Primeur Bevestigd
murkin-feyenoord

Transfers

Feyenoord bezig met linksback Derry John Murkin (22)

FTM

Feyenoord is werk aan het maken van de komst van linksback Derry John Murkin van FC Volendam. De Engelse linkspoot staat tot medio 2023 onder contract in Noord-Holland.

De naam van Murkin komt mede uit de koker van assistent-trainer Sipke Hulshoff, die een oud bekende van de back is uit hun tijd bij Het Andere Oranje. Murkin speelt al zijn gehele profcarrière bij FC Volendam. Hij kwam in 2015 over vanuit de jeugd van Fortuna Wormerveer.

Feyenoord hakt binnen 24 uur een knoop door. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geen nieuws over de knoop die Feyenoord zou doorhakken binnen 24 uur?
Nog 1 uur op de knoopdoor te hakken
Verder nog een oude bekende van Arne, bij AZ uit de jeugd nu welliswaar geblesseerd bij Cambuur, maar Maxim Gullit, ja idd zoon van heeft die nog iets laten zien de afgelopen tijd?

Zoals gezegd misschien dat Arne hem onder de vleugels mee kan nemen en naar grote hoogte kan laten stijgen
Heeft redelijke statistieken.

@ftm is Mitchell Dijks ook een optie? Wil deze zomer graag weg bij Bologna en is naar mijn mening een speler die direct iets toevoegt binnen de selectie. Ook nog Nederlandssprekend.
why not? lijkt me een prima keuze, maar hoor al een tijd niets over andere spelers waar veel aandacht voor was of leek te zijn, Thiago Borbas, (ok misschien nu niet echt meer nodig omdat er 2 spitsen zijn nu, maar toch hoe staat het daarmee) zou voor een prikkie op te halen zijn geweest, daarnaast Tahith Chong op rechts aanvallend?

Verdediger uit Frankrijk Adil geloof ik van voornaam, Zomaar nog wat namen die voor weinig te halen lijken te zijn. Yaanis Hamache (Boavista), 31 wedstrijden afgelopen seizoen. in potentie ook speler voor Nationaal team Algerije. kosten 2 miljoen. Alex Bangura nu bij Cambuur komt uit de jeugd van Feyenoord 900K.
Komt uit de hoge hoed zal vast geen slechte speler als de scouting met hem komt aanlopen. Supporters die zeggen dat hij uit de kkd komt etc laat hem eerst voetballen voor je met een oordeel komt daarnaast is voetbal ook een rare sport kijk maar naar scamacca en ook tsmikas werd niet genoemd bij de top 3 in nederland speelt nu bij liverpool
Prima linksback met meer dan prima statistieken. Halen, gauw.
Cobbaut een verdediger van parma komt ook langs met een optie tot koop ?
Dit is naar mijn mening best een goede investering. Heeft zich op jonge leeftijd al bewezen in de KKD en er zit nog genoeg rek in. Heel fel en aanvallend zeer aanwezig! Wat ik tot heden ook niet begrijp dat niemand het in ziet dat deze jongeman ook nog eens de Engelse nationaliteit heeft. Met andere woorden, ontwikkeld hij zich dan is het voor onze club kassa ;)
Is die Hancko nou gewoon te duur of zijn er inmiddels andere targets om als basis LB te gaan spelen. Deze Hancko zou naar mijn mening toch nog steeds een enorm goede opties zijn door zijn multi inzetbaarheid als lcv ern lb.
Sparta praag speelt donderdag nog conference league. Heen wedstrijd is 0-0 geworden. Verwacht dat feyenoord wacht op donderdag om een betere deal eruit te halen.
Het heeft er veel meer mee te maken dat Hancko zelf niet staat te springen om deze zomer al te verkassen naar het buitenland aangezien hij onlangs voor de eerste keer vader is geworden. Hij en zijn vrouw, prof-tennisster Pliskova, zouden liever nog een jaar in vertrouwde omgeving willen blijven in Praag.

