deadlineday-1

Nieuws

Liveblog: Deadline Day • Ready for more? [GESLOTEN]

In deze liveblog plaatst 1908.nl al het nieuws rondom Feyenoord op Deadline Day!

UPDATE 23:38 · Feyenoord U21 heeft zich op de valreep nog weten te versterken met Paris Saint-Germain speler Tidjany Chabrol Touré: It's happening!

UPDATE 23:15 · Feyenoord 1 is klaar op de transfermarkt. Klik hier voor de opgemaakte balans.

UPDATE 21:35 • Krabbendam: "Feyenoord heeft er alles aan gedaan om Zerrouki nog te halen, maar wilde niet verder gaan dan vijf miljoen + bonussen en doorverkooppercentage."

UPDATE 19:37 • Zerrouki zit 'gewoon' bij de selectie van FC Twente voor het duel tegen Excelsior van vanavond 21:00 uur. De Algerijnse middenvelder start in de basis bij de Tukkers.

UPDATE 18:06 · Zoals gemeld is Feyenoord nog niet klaar op de markt: De club legt zojuist Youssef Amyn definitief vast. It's happening!

UPDATE 17:05 · Feyenoord is niet klaar op de markt, want er worden nog altijd verschillende opties uitvoerig bekeken.

UPDATE 17:02 · Feyenoord heeft zich vandaag nog gemeld bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki. Feyenoord denkt nog steeds kans te hebben om de Algerijns-international los te weken bij De Tukkers. Zerrouki heeft nog altijd oren naar de transfer. Feyenoord hoopt dat de transfersom lager uitvalt na de eliminatie van FC Twente in de UEFA Conference League. 

UPDATE 14:08 · Feyenoord is bezig om Paris Saint-Germain speler Tidjany Touré binnen te hengelen voor het U21 elftal, melden ingewijden aan 1908.nl. 

UPDATE 12:55 • Florian Grillitsch gaat definitief tekenen bij Ajax, zo meldt Hamstelaar. De Oostenrijkse middenvelder is dus geen optie meer voor Feyenoord. 

UPDATE 12:11 · Het onder-21 elftal van Feyenoord is nog niet klaar. Wij krijgen straks nog een naam door voor een mogelijke versterking, maar doen eerst even een rondje Roterdam om glimpen op te vangen. We melden ons bij nieuws!

UPDATE 11:40 · Bronnen blijven er op hameren dat de komst van een vervanger voor de vertrokken Fredrik Aursnes nog steeds geen zekerheidje hoeft te zijn. Lees hier waarom. Feyenoord verkent op deadlineday verschillende opties, maar slaat alleen toe mits het merendeel intern overtuigd is. 

UPDATE 11:25 · Feyenoord richtte deze zomer zijn pijlen op 'project signing' Lucas Román, maar tot een deal kwam het niet. Lees in het artikel meer over het Argentijnse toptalent.

UPDATE 10:50 · Feyenoord U21 gaat zich nog versterken met Youssef Amyn, zo melden ingewijden aan 1908.nl.

UPDATE 10:33 · Kristoffer Olsson verkast, naar verluidt, naar FC Midtjylland. Feyenoord kan opzoek naar een andere naam ter vervanging van Fredrik Aursnes.

UPDATE 10:32 · Kristoffer Olsson ontbreekt op de training van RSC Anderlecht.

UPDATE 10:19 · Definitief: Aliou Balde op huurbasis naar FC Dordrecht.

UPDATE 10:04 · Alireza Jahanbakhsh, afgelopen zaterdag tegen FC Emmen nog goed voor een assist, blijft zoals alles nu staat 'gewoon' bij Feyenoord. De aanvaller houdt daarmee zicht op een plek bij de WK selectie van Iran, wat het in Qatar opneemt tegen Engeland, Wales en de Verenigde Staten.

UPDATE 09:36 · Kennen we Amad Diallo nog? De aanvaller van Manchester United werd in 2021 op het laatste moment vanwege een blessure niet verhuurd aan Feyenoord. Hij kan nu, een jaar later, de tijdelijke overstap maken naar Sunderland. Deze zomer viel de naam van Diallo helemaal niet meer bij Feyenoord.

UPDATE 09:28 · Er kan een kruis gezet worden door de naam van Ramiz Zerrouki. FC Twente verlangt een te exorbitant bedrag en wil daarbuiten niet eens meer om tafel in deze fase van de transfermarkt. Feyenoord heeft het budget wat FC Twente voor Zerrouki verlangt niet beschikbaar.

Feyenoord ziet nog steeds heil in de eventuele komst van Sivert Mannsverk, al zullen de clubs wel nader bijeen moeten komen. Tot zo ver is ook Mannsverk te duur.

