens te checken hoeveel mensen er zo over denken! “Club van iedereen” meer paar aandachttrekkers willen er een “club van verschillende verenigingen” van maken.
@SterkerDoorStrijd, geef ff aan waar Paul of de Roze Kameraden stellen dat ze van onze club een regenboogclub willen maken (wtf betekent dat eigenlijk in jouw wereld? 😂), of dat ze een apart vak willen? Of dat ze alleen naar De Kuip komen om hun geaardheid te tonen? Waar stellen ze dat dan? Of is dat slechts jouw mening? 🥲

Zij willen gewoon meer bewustzijn creeeren over het kwetsen van mede Roze kamerwden wanneer er homofobe spreekkoren zijn, eigenlijk precies waarom Feyenoord en de joodse achterban meer bewustzijn wilt ccreeeren voor liederen die zijn als antisemitisch ervaren. Iedereen moet zoch veilig en welkom voelen toch? (Behalve Tadic en Mountainrat)
Met alle respect maar dat is al zo. RJK, De Feijenoorder, De Roze Kameraden, FRFC, noem ze allemaal maar op. De achterban is al lang versplinterd en in dat opzicht is De Roze Kameraden de zoveelste versplintering. Maar ga nu niet roepen dat zij de oorzaak zijn van de algehele versplintering. Dat is complete nonsens.
Nog steeds ga je naar de Kuip voor Feyenoord, en nu heb je er een groepje bijgekregen die alleen naar de Kuip komen om hun geaardheid te showen (puur voor de aandacht) en die “toevallig” ook nog eens lid zijn van D66 wat duidt op pure propaganda. Ik zelf ken een homoseksuele supporter die regelmatig de Kuip bezoekt en nog nooit ergens last van heeft gehad. De diversiteit zoals bij Feyenoord zie je überhaupt nergens anders!
Ik zeg ook niet dat mensen met een LHTBQI+ achtergrond niet veilig naar de club gaan, maar dat ze zich als supportersgroep hebben verenigd. Dat maakt ze niets anders dan alle andere supportersverenigingen die zich hebben georganiseerd. Dat dat gebeurt heeft m.i. alles te maken met de stuurloosheid van onze club na Jorien en alle discussies die zijn gaan spelen.
Alleen gaan hun een stapje verder, ze willen van onze club een regenboogclub maken. Ik ken genoeg homoseksuele mensen die hun afschuw hierover uitspreken en zichzelf niet in een aparte hokje stoppen, zo wil ik het zien! Wat boeit mij of een ander t nou of je een **** hetero of wat dan ook bent, je komt voor Feyenoord!
Simpel: we komen allemaal voor Feyenoord, fuck je geaardheid, politieke mening of wat dan ook!
Jammer van deze samenwerking. Beter houdt 1908 het bij nieuwtjes en primeurs waar hij goed in is en om wordt gewaardeerd en blijft hij verre van samenwerking met deze dubieuze "supportersvereniging". Steeds minder supporters voelen zich vertegenwoordigd door FSV de Feijenoorder. Niet voor niets loopt het ledental al jaren dramatisch terug. Ze doen ook geen enkele moeite om alle supporters te vertegenwoordigen, als je het ergens niet mee eens bent krijg je een agressieve toon terug, zoals ook in de reacties hieronder is te zien. Nee, FSV de Feijenoorder doet onze club helaas meer kwaad dan goed, ondanks hun mooie sfeeracties.
Geweldig weer een reden om weer terug te gaan naar FR fans maar ook een hoop kleuters zitten maar jammer genoeg is dit soort propaganda waar ik niet op zit te wachten
Zo. De sfeer zit er lekker in vandaag.

Zullen we gewoon eens kijken wat de samenwerking brengt voordat we alles af gaan zeiken?

En het weer gewoon over voetbal gaan hebben in plaats van AVG, pro- of tegen Rutger (die laatste groep hóeft hier ook niet te komen hé als ze dat niet willen) en weet ik veel wat nog meer?