Enkel voor een absolute droomclub zou hij deze zomer al willen vertrekken. Als goodwill krijgt hij van Sparta Praag een verbeterd salaris met clausule met vaste verkoopprijs.
FeYeNoOrD1983
FTM heeft al aangegeven dat Sparta Praag lastig doet en erkende dat Feyenoord ook wat traag op gang is gekomen. Er is doorgeschakeld naar andere LB's.
Ik heb vertrouwens in deze scouting en Slot. Er zullen 2 LB worden gehaald en die vechten het maar uit wie het wordt. Dat gejank dat het een KKD spelers is boeit toch niet: goed betaalbaar + misschien nu juist een potentiële topper in huis gehaald voor een prikkie in plaats van straks weer 7 miljoen te betalen als we hem willen kopen van AZ/Utrecht/Twente enzovoort..

Mensen heb toch a.u.b. vertrouwen in onze huidige scouting en coach!
Mijn eerste reactie was in eerste instantie ook wat moet je nu met een Volendam speler. Totdat ik het eerste Youtube filmpje van hem bekeek: https://m.youtube.com/watch?v=TA22dX9y27A en dat verraste me eigenlijk wel, prima voorzet en neusje voor de goal. Ja KKD niveau maar wel voor een prikkie op te halen. Dus Daar valt geen buil aan te vallen. Ik heb alle vertrouwen in Slot dus laten we die jonge gewoon de tijd geven 👍🏻.
Meer dan prima back. Gewoon halen.
Ik zie veel teleurgestelde reacties van fans door de namen Murkin en Idrissi. Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik ervan moet denken, misschien zijn zij wel het lot uit de loterij. Ik had een jaar geleden ook niet verwacht dat Aursnes en Pedersen twee enorme versterkingen zouden blijken. Daarom zijn scouts zo belangrijk, probeer spelers te halen die anderen niet opvallen, maar bij Feyenoord goed kunnen presteren. Misschien zijn Murkin en Idrissi wel die buitengewone meevallers. We gaan het zien!
Hij spreekt Nederlands. En ook dat wilde Slot. Meer goede Nederlands sprekende spelers .
Klopt...in dat licht dat ze nu met idrissi komen en deze jongen zal daar wel mee te maken hebben.
Dat vermoeden heb ik inderdaad. Los van hun voetbal kwaliteiten is dat voor Slot een pré.
Het is tenminste iets
Wieffer, Taabouni en Murkin. Toch frappant, dat er voor 40 miljoen verkocht is en de KKD nog steeds de vijver is waar in gevist wordt.
Waarom begrijp je het niet als het al 100x is uitgelegd?
Serieus he? Wat een generatie joh...
Willen alleen roepen en niet luisteren. Ook niet raar met bananen in je oren.
Probeer ff bij te blijven, maat. Goed opletten.
simpel ook daar zitten talenten wieffer was een uitblinker bij excelsior en een relatief koopje voor 5 ton en volgens mij hangt jerdy schouten boven het hoofd het hoofd van feyenoord was net zo situatie.

taabouni speelde eredivisie met az en zit echt voetbal in kijk maar tegen lyon en tegen salzburg.

murkin wij zoeken een linksback en volgens mij heeft wolfsburg vorig jaar ook een verdediger van maar kkd niveau gekocht die wilde wij ook graag hebben lijkt me verstandig om wat breedte te creëren.
hoeft feyenoord niet in geval van nood terug te vallen op de jeugd kunnen zij straks ook mee gaan doen in de kkd ipv tegen andere u21 teams.
ik ben er zeker van dat dit niet de eerste lb wordt hier komt nog wel een topper bij net als met idrissi ik geloof dat feyenoord echt nog wel een linksbuiten met waarde en toekomst gaat halen en eerlijk gezegd hoop ik eerder op ramazani dan op mister gnonto en hoor vaak de naam van de marokkaanse linksback van nec voorbij zingen hier als evt eerste back en wie weet komt de scouting met een back die wij niet kennen of een buitenkansje

