Bevestigd
arne slot schaal

Foto: VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Arne Slot en Feyenoord akkoord over contractverlenging tot 2026

StanV1908

Feyenoord heeft het contract met Arne Slot opengebroken en verlengd. De 44-jarige hoofdcoach, die Feyenoord dit seizoen naar de zestiende landstitel in de clubhistorie loodste, heeft voor één jaar bijgetekend en ligt daardoor tot medio 2026 vast in De Kuip.

"Ik ben hier nog niet klaar," aldus Slot. "We hebben een prachtig seizoen gehad met Feyenoord, met het kampioenschap als schitterende beloning voor al het harde werk dat verzet is, maar ik wil ontzettend graag verder bouwen. Na de zomer wacht een avontuur in de Champions League en er is een landstitel te verdedigen. Genoeg om naar uit te kijken, dus ik ben er trots op om in Rotterdam trainer van Feyenoord te zijn en te blijven."

Slot kwam in de zomer van 2021 naar Feyenoord en beleefde sindsdien de nodige sportieve hoogtepunten met de club. Zo speelde Feyenoord onder zijn leiding voor het eerst in twintig jaar weer een Europese eindstrijd door de finale van de UEFA Europa Conference League te bereiken. 
 
Dit seizoen volgde de voorlopige kroon op het werk met de landstitel, die op 14 mei jongstleden in eigen huis werd behaald dankzij een 3-0 overwinning op Go Ahead Eagles.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Read van Volendam naar Feyenoord. Kan links- en rechtsback spelen. Pas 16 jaar. Heeft reeds wat minuutjes gemaakt. Wordt ws uitgeleend aan Dordrecht ?
@FTM komt Ruben van Bommel naar Feyenoord of vissen we weer achter het net?
En toch vraag ik me af of "onze" Willem Arne persoonlijk heeft gefeliciteerd met het kampioenschap van "zijn" club of via een welgemeende handdruk of (minder) een telefoontje of (nog minder) een appje of (nog veel minder) helemaal niet. "Onze" Willem was nou niet echt onder de indruk van "zijn" club dit seizoen. Zelfs Dick Advocaat had met dit team kampioen geworden, toch?
FTM: wanneer wordt bekend dat Xavi Simons is gecontracteerd?
zou perfect passen bij ons , psv laat hem nooit gaan naar ons , ik denk dat feyenoord nu eerst alles op alles moet zetten op 2 erg goede buitenspelers , idrissie gaat terug en hoeft aub niet terug te komen , jahanbaks wil zelf nog een x een stap maken , walemark moet je gaan verhuren en dilrosen moet je gratis weg geven
Op Dilrosen na ben ik het met je eens.
Of Gravenberch huren
Rotjeknor010
Rotjeknor010
Pep guardiola weer langs de zijlijn komend seizoen!
Bod van 4,5 miljoen dollar op Luis Chavez van Feyenoord?
Ik hoop op Hugo Vetlesen als aanwinst. Er vanuit gaande dat Kokcu vertrekt. Is jonger dan Chavez, scoort meer en zal zich als Noor waarschijnlijk nog wat sneller aanpassen. Jammer overigens dat Van den Boomen naar Ajax gaat.
Eens Damaschin, alleen vd Boomen vertoont veel overeenkomsten met Veerman. Waarschijnlijk te log en te weinig dynamiek voor het spel onder Slot, terwijl Vetlesen juist wel dor eigenschappen met zich meebrengt. Ik had vd Boomen graag gezien als versterking in de breedte, voor de basis lijkt Vetlesen geschikter.
Ik denk dat Van den Boomen met zijn fantastische traptechniek en slimheid wel wat had toegevoegd. Maar zelf had ik na flink wat filmpjes kijken al wel een voorkeur voor Vetlesen vanwege de redenen die jij noemt. Dat lijkt gewoon een hele complete middenvelder: dynamisch, prima techniek, makkelijk scorend, goede trap. Is gewend om pressingvoetbal te spelen onder Knutsen. Ik schat in dat hij het ook een niveau hoger kan laten zien en echt een voltreffer zou zijn zoals Hancko en Aursnes. Hopelijk heeft Feyenoord nog steeds belangstelling en komt hij van de zomer.
Ik hoop op Adem Zorgane. De ideale opvolger van Orkun.

