yv2022525a1a09944

VK Sportphoto

Nieuws

Fans zetten hun geld op Feyenoord 

Het seizoen is in volle gang en Feyenoord doet zowel in de competitie als in de bekertoernooien nog volop mee.

Na de domper in Nijmegen bij NEC is het aan de mannen van Arne Slot om zich in de eredivisie te herpakken thuis tegen FC Twente. De kans dat Feyenoord in eigen huis wint, is groot. Een mooie optie dus om eens een gok te wagen door te wedden op Feyenoord.

Fans durven hun geld weer te zetten op Feyenoord. Letterlijk, want vanaf 1 oktober 2021 is de gokmarkt in Nederland gelegaliseerd. Er zijn talloze aanbieders waardoor het een lastige keuze blijkt waar de voetbalfan zijn geld het beste kan inzetten. Een nieuwe aanbieder die binnenkort ook de optie biedt om te wedden op sportwedstrijden, is Betnation

Bij Betnation kan jij straks meespelen met sportwedstrijden, waaronder die van Feyenoord. Maar er kan ook live gespeeld worden op online slots, roulette en blackjack. Wat Betnation zo speciaal maakt is dat het buiten een aangename gokervaring werkt met een cashback systeem. Dit houdt in dat de goksite jou elke vrijdag 10% tot 50% van je verloren bedrag teruggeeft.

Cashbackbonus

Bij Betnation kan jij binnenkort wedden op sporten als voetbal, maar ook tennis en formule 1. Het competitieaanbod wordt een rijke. Zo kan jij naast het inzetten op Feyenoord, ook op andere Eredivisieclubs gokken en komt er voor de rest nog Premier League, Bundesliga en Keuken Kampioen Divisie-voetbal bij. Uiteraard zal Betnation ook uitpakken met aankomende WK voetbal.

Welke Feyenoorders geselecteerd worden voor het WK voetbal is de grote vraag. Doelman Justin Bijlow leek altijd een zekerheidje, maar Louis van Gaal lijkt in Qatar te gaan kiezen voor Remko Pasveer of Jasper Cillessen, al sluit de bondscoach ook weer niets uit. Het is dus gokken wie er straks bij het Nederlands team onder de lat staat. Waar gok jij op? 

Delen

Reacties

Nog geen reacties