Fijne zonnige dag Kameraden! En laat iedereen op zijn eigen manier genieten van Feyenoord, of dat nou een seizoenskaarthouder is, een tv-supporter is of iemand die op een andere manier van Feyenoord geniet.
Veel city schreeuwers hieronder, beargumenteer eens waarom FSV tegen vooruitgang is. Er is een gruwelijk grote ramp voorkomen door dat achterlijke onrealistische stadion te stoppen!
Je hebt je eigen vraag al beantwoord
Zijn zoveel mooie artikelen door NRC VI pro enz geplaatst met zo ongelofelijk veel inhoud, maar toch probeert het D66 kliekje (misschien krijgen ze wel ervoor betaald) het door je strot te duwen.
Zowel 2908.nl als sv de Feyenoorder hebben dragen Feyenoord een warm hart toe en willen de krachten bundelen. Hartstikke goed. Niet tegen elkaar maar met elkaar. Nu ook nog de individuele supporters allen met de neus naar dezelfde kant aub, want zal het dan een ontzettend goede sfeervolle geven in de Kuip.
Mooi initiatief van 1908.nl en sv de Feyenoorder 👍
Alleen worden door de clubjes die jij noemt enkel supporters geaccepteerd wiens neus tegen het nieuwe stadion is, pertinent tegen het bestuur zijn en elk wangedrag maar goedpraten.
Behalve de Roze Kameraden he? Want daar houd De Feijenoorder niet van
En terecht, wil je ook de donkere kameraden de Duitse kameraden de Belgische kameraden en ga door?
En waarom zijn er dan zo ontzettend veel subcategorieën onder de supporters groepen (malaku, de Noordzijde) en heeft niemand het hier over. Maar zodra er supporters zijn die op hun eigen geslacht vallen en verder niemand kwaad doen, is het ineens acceptabel dat zij bedreigd en belachelijk gemaakt worden omdat er niet voor elke supporter een eigen subgroepje mag komen?
Ahha maar je support Feyenoord dus niet liever als een grote groep? Wie zijn nou diegene de andere buitensluiten met hun aparte groepjes?
Omdat de noordzijde enz geen aparte verenigingen zijn?
Feyenoord supporter ben je ongeacht ras seksuele voorkeur of geaardheid. Dit is alleen maar een samenwerking om meer propaganda te verspreiden. Oftewel volgens hun Ben je alleen maar een echte Feyenoord supporter als je een doorgesnoven kale Rotterdammer ben

Om aan te geven dat je alleen maar feyenoord-supporter kan zijn als je een kale doorgesnoven Rotterdammer bent
FSV De Feijenoorder... De vereniging die na de beruchte en schandalige bedreiging aan Koevermans gezamenlijk met de daders een brief ondertekent waar geen enkele vorm van excuses of veroordeling was te lezen. De stelling was 'dit heeft niemand gewild, maar we kunnen nu wel mooi vooruit kijken'.

De club die zelfs inmiddels deelnemers van de bedreiging en leden van FRFC in het bestuur heeft zitten.

Waar alleen aandacht is voor de supporters die tegen een nieuw stadion zijn.

Nog nooit een veroordelend woord heeft geuit over de beledigingen en bedreigingen richting de Roze Kameraden.

Die vereniging die op geen enkele wijze een constructieve houding wil aannemen richting de club en het bestuur, maar overal tegen is.

Die FSV De Feijenoorder?


En oh ja, ze zorgen voor sfeeracties.
Lekker janken joh, die mensen maken wel de club zoals het is.
Los van dat je jezelf kan afvragen of zij wel echt de club maken, vind jij dus dat daardoor bovenstaande punten zijn goed te praten? Serieus?
Je bent vooral overal op het reageren die het niet eens is met jou. Niet alles is gejank maar noemen ze een eigen mening hebben, wat prima is.
Wat jij doet is vooral janken en je eigen mening door drukken.
Uw profielfoto is wel een actie van de FSV 😉
Want je mag dingen niet mooi vinden en tegelijkertijd andere dingen afkeuren?
Je begrijpt niet zo goed wat een mening inhoudt heb ik het idee.
Ook het vuurwerk? Of zijn dat de sfeeracties?
Ook het vuurwerk? Of zijn dat de sfeeracties?
De roze kameraden vragen er ook wel zelf om, met Paul voorop.
Ik vind de spandoeken die in Tirana te zien waren wel te ver gaan, maar vraag me echt af waar Paul en zijn kameraden naar toe willen
Prima toch. Al die jankerds hieronder mogen zich aan sluiten bij de roze kameraden
City voorstanders en roze kameraden is een clubje die samenwerkt, opgericht vanuit D66.
Ik was inderdaad een voorstander van Feyenoord City. Omdat uit ELK onderzoek, ook de second opinion van Movares die Robin van Holst krampachtig achterhoudt, is gebleken dat nieuwbouw het meest oplevert onderaan de streep en dat renovatie niet technisch en economisch verantwoordelijk is.