https://twitter.com/JoostvanderLeij/status/1661447239867289623

Echt een waanzinnig profiel voor een middenvelder. En als hij ongeveer dezelfde contributie haalt voor Feyenoord is zijn replacement value voor ons 38M(!).

Charleroi vraagt ~8M dus dat moet te doen zijn.
Zorgane heeft waanzinnige onderliggende statistieken inderdaad. Zou ook een prachtige opvolger zijn met veel doorgroeipotentie en ook een redelijke restwaarde.
Die ga ik zometeen eens bekijken!
Arne is in alle opzichten een hele slimme trainer. Mooi dat hij blijft. Naar de top komen is 1 aan de top blijven is 2. Als hij dat bij ons realiseert dan is hij de GOAT.
Fijn nieuws dus! 1908.nl was de laatste weken slot.nl, hopelijk kan hetnu weer gewoon 1908.nl zijn.

Overigens gisteren Willem van Hanegem in de AD Voetbalpodcast heerlijk relativerend als antwoord op de vraag of Feyenoord met Slot nu komend seizoen ook kampioen wordt: “Hoezo met Slot? Staat die dan ook op het veld dan?”
Ik ben een WvH fan, maar ik vond t juist een beetje vervelend.
Slot is meer dan wie ooit, bepalend geweest als trainer.
De oudere generatie heeft moeite met accepteren dat voetbalfilosofie in de afgelopen ~10 jaar gigantisch is veranderd, en dat een écht goede trainer - en staf - daadwerkelijjk een gigantisch verschil maakt.

Van voeding, tot inspanning, tot postities op het veld waaruit de hoogste xG wordt gecreëerd en hoe je systematisch in die posities komt, etc. etc.

Natuurlijk is voetbal nog steeds een momentensport waar individuele klasse ook de doorslag geeft. Maar te vaak valt de oudere generatie terug op platitudes en clichés. Bij Feyenoord is na het inhuren van Sportsology het kwartje gelukkig gevallen.
Arne Ferguson!
@FTM Is Oscar Cortes als linksbuiten geen optie meer voor feyenoord? Nu er een Italiaanse club bereidt is 6 miljoen te betalen voor 80% van zijn transferrechten. Als hij ooit een optie is geweest
Dit zou een tip aankoop zijn van het kaliber Sinisterra!
Zal zeker half jaar tot een jaar nodig moeten hebben om zijn effectiviteit te verbeteren en aan de intensiteit te werken. Maar is zeker niet vies van mee verdedigen en houdt van de 1 op 1 opzoeken. Heerlijke speler om te hebben op de flanken
Off topic maar wel over media gelul. Valentijn Driessen heeft weer wat.

https://www.voetbalzone.nl/nieuws/ajax-troeft-concurrentie-af-hij-zou-eigenlijk-naar-feyenoord-zijn-gegaan/419563
Mooi naar die neuzen laten gaan. Lig er niet wakker van.
Nee wij hebben due Marc Ruijl toch maar het gaat erom dat hij weer wat bedenkt met zijn 020 sympathie. Slot eerst zwart lopen maken en nu dit weer .geloof er nl geen moer van.
SjonHeytinga
SjonHeytinga
@FeyenoordTM

Heel random, maar enig idee of Feyenoord interesse heeft in Danjuma? Contract loopt af en precies een positie die we wel kunnen gebruiken.
Ik noemde zijn naam ook al. Zou voor hem ook ideaal zijn, ook met oog op het EK.
Hij zei gisteren in de space dat het geen thema is, maar dat hij zich kon voorstellen dat Slot hem graag zou hebben.

