kampioensshirt-2

1908.nl

Nieuws

Beperkte beschikbaarheid • Scoor nu nog het unieke kampioensshirt!

Dennis

Santiagooooo! Gisteren liet de Mexicaanse spits weer van zich horen met twee puntgave treffers tegen Excelsior. Wat een team heeft Arne Slot ook dit seizoen weer op het veld staan! De titel is binnen handbereik. Zondag wacht de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles in een ongetwijfeld kolkende Kuip. 

Vier het naderende kampioenschap in stijl met een speciaal voor de echte Feyenoordfans ontworpen kampioensshirt. De euforie, de schaal en het iconische beeld van hoop en geloof in de titel. Dit is de landskampioen van 2022/2023!

Het betreft hier een beperkte oplage, dus zorg dat je er snel bij bent. De grotere maten zijn helaas al uitverkocht, maar een exemplaar in een meer gangbare maat valt nog wel te scoren! Bestel jouw shirt nu hier!

Opbrengst

De opbrengst van het kampioensshirt zal worden gebruikt om 1908.nl verder te verbeteren. We streven naar het verder professionaliseren van de redactie, een nog betere website, hoogwaardigere berichtgeving, meer primeurs en unieke content.

Meer dan twintig redacteuren zorgen ervoor dat er dagelijks berichten verschijnen van de mooiste club ter wereld. Allemaal Feyenoorders. Hoe mooi om die passie samen te delen. En hoe mooi dat het één het andere kan helpen. Dus bestel nu je kampioensshirt en help mee.

kampioensshirt
kampioensshirt2

Delen

Reacties

Hi,

Als ik um vandaag bestel heb ik m dan as vrijdag?
Lukt dat?
Thanks voor reactie!

Gr Arnold