in slot we trust zou ik maar zeggen
Deze jongen heeft alles in zich om de nieuwe Feyenoord cultheld te worden.
We hebben niks aan culthelden, hij moet het niveau aankunnen.
Feyenoord2907
Gaat hij ook doen met zijn enorme potentie.
Deze jongen volgt Feyenoord al op insta, zal niet voor niets zijn. Als back up linksback een te nemen gok. Spelers als Idrissi & Dilrosun wordt ik minder vrolijk van, one season wonders
Feyenoordmuntendam
ja idrissi speelde slecht de laatste tijd.Volgens mij begon die sinistera ook slecht en wilde feyenoord van hem af.Heel feyenoord speelde laatste wedstrijden slecht.Geef die jongens een kans of word jij van jp slappezak boethius vrolijk.
Dilrosun vind ik op zich best leuke dingen laten zien in de wedstrijden tot u toe, vind ik een prima aanwinst gezien de smalle selectie. Wel een echte linksbuiten, op rechts rendeert hij een stuk minder. Idrissi is dan, wat mij betreft, te veel van hetzelfde. Ook al twee jaar ouder, dus een stuk minder restwaarde. Dilrosun òf Idrissi had ik begrepen, maar beide zie ik de logica nog niet van in. Hoop in ieder geval dat het niet de weg blokkeert voor echte lange termijn versterkingen.
Restwaarde idrissi niet zo boeiend als je hem huurt toch?
Wel met je eens dat Dilrosun helemaal niet onaardige dingen laat zien. Voordeel van de twijfel wat mij betreft.
Feyenoordmuntendam
ehm halen we deze jongen uit noorwegen of zweden of oosten rijk zijn we blij.Deze jongen komt uit de kkd en we zijn boos.Denkt men nou echt dat de kkd veel slechter is dan noorwegen of een zweden. Denzel dumfries speelde bij sparta wij vonden het niks waar speelt die nu dan?We wilden wel graag die cv van volendam vorig jaar ging naar wolfsburg.Zijn veel meer clubs uit bv italie die kijken in onze kkd.Neemt atalanta deze jongen bv vorig jaar zeggen we waarom haalde feyenoord hem nou niet
Niet dat het geen aanwinst kan zijn , want uit elke competitie zitten wel spelers die een aanwinst kunnen zijn voor ons, maar de competitie van Zweden en Noorwegen zijn denk wel een stuk hoger dan de kkd.
Als deze jongen afgelopen jaar de topper van de kkd was zou ik het begrijpen. Maar deze jongen heeft een jaar niet gevoetbald. Laat hem lekker bij Volendam weer proberen omhoog te klimmen .
Nou een linksback die we kennelijk ook linksbuiten en rechtsbuiten kunnen zetten :)

Inderdaad aardige statistieken mt 9 doelpunten en 18 assists in 58 wedstrijden (ja KKD).
Voor een backup linksback niet slecht. Ga er dus vanuit dat hij een aardige voorzet (trap) in de benen heeft.

En voor 3 ton kun je zo iemand best oppikken.
Elke onbenul van ver op de wereld waar ze tot deze periode nog nooit van hadden gehoord willen ze hier hebben, terwijl ze niks van zoiemand hebben gezien.

Van iemand dichtbij waar ze OOK niks van gezien hebben kan het nooit wat zijn :))

Ach je blijft op die supporters fora wel altijd lachen.
Dank U.
Back up voor wie dan? Er loopt geen linksback momenteel. Dus gewoon lb nr 1 en daar moet je psv en ajax mee aanvallen....
Ach hebben we hem weer :)

Morgen de transferperiode gesloten dan ***??
Ai ja dan zijn we fucked hoor met een LB die we nog niet hebben gekocht.

Wordt jij nooit moe van jezelf?
Nog niet nee, maar die moet dus nog komen.

Ajax en PSV aanvallen is sowieso een utopie, moet eerst maar eens zorgen dat je die derde plek in handen houdt. Wellicht blijkt RvN er geen *** van te kunnen en kan je lang in het spoor blijven van PSV maar Ajax heeft 80 miljoen geïnvesteerd. Veel succes in hun ‘aanvallen’.
Een club als Feyenoord moet altijd voor het hoogst haalbare gaan. Wat de omstandigheden ook moge zijn. We zitten nu eindelijk in een stijgende lijn met goed beleid. Waarom zou je dan niet de top 2 mogen aanvallen?
De enige echte zeurpiet
Dat gaat niet gebeuren . Die staan voor nu ver van ons . Wij moeten meer naar Twente /Utrecht/ Az kijken
Gelukkig denken ze daar bij het beleid anders over...
Denk jij dat Slot denkt dat die kan strijden voor plek 1 en 2 . Zou het graag van hem horen . Maar je zal het hem niet horen zeggen.
Voor nu gewoon niet mogelijk. Maja wie weet krijgen wij nog verrassingen.
Arnesen heeft het wél duidelijk uitgesproken. Slot ook. Maar als jij zo wilt blijven denken, prima toch. Niks mis mee😃👍
Serieus wil jij die filmpjes of teksten delen hier .?
Nee, jij wilt naar AZ/Utrecht/Twente kijken toch🤣
Mijn info: #Feyenoord wil op dit moment maximaal twee basiskrachten verkopen en daarmee volgend seizoen focussen op een eindklassering die recht geeft op deelnaame (voorronde) Champions League. Serious business. 🫰 https://t.co/qcdJRYa9MU