Ook wordt hij nog steeds aan PSV gelinkt.
Danjma heeft gewoon nog tot 2026 contract bij Villareal toch of mag hij daar weg?
Komende 2 jaar blijft ie iig en anders volgende zomer weer een goede onderhandelingspositie. Zo te horen is dus de clausule die in zijn contract stond een jaar opgeschoven. Anders had Slot wel gezegd dat er helemaal geen clausule meer in staat.
Het goede nieuws gaat maar door, nu nog ff bevestiging dat een rugsponsor uit den boze is. Hoewel dat volgens mij nooit overwogen is. Zeker niet met een internationaal nietszeggende naam als Prijsvrij.
Hij heeft met 2 clubs gepraat. Tottenham weten we. Maar die andere..Toch de joden?
Feyenoordvrouwtje
Vorige zomer. En Leeds.
Hij heeft helemaal niet met ajax gesproken. Zal Frankfurt zijn denk ik
FeYeNoOrD1983
Hou eens op over ajax!!! Altijd dat Calimero gedoe dat spelers en trainers kwijlen om daar te werken.

Op dit moment zijn we sportief ajax heel hard de baas. Ook bestuurlijk. En financieel werken we aan. Onze trainer verdiend meer dan een ajacied ooit verdiend heeft n.a.w.
Feyenoordvrouwtje
Ze hadden hem zo graag willen hebben. En arrogant genoeg om hem te benaderen.
Laten wij gewoon blij zijn dat onze Arend blijft. We zien het wel in 2026 nadat wij weer drie jaar op de Coolsingel hebben gestaan en bijna die tweede (onnozele) ster boven het logo krijgen.
Feyenoordvrouwtje
Jaar voor jaar hè. Niet te hard v stapel lopen. En tussendoor heel veel genieten.
@ftm

Zijn alle clausules nu uit het contract met het verwijderen van de clausule volgend jaar zomer? Of is er daarvoor een nieuwe clausule in de plaats gekomen?
Fantastisch
Ik zie hierin geen reden om FTM te bashen, ga ervan uit dat hij gewoon de info brengt die hij vanuit zijn bron krijgt. Meer opmerkelijk is wel dat alle media verkeerd geinformeerd zijn door de personen binnen Feyenoord die “lekken”.
Dat is dus ofwel bewust gedaan of er is binnen Feyenoord hierover niet bepaald goed gecommuniceerd.
Dat of Slot zit vanmiddag gewoon keihard te liegen tegen een groep journalisten 😂
Slot hangt natuurlijk ook een mooi verhaal op in overleg met de leiding, om de boosheid en haat ietwat te temperen.

