Bevestigd
yv2022716yv2022716a1b07753

VK Sportphoto

Nieuws

Dermane Karim sluit aan bij Feyenoord 1

Feyenoord-talent Dermane Karim traint vanaf dinsdag mee bij Feyenoord 1. Dat melden bronnen aan 1908.nl.

Zijn prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven bij hoofdtrainer Arne Slot, die vorige week slechts vier (van origine) middenvelders meenam naar Denemarken voor het uitduel tegen FC Midtjylland: 2-2.

In aanloop naar de return tegen FC Midtjylland (a.s. donderdag om 18:45, red.) mag de 18-jarige Karim zich laten gelden in de hoofdmacht van Arne Slot. Het is de bedoeling dat Karim langere tijd mee gaat trainen met Feyenoord.

Karim speelde recentelijk een aantal goede wedstrijden met Feyenoord onder 21 en de nationale hoofdselectie van Togo, waaronder tegen Arsenal U21 en de Ivoorkust - zie bijgevoegde YouTube video's voor de highlights.

Tegen Ivoorkust stond Karim twee weken geleden op het middenveld tegenover sterspelers Seko Fofana (Lens) en Franck Kessie (FC Barcelona) van Ivoorkust. Dermane wist in de slotfase van het verloren vriendschappelijke duel (2-1) een doelpunt mee te pikken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Slory zou ik ook kansen gaan geven. Ivm grote clubs die achter hem aan zitten.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
@FTM vraagje: heb je informatie betreft de hoogte van de koopopties Welllenreuther, Rasmussen en Bjørkan?
Ga ik navragen, al denk ik dat ze alle drie - zoals het nu staat - niet gelicht gaan worden
Waarom Wellenreuter niet? Andere 2 kan ik wel begrijpen.
Dit is gewoon een prima zaak, Feyenoord wil er ook naar toe om meer uit eigen jeugd in het eerste elftal te krijgen, deze zomer was bizar qua verkopen en aankopen, dat zal moeten gaan veranderen. Een 6 moet je zelf kunnen opleiden.
En als er politieke spelletjes waren en nu dus opgelost goede zaak.
Arnesen en zoon zijn er niet meer, we moeten door. Top dit
Jaaaaa eindelijk!
Heel blij mee. Echt een puur talent wat voor zijn leeftijd enorm volwassen speelt. Combineert techniek met inzicht en behoudt met en zonder bal vaak het overzicht. De intensiteit ligt natuurlijk hoger bij het 1e, maar als je bij een Afrikaans land mee kan komen bij interlands, kan je in de Eredivisie echt wel overeind blijven.
Gedroomde nummer 6 over 1 á 1.5 jaar. (mocht het politieke spel zijn ontwikkeling en het krijgen van terechte kansen niet belemmeren..)
Leuke speler is lekke fel en kan goed voetballen. Er staan twee dingen in zich mag gelden aanstaande donderdag en langere tijd mee mag trainen. Wordt die een eerste selectie speler of nog niet?

Hoe zit eigelijk Bullaude is die er ook gewoon bij donderdag?
Een prima ontwikkeling ten goede van Feyenoord 1 en doorstroming! Benieuwd naar de door @FTM gerefereerde politieke taferelen, want het is jammer als dit op het oog mogelijk de sportieve progressie in de weg stond van de voetballer. Positieve zaak dat hij nu dan toch z'n kwaliteiten mag etaleren in gezelschap van het 1e
Hele goeie zaak. Idd uitblinker bij de O21 en bepalend in nationale 11 tal. Heel belangrijk in de uitstraling en motivatie naar de jeugd dat het mogelijk is om vanuit de academie het eerste te halen
Zolang hij niet bij O21 weggehaald wordt om bij 1 op de bank te komen zitten prima dat hij meetraint natuurlijk.
Top, blij met aanvulling van de hoofdmacht door eigen opgeleide spelers
Hij speelt nog geen jaar bij Feyenoord...
Hèhè.... wordt meneer Slot keer wakker !!! Van de zomer tijdens oefenwedstrijden viel hij me al lang op. Hij gaat grote man worden...
God wat ben jij goed zeg... Slot eruit en jij erin.... 🤣🤡
Zou leuk zijn als hij eventueel op de plek van aursness zijn stempel kan drukken.
Dat geloof je toch zelf niet ?
Ik wel. Misschien de komende maanden nog niet, maar denk dat hij dit seizoen nog zijn stempel gaat drukken.
Kijkt goed uit zijn ogen.
Zou mooi zijn als een jeugd aankoop eens een stempel kan drukken in het eerste.
Werd lang een politiek spel gespeeld waardoor hij niet aan mocht sluiten, maar inmiddels kunnen ze door zijn ontwikkelingen niet meer om hem heen.
Door de zoon van Arnesen, die hem heeft binnengehaald?
Hoe moet ik dat politiek spel zien? Een aankoop van Arnesen dus mag hij niet mee trainen of zit het anders?
Interessant, welk spel precies? Promotie belangen onder 21? Contract verlenging? Andere belangen? Is bij de onder 21 wel de man, erg benieuwd naar hem.
Verschillende belangen, maar houdt het er maar even op dat de zoon van Arnesen zijn zaakwaarnemer is.