— Feyenoord Transfermarkt (@FeyenoordTM) May 17, 2022
Maar zijn er wat meer weg. Ik zie Feyenoord ook het liefst kampioen worden . Maar is toch niet mogelijk als je naar die andere 2 kijkt . Kijk hoe breed die selecties zijn. Kunnen wij toch nooit aan tippen . Hopelijk heb ik het helemaal fout .
Als je niet vertrouwt en gelooft om min. Champions League niveau na te streven, zul je het ook nooit bereiken
Met materiaal wat er is vergeleken die 2 zie ik het niet gebeuren . Beetje realisme is ook niet verkeerd . Mijn oogkleppen heb ik jaren geleden al afgedaan . Toen dacht ik ook dat we elk jaar kampioen konden worden . Maar realiteit is helaas anders.
Dat heb ik niet gezegd hè, met je kampioen worden. Ik zeg min. Champions League. Maar ik zei al, als jij zo 'realistisch' wilt denken, met je Twente en AZ, prima man
Ik zei ook niet dat jij zei dat ze kampioen gingen worden dat d8 ik vroeger elk jaar . In de loop der jaren wordt je meer realistisch. Maar hoop dat jij gelijk krijgt dat we met de neuzen en de lampjes kunnen strijden . Maar ik denk dat we het zwaar genoeg met die clubs krijgen die ik noemde . Fijne avond nog
Met alle respect. Maar daarin verschillen we. Dus dat kun je me niet opleggen, gelukkig niet😃. Jij ook een fijne avond!
Heb je hem wel eens zien voetballen? Nee he....
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Kan iemand meer vertellen over hem? Ben zeer benieuwd
Zijn aanvallende statistieken zijn wel bizar zeg, elke 500 minuten een goal en elke 250: minuten een assist. Is dus elke 166 minuten betrokken bij een goal. Veel aanvallers komen daar niet bij in de buurt.

Ga er vanuit dat hij als back-up gehaald wordt en dat is helemaal prima. Als vaste linksback hoop ik iemand die het al op wat hoger niveau heeft laten zien..
Stats uit de KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE. Wij spelen eredivisie en europa league....klein niveau verschil maar...
Niemand zegt toch dat dat zich 1 op 1 vertaalt naar de Eredivisie? Is alleen een indicatie dat die jongen gerust kwaliteiten heeft. Hoe dat in de Eredivisie tot z’n recht komt, moet je afwachten.
Feyenoordmuntendam
en beide competities spelen we geen rol van betekenis.
Jemig wat een gejank zeg. prima LB heerlijk stats en waarschijnlijk gehaald als reserve .
Ga lekker terug naar FR12 om daar te janken en laat de positieve supporter hier blijven.
Eens met deze held!!!
Het zal inderdaad wel voornamelijk fr12 kleuters zijn de laatste weken hier.
Positief over niets tenzij je vind dat Feyenoord het niveau van volendam is. Je schaamt je kapot met dit soort spelers tov utrecht, az, twente
Buiten AZ met Odgaard, Vanheusden (chronisch geblesseerd) en wellicht Bullaude heeft geen van die ploegen grotere of duurdere namen binnengehaald dan wij, of jij moet helemaal lijp worden van Vlap, Redan, Lahdo en Viergever. Hendriks, wisselspeler bij ons, zou nota bene basisspeler gaan worden bij Utrecht als ie niet geblesseerd was geraakt.