Er heeft veel meer gespeeld dan Slot wil doen geloven
Dat lijkt mij ook het meest waarschijnlijke. Moet wel zeggen dat ie dat verdomd goed deed, als het zo is!
En natuurlijk nog belangrijker: hij blijft!
Haha ja want jij bent zo’n kenner dat je dat weet hè, net zoals je wel meer denkt te weten. Je lult alleen maar uit je nek, sneue *****
Heerlijk om Slot te horen zeggen dat hij, Te Kloese en zijn staf op dinsdagmorgen al wisten dat hij gewoon zou blijven.
Als je ziet wat er daarna op dinsdag, woensdag en donderdag nog in de media allemaal verschijnt, lachwekkend.
Perry_Pruillip
Ik ben er sceptisch over, heb de gehele tijd gezegd hij blijft maar na 4 uur lang praten denk ik dat na overeenstemming een stukje reputatie reparatie is overlegd. Dit met een passend verhaal. Anders hadden de roddels niet aangehouden en de persco eerder geweest.
Perry_Pruillip
Maar het belangrijkste is dat hij blijft.
Haha ja hoor tuurlijk. Wat een wantrouwen op basis van niets
Hoe weet jij dat ze 4 uur gepraat hebben ?
Trouwens op dinsdagmorgen heeft ie z'n assistenten al ingelicht en dinsdagavond Te Kloese.
Ik ga uit van het verhaal van Slot en alle onzin van alle zgn. insiders hebben de plank helemaal mis geslagen.
Feyenoordvrouwtje
Ik denk 4 uur liedjes gezongen. Op de Coolsingel kon hij er redelijk veel. Klein beetje oefenen nog. Na 4 uur moet het genoeg zijn.
Volgens mij zat Slot niet bij dat gesprek, dan zal dat Braziliaanse vrouwtje
haar kunsten wel hebben vertoond.....
Nee hoor dat geloof ik niet. Slot kwam heel eerlijk over. Het zou ook niet verstandig zijn om te liegen want het komt altijd boven water.
Veel supporters namen hem het ook niet kwalijk dat hij naar de Spurs zou gaan. Ik was wel Slot moe moet ik eerlijk toegeven.
Markvdrheijden
Het leven krijgt een heerlijke lichtheid wetende dat Feyenoord kampioen is en de beste directie, trainer en selectie van het land heeft.
Wat is dit nu weer voor censuur joh? Kritische vragen over dat stuk van die reconstructie worden verwijderd? Je kan kan ook niet meer reageren op dat stuk?
Mijn hemel wat een klein gedrag, zullen jullie dat stuk niet eens verwijderen? Daar klopt namelijk helemaal niets van. Van een sneu gedrag zeg.
Haha dacht al dat het aan mij lag.
Beetje sneu inderdaad.
FR-Hillegersberg
Arme @FTM rustige zomer voor jou.
Fantastisch nieuws natuurlijk! Arne in de Champions League! @FTM off topic dit - is Lucas Chavez een serieuze kandidaat om Kökcü te vervangen? Ziet er goed uit op video's, lijkt mij een goede vervanging met wat nodige ervaring. Ook leuk voor Giménez om een Mexicaan in het team te hebben.
Dit maakt mij zo blij!
Te kloese held der helden
Perry_Pruillip
Heb je er toch flink naast gezeten, niet dan?
FTM: volgens mij is het tijd voor een nieuwe video met alles wat je verwacht de komende zomer nu Slot blijft.
De Valentijn van deze regio...
Als je dit lullig bedoeld vind ik het misplaatst. Blijf dan weg hier.
Ik heb geen hekel aan Valentijn, maar die zit er ook nog wel eens naast.
Alleen geeft hij het toe.
Dit zijn ******** wel de tijden om een Feyenoorder te zijn, lijkt wel alsof er niks tegen kan zitten laatste tijd.
Eindelijk nieuws uit 1e hand. Dank, Arne
Complimenten naar Toon van Bodegom om DtK binnen te halen!!!
We hebben nog nooit zo’n goede daadkrachtige directeur gehad. Grote complimenten !!
Nu het stadion dossier incl juridische structuur aanpakken
Arne, Arne, we worden kampioen!
Feyenoordvrouwtje
We zijn nu KAMPIOEN.
Mensen, wat leven we toch als Feyenoorder in een geweldige periode, een groot Feel Good verhaal!🥳
Het goede nieuws blijft maar komen. Als we zo doorgaan blijkt dat we vanavond Haaland ook nog getekend om als back-up to fungeren voor Santi
Feyenoordvrouwtje
😂
Na het volgende seizoen is Slot weg.
Kijk, dat is lekker verdienen! Is de clausule nu ook een jaartje opgeschoven, of iig verhoogd?
Clausule 2024 is eruit
Hoe weet je dat?
Heeft hij tijdens de persconferentie zelf laten weten! 😄😄😄
Nou daar was hij een beetje onduidelijk over. Due Vkausuke zit niet meer in het haar 2024 maar hij wou niet zeggen of due helemaal geschrapt was. Volgens mij was dat een vraag van Gouka.
*clausule