Misschien voel je je aangevallen omdat er kritiek op jouw kliekje is. Het zou je sieren om minder op de man te spelen en met logische argumenten te komen.
Feyenoord city gaat er niet komen omdat niet Feyenoord er beter van werd, maar Goldman sachs en het ander zooitje er beter van zouden worden. Met als gevolg seizoenkaarten dik €300 duurder. En dan begin ik nog niet over het kansloze mobiliteitsplan. Maar goed, we spelen nog lang en gelukkig in de Kuip. Op naar renovatie!!
Jij zou echt perfect passen bij De Feijenoorder met je **** angst
Dat waren toch die gasten van die open brief ondertekent door het ruwe randje? Jammer...
Zonde. Een beetje zichzelf respecterende feyenoord supporter of 'onafhankelijke ' nieuwssite zou niets met de huidige fsv te maken willen hebben.
Hopelijk blijven we hier gewaarborgd van de negativiteit jegens eigen club.
Gewaarborgd moet uiteraard zijn: gevrijwaard.
Excuses
Ik hoop door stevig ingrijpen de vandalen zogenaamde suppoters zich beter gaan gedragen daar speelt de supporters vereninging een belangrijke rol in.
FSV De Feijenoorder? Dat infantiele bijeengeraapt zooitje dat tege nelke vorm van vooruitgang is en liefst heeft dat de club eeuwig in het velreden blijft hangen? Goh, gezellig.....
Dit begrijp ik niet helemaal. Waardeloze supporters vereniging. Jarenlang eigenlijk van kleins af aan lid geweest, maar sinds jaar of 5 opgezegd. Zo doodziek van dat deconstructieve meedenken met de club over stadion en boetebeleid enz.
Zonde van 1908.nl
Ik heb mn lidmaatschap ook opgezegd. De fsv had nooit samen moeten gaan met de Feijenoorder.
Als je gaat samenwerken, zou je dan geen "+" in de afbeelding plaatsen? Een "x" wordt normaliter gebruikt om "tegen" of "competitief" weer te geven.
nee, tegenwoordig is net als bij collabs tussen kledingmerken een ‘x’ erg gebruikelijk.
"Collabs", weer wat geleerd. Bedankt voor je info.
Snap de noodzaak voor een samenwerking niet zo. 1908: transfernieuws en diepgaande analyses, FSV: sfeeracties en supportersreizen. De enige overlap is de schoolkrantcolumn van Kapitein Iglo.
Hoe gaat deze samenwerking er uit zien en wat is de meerwaarde voor dit nieuwsmedium?
Ik zou niets met deze groep te maken willen hebben. Doorgesnoven hooligans in het bestuur, alles goedpraten als het om wangedrag gaat, alles doen om een nieuw stadion te verhinderen etc.

Er is een reden dat deze kliek al jaren een teruglopend ledenaantal heeft. Ik hoop maar dat je hier goed over hebt nagedacht Rutger.
Echt joh, enige FSV die voor de supporters opkomt... Doorgesnoven figuren zitten tegenwoordig overal en is niks mis mee toch :P
Ze doen ook dingen die wel een positieve bijdrage hebben, dus vind het een beetje kort door de bocht om die hele organisatie af te rekenen op de rotte appels (ondanks dat het er zorgwekkend veel zijn). Het is ook niet zo dat we momenteel een alternatieve supportersvereniging van enig formaat hebben.
Tja, je hebt er ook die ten koste van alles een nieuw stadion willen. Ook als allang blijkt dat het te duur is om te bouwen en qua risico's voor de club onverantwoord is. Dat is de brave jongens club. Tegenwoordig ook heel populair om daar bij te willen horen.