Dan viel gisteren de naam van Kristoffer Olsson nog: Een interessante speler, die aan het profiel van Arne Slot voldoet. Het is een type speler die Feyenoord nog niet heeft in de selectie, met een keurige balbehandeling. De Zweed is aangeboden bij Feyenoord en uitvoerig bekeken. Feyenoord heeft oren naar de mogelijke transfer, maar weet dat het niet makkelijk wordt: De middenvelder is namelijk niet alleen bij Feyenoord aangeboden.

Eerder viel ook de naam van de transfervrije Florian Grillitsch, maar voor hem is een toekomst in Amsterdam weggelegd.

Delen

Reacties

Wellicht dat Wieffer of Dermane nog een kans gaan krijgen om zich te bewijzen op “6”.........
Bij Ajax Alvarez op de nominatie om te vertrekken naar Engeland hebben ze geluk met die Grillitsch nu
pfff wat een saaie deadline day..
voor de rest fantastische window!
Haha wat een window maar wat een verschrikkelijk saaie deadline day
Zerrouki net gewisseld in de '84e minuut, publiekswissel m.b.t. een aanstaand afscheid?
Tuurlijk. In een uur tijd douchen en omkleden, van Enschede naar Rotterdam rijden, medische keuring en contractondertekening…
medische keuring mag morgen nog
Contract ondertekenen kan via de computers. Met een daarin onder voorbehoud van een goeie medische keuring. En de medische keuring kan dan morgen. Dus is mogelijk.
Feyenoord watcher Krabbendam werd net in de uitzending van Vi gebeld over Feyenoord nieuws. Maar nog niks bekend!
GNONTO HALEN NU GODGLOEIENDE
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Dank voor alle nieuwtjes, primeurs en uitgebreide info. Nu gaan genieten van de nieuwe spelers en Europese wedstrijden
De keest bizarre transfersomer ooit meegemaakt, voor het eerst zijn het (denk ik) geen afdankertjes of super talenten die zo weer door de achterdeur naar de volgende club zonder geld verdwijnen.

Maar vrees alleen dat dit veel vaker gaat gebeuren, niet 15 maar wel minimaal 6 basisspelers, clubs als Bournemouth en Forrest kopen lachend bijna elke speler weg, voor een spotprijs wat in Nederland de hoofdprijs genoemd wordt.
Nu vind ik het allemaal super, maar laat het aub een uitzondering zijn dit soort zomers, valt voor geen enkele trainer een elftal te bouwen in een jaar of 3 als elk jaar je beste spelers weg zijn,
Met dat geld kun je natuurlijk vervangers halen, maar elk jaar voltreffers gaat niet, dan wordt je hoofdscout weggekocht door Madrid voor 50 miljoen.
Ach ja, wat Bournemouth en Forrest hier doen, doen wij weer in Noorwegen en Zuid-Amerika.
PienterePingelaar010
Slot heeft *** letterlijk gezegd dat we hoe dan ook een vervanger voor Aursnes zouden halen. Vind dit echt heel vreemd
Je voelt je toch niet belazerd?
Heuvelhut zei ook dat hij hoe dan ook geen binnenlandse transfer ging maken.

How the table’s have turned.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Eigenlijk gewoon bizar hoeveel mensen teleurgesteld zijn na zo bizar veel aankopen hahaha
Precies dit, we zijn TE verwend geworden deze periode, we krijgen er geen genoeg van.
Ben blij dat Feyenoord niet verder gegaan is dan 5 miljoen exl bonussen en doorverkoop. Daarbij is Zerrouki naar mijn inziens nog niet op het niveau dat wij nastreven. Dan het seizoen maar in met Timber, Kokcu en Szymanski. Wellicht dat Wieffer of Dermane nog een kans gaan krijgen om zich te bewijzen op “6”. Ben in ieder geval zeer tevreden over deze transferwindow. Overigens wel benieuwd wat Feyenoord doet als er morgen een bod op Kokcu á 25 miljoen binnenkomt.
Slot op Slot .. want 25 = 15 te weinig
Vind toch jammer dat de jong Noor niet komt. Leek me een talentvolle speler.
Prima... boek dicht. We hebben al met al toch echt goed gedaan op de transfermarkt.
Feyenoordmuntendam
wel erg jammer dat ze geen nr 6 hebben gehaald.Ik denk dat je die wel heel erg gaat missen. Al met al wel een goede window
Ik ga lekker pitten. Dankje FTM voor de spanning vandaag!