Spelers als Dilrosun, Gimenez, Idrissi en Szymanski zijn van een hoger kaliber dan wat daar tot nu toe is binnengehaald.
Dus op deze site lopen ze zelfs de polonaise wanneer we spelers van het niveau Beugelsdijk halen?
Zal voor de breedte worden gehaald, past goed in de speelwijze van Slot. Heeft een zéér goede voorzet en toevallig halen we deze week een kopsterke spits uit Mexico. Kan een leuke samenwerking worden.
ik heb eventjes wat filmpjes liggen bekijken op YouTube maar ik vind hem aanvallend dus echt goed uitzien, rustig en veel overzicht. Lees ook tot hij grotendeels linksbuiten is geweest dit zou het natuurlijk kunnen verklaren.
maar goed ziet er dus niet super slecht uit hoor, vooral als back up lijkt me dit prima, ervan uit gaan tot Feyenoord in augustus nog wel de portemonnee zal trekken voor directe basis aankopen ? @FTM

voor de geïnteresseerde:
https://www.youtube.com/watch?v=TA22dX9y27A
Ja, maar wel op keukenkampioen niveau. Vindt het erg lijken op dat Antonucci verhaal; veel verwachtingen maar uiteindelijk niks.
Probleem met Antonucci is en was: Hij is gehaald door Arnesen maar het is helemaal geen type Slot speler. Kan je dus niet vergelijken met deze jongen.
Antonucci heeft ook wat pech gehad met de blessures en dat bizarre virus wat ie heeft gehad waardoor ie twee stappen terug heeft gezet. Daarnaast kwam er na zijn komst een coach die een andere speelstijl ging hanteren.
Klopt. Antonucci was en is een heel goede voetballer aan de bal, maar heeft nooit voldoende fit kunnen worden om ook zonder bal van betekenis te kunnen zijn.
Ziet er aan de bal prima uit ja. Lijkt gewoon een goedkope, degelijke back-up.
Ja zeker dat probleem vanuit de kkd blijf je houden, maar ik ben enthousiaster dan tot ik was over die jongen van Heracles, engelse mentaliteit past prima bij Feyenoord.
Nogmaals back up voor wie? Er is geen lb dus dit is gewoon lb nr 1 van ned international malacia naar ex amateur durkin...en iedereen staat te juichen alsof het heel normaal is. Een halve selectie met ex kkd spelers en huurlingen...straks niet gaan klagen dan als je in november 8e staat.
Nogmaals, er gaat nog een andere back gehaald worden.
Klopt beardguy volledig gelijk, vanavond 00:00 sluit de transfermarkt je hebt helemaal gelijk !
JPvanEesteren
Jij boft maar dat je de filmpjes liggend kan bekijken…. 😎
Khizhnichenko
Khizhnichenko
Dat niveau slaat echt nergens op. Kan inderdaad een goede voorzet geven met zeeën van ruimte. Vind hem erg lomp ogen. Zeker niet de behendigheid om als inverted back te gaan spelen aka Malacia.
Isnatuurlijk gewoon voor de breedte van de selectie, hier val je geen buil aan. Wordt geen basisspeler. Toch als Hulshof, Jonk en Slot het in hem zien zitten waarom geen kans geven. Filmpje op YouTube ziet er best goed uit maar dat was bij Pratto ook. Maar toch, geef deze gozer een kans bij gebrek aan alternatieven in de jeugd.
Die topspeler van volendam die ook zo goed was in frankrijk en bij ons. Nee, een back haal je niet uit de eerste divisie imho.
Waarom zou je geen back uit de eerste divisie kunnen halen? Als je daar dan toch iets vandaan haalt, lijkt het me juist relatief veilig als het een back is.
O21 moet promoveren naar KKD voor ervaring, als opmaat naar F1 voor de grootste talenten. Nu speelt deze jongen al een tijd KLD en zou dan opeens geen stap naar F1 kunnen maken?
Snap niets van al die commentaren ..
Mijn inschatting is dat hij als back-up komt en dat we nog een vast LB aantrekken.

Als Back-up natuurlijk prima, vorig jaar speelde we met Hendriks als back-up voor Malacia soms viel Hall in.