Ben ik het met alles eens van de Feijenoorder? Nee, zeker niet maar kunnen we aub ophouden met dit zwart-wit denken onderling?
Ik denk dat we met Te Kloese, Arnesen en Slot geen beter trio aan de macht kunnen hebben. Hier en daar hoor ik dat onze Algemeen directeur teveel complimenten krijgt, maar kijk eens waar we nu staan ten opzichte van 1 jaar geleden. Het verschil in management beleid is gewoon te opvallend. Hard op weg om schuldenvrij te zijn/worden, vlees op de botten creëren, een begroting van 80 miljoen, en als klap op de vuurpijl: kapitaal op het veld met een op het oog betere c.q. bredere selectie dan vorig jaar. We moeten door, en als we de begroting echt omhoog willen tillen naar het niveau ajax, dan zul je op den duur naar een nieuw stadion moeten. Ik was echt een "nieuw stadion" aanhanger. Maar de wereld is veranderd, en Te Kloese heeft de enig juiste maatregel getrokken: nieuw stadion in de ijskast, en we gaan ons helemaal richten op voetbal. Die woorden zijn spectaculair waargemaakt! Ik zie nu ook een mogelijk andere weg: die van het oude stadion kopen van de n.v. door alle schulden over te nemen - (bedenk wel dat de Kuip vroeg of laat bij de Amerikaanse bank Goldman Sachs terecht komt wanneer het nieuwe stadion er niet komt) -, en vervolgens onderzoeken of een totale verbouwing/vernieuwing rendabel te maken is, en ons helpt op weg naar een ca. 200 milj. begroting. Desnoods moet dat plan dan ook maar even in de koelkast, totdat de bouwgrondstoffen weer wat genormaliseerd zijn. Wanneer deze ambities volstrekt onmogelijk zijn in de oude Kuip - (beperkte ruimte om het stadion heen; een indeling die een eeuw geleden voldeed, maar waar nu veel teveel geld in moet om de situatie te verbeteren, etc.) -, dan nog zou het stadion moeten worden overgenomen, vanwege de overwaarde die waarschijnlijk(?) de schulden te boven gaan. Dus winst voor de club. Hoe dan ook: het kan toch niet anders of we moeten allemaal bij elkaar aansluiten achter onze totaal vernieuwde passie: Feyenoord!!
Haha blijf dat luchtkasteel maar verdedigen, je ziet nog steeds niet in dat Feyenoord volledig naar de klote zou zijn gegaan?
Hahaha iedere vorm van kritiek wordt al weggemodereerd op deze website, het is echt een sekte. Groetjes
Schandalig om
De Feijenoorder als tuig te bestempelen schaam je diep
Tsja, beetje sceptisch over het samenwerken met deze groep.

Ben heel benieuwd hoe deze samenwerking zich tot uiting zal brengen.
Jammer dit, teveel FRFC en ex hooligan tuig in het bestuur. Niet serieus te nemen dat De Feijenoorder
Je bedoelt de mensen die ook de sfeeractie’s doen de mensen die zorgen voor een mooi eerbetoon aan Gyan en Wim Janssen
Absoluut respect daarvoor hoor, maar voor rest blijft het tuig
Als mijn doorgesnoven oom elk familiefeest verpest en daarmee onze goede naam, maar wel de slingers ophangt en de uitvaart van mijn oma regelt, dan ben ik hem alsnog liever kwijt dan rijk.

Zij menen door dit te organiseren dat zij een vrijbrief hebben om zich op een asociale manier te gedragen. Zij voelen zich nog gesteund ook omdat zij de hardste schreeuwerds om zich heen hebben.
Super!!! Keep up the good work💪🏻💪🏻
Gaat Rutger dan ook stoppen met domme tweets de wereld in te slingeren zoals dat Twente haar poot stijf moet houden inzake Zerrouki omdat Feyenoord toch wel gaat lappen? Of valt dat ook onder de ambitie voor Feyenoord vergroten?
Dit was precies mijn gedachte. Ik denk dat zijn contact binnen de club macht aan het verliezen is, door vooral te Kloese, en dat zit hem niet lekker. Dat snap ik ook nog, maar daar moet dit platform niet voor misbruikt worden.
Hopelijk krijgen FSV leden ook exclusief transfernieuws!
dan kun je een beetje de schooiers wegfilteren van je site