Ergens toch jammer dat er niks bij js gekomen voor feyenoord 1
Is die xeka oud speler van Lille geen optie geweest deze window transfervrij op te pikken en een prima 6
Zerrouki komt nog
"Feyenoord is verre van klaar op de markt" hahaha supermarkt?
JAHOOR DAAR IS IE DAN... DESSERS!!!
En Mannsverk wordt dat nog geprobeerd of is het klaar nu??
mmm PSV en Ajax lijken allebei nog belangrijke spelers op het middenveld kwijt te raken en hebben een nieuwe trainer. Misschien doen we het zo slecht nog niet.
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Kan bij Feyenoord ook nog gebeuren
Precies, ook al komt het geld als water binnen bij die anderen, ze kunnen kopen wie ze willen, maar zeker in de eerste periode is dat elftal niet zo sterk als het elftal van vorig jaar.
Vind dit best zorgwekkend voor de Eredivisie in zijn geheel, zo kom je nooit meer aan bouwen toe, zeker als clubs als Leeds, Bournemouth, Forrest, Norwich lachend de door ons genoemde ‘hoofdprijs’ betalen, ook 40 a 50 voor Gakpo is helemaal niks voor dat soort clubs.
Jaren geleden waren clubs met alle respect als Bournemouth en Norwich al blij als ze een reserve keeper konden lenen, moet je nu zien haha
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Ik ga nog even fc afkicken paar uur kijken
Die Zagadou nog steeds transfervrij, zet die maar lcv neer en dan Hancko cdm
die vraagt een ontiegelijk hoog salaris
Als je transfervrij blijft verdien je helemaal niks haha
Of zou die dan nog de uitkering in kunnen?;)
Transfervrije spelers kunnen ook na 31 september naar een club vertrekken, niet aan datum gebonden.
Wat een rupsjes nooitgenoeg hierzo...

Overigens zijn er wellicht nog opties voor transfervriie spelers? (Xeka van lille is een aardige portugese breker)
Moeten dan uiterlijk 2 sept komen voor inschrijven europees
pimvangreuningen
Als er geen transfers zijn valt er ook niks te melden , 1908 is een goede site met veel primeurs
Stilte voor de storm
Komt er nog een klapper?
1908, bedankt voor de laatste paar maanden, mooie transfer zomer geweest. Hopelijk slagen er een paar.
Ik had verwacht dat er interesse zou zijn voor Kocku. Maar daar hoor en lees je niks van.
Rutger in slaap gevallen! ITS HAPPENING ☆
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Dat het donker wordt?
Dattie in slaap is gevallen repelsteeltje. Klein snappertje jij hahah
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Zijn de transfer gekke uren hahaha
19-DeClubVanZuid-08
Wat kunnen een hoop mensen hier zeiken zeg!Na de vele transfers die er zijn gedaan en die hier ook meestal als eerste werden vermeld.

Als er uiteindelijk niks meer komt,kun je toch ook niet verwachten dat er wel transfernieuws gemeld wordt toch?
Lekkere deadlineday voor jou. Weinig nieuws.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
20:45 actie!
Had eerlijk meer verwacht van 1908
als feyenoord niets doet is er ook niet veel te brengen toch? hij kan moeilijk gaan zeggen dat we iemand tekenen als t niet zo is
Echt he. Wat een simpele downies zitten er op deze site. Het vergif van fr12 is ook hier geland..
Christus Gast... Wat had je verwacht dan? Nou vertel? Dat ze zelf nieuws gaan verzinnen? Dat ze zelf een speler gaan kopen om een fokking ze-Iker als jou het naar de zin te maken?

Betaal je abbo ofzo voor deze site dat je denkt iets te mogen verwachten??
Gakpo stond ook in de basis vandaag em die gaat waarschijnlijk gewoon naar Southampton
Die heeft een afscheidscadeau achtergelaten. Zo van zal er 3 in knallen, douchen en ik ben pleite!
Its happening!!
What’s happening?
Heb dusdanig vertrouwen in Wieffer en Dermane dat als ze fit zijn dat ik het geen ramp zou vinden om tot min de winterstop te wachten met een nieuwe 6 halen
Pfff hadden wij nou maar die xavi simons gehaald.. wat een speler! En pas 19..
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Zal wel een reden hebben dat Feyenoord/020 niet hebben gehapt.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Heb eens geduld joh mensen de avond duurt nog lang, Jezus Christus wat een gezeik
Waarom muiten alleen spelers van 020? Zerrouki had z’n kont tegen de krib moeten gooien vanavond….
En dan had ie dalijk bij ons gespeeld?
@ftm op Twitter zeg je dat er nog steeds interessante namen voorbij komen en dat er nog 5 uur te gaan zijn.. Denk je oprecht dat er nog een goede mogelijkheid is dat er last minute nog een speler komt?
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Hij zegt ook niet dat er een speler komt, hij zegt alleen dat Feyenoord verschillende opties aan het bekijken is.
Moet zeggen dat ik hem ook al verdacht lang stil vind
Hij moet ook clicks verzamelen op zijn website.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Dat psv scoort wel heel eenvoudig zeg
Zeg nou maar gewoon dat het klaar is.....
Geen clickbaits meer ?
Zerrouki speelt voor Twente,die komt dus niet. Kunnen naar bed mannen. Tis klaar voor deze periode, maar wat een periode zeg.... Pff
Bergvall gaat hij nog binnen gehaald worden?
Feyenoord was toch ook in de markt voor een 16-jarige Scandinavische jeugdspeler?? Heb ik iets gemist of gaat hij ergens anders heen