De vraag is dus m.i. niet of Murkin het niveau van Malacia kan aantikken, maar of Murkin het niveau van Hendriks en Hall kan aantikken en evt. kan doorgroeien.
Misschien is het ook wel zo'n money ball aankoop.. Bij Midtjylland doen ze dat toch ook, als de statistieken goed zijn wordt hij aangetrokken, verder nergens naar kijken.
senesi is vtm ook een money ball aankoop geweest
Antwoord is NEE als durkin echt zo goed was had de subtop eredivisie of bv een heracles hem wel gehaald. Wederom een ons kent ons verhaal zoals met taabouni.
DeNeefvanKorneev
Dinsdag back-up dag
De kritiek op de transfer van Idrissi is in mijn optiek onterecht, maar déze transfer zou zo'n dikke middelvinger zijn naar onze eigen jeugd. Dan zeg je eigenlijk van we hebben liever een jeugdspeler van Volendam met een gebroken poot dan een jongen die al jaren zich vol inzet voor de club. Ik ben helemaal voor het halen van gokjes zoals Wieffer, zodat we niet meer elk seizoen spelers van subtoppers moeten halen voor miljoenen, maar deze speler valt in mijn optiek niet in die categorie. Dit is gewoon een paniekaankoop omdat er na 2 jaar lang scouten blijkbaar geen vertrouwen is in de targets.
Feyenoord2907
Dikke middelvinger in je aars. Jij hebt liever een Hartman die een jaar eruit lag? Deze jongen is absoluut een talent. Dat hij niet bij jou bekend is en bij Volendam speelt is echt jouw probleem.
Idd, Hartman heeft geen betere blessurehistorie en heeft nog nooit op seniorenniveau gespeeld. Zo’n jongen kun je beter verhuren. Deze speler heeft al veel meer kunnen laten zien.
Ja of Klein/Candelaria. Lijkt me erg onwaarschijnlijk dat dit de nieuwe eerste back wordt, maar als ze bijvoorbeeld Hancko halen dan is het wel de bedoeling dat die uiteindelijk doorschuift naar de positie van Senesi en dat de tweede talentvolle back het dan kan overnemen. In dat geval vind ik de positie voor de back-up linksback erg belangrijk voor de toekomst van Feyenoord, en ze hebben nu al twee jaar de tijd gehad om daar iemand voor te vinden. Dat ze dan nu met die Murkin komen vind ik gewoon teleurstellend, en ik kan me voorstellen dat Kleijn daar nu ook zo over denkt..
Hancko komt denk ik sowieso niet meer, wellicht als Senesi vertrekt. Zal een échte linksback gehaald gaan worden.

Kleijn hoeft niet teleurgesteld te zijn, zie in hem geen toekomstige back. Moet zich fysiek dusdanig gaan ontwikkelen zodat ie op zijn favoriete plek op het middenveld kan gaan spelen. Daar heeft ie meer aan.
DeNeefvanKorneev
Ik ken m ook niet, maar vertrouw op de technische staf om de juiste keuzes te maken. Boeit me niet zo veel dat hij van Volendam komt, net zo min als dat andere spelers van Molde, LASK of BK Häcken afkomstig zijn ipv Inter, Chelsea of Dortmund.
kun je mij een linksback opnoemen uit de jeugd die back up kan spelen ? of op dit moment beter gezegd 1ste lb is.
Altijd het roepen om de jeugd, de spelers die goed genoeg zijn krijgen minuten dat is duidelijk, Benita is een mooi voorbeeld, afgelopen zondag prima wedstrijd gespeeld dit zal Feyenoord ook de mogelijkheid geven eerder ja te zeggen tegen een transfer van Pedersen.
maar de rest van de jeugd is gewoon nog niet goed genoeg zo simpel is het !
Maar deze Derry John Murkin is toch eigenlijk een zelfde soort gokje als Wieffer. Heeft het zeer goed gedaan bij Volendam en was helaas vorig jaar een tijdje geblesseerd.

In de jeugd hebben we op dit moment nog geen fitte basiswaardige linksbacks lopen helaas en om nou een speler als Kleijn te verpesten op linksback vind ik nog te vroeg..
Nee vind ik niet, Wieffer blonk echt uit afgelopen seizoen, en nog meer in wedstrijden tegen eredivisieclubs (Groningen, Heracles). Murkin heeft vorig seizoen helemaal niet gespeeld en je kan dan ook niet zeggen dat hij is gescout. Dit is meer dat Hulshoff zegt van: Ah ik weet er nog wel eentje, die speelde twee jaar terug wel leuk. En daar gaat de club dan blijkbaar in mee..
Dit is wel heel triest.
Feyenoord2907
Waarom is dit een trieste zet van Feyenoord? Ben eens benieuwd wat je inhoudelijk daar tegenin kan brengen.
Je kent de speler niet eens joh. Of heb je hem zogenaamd heel vaak zien spelen en trainen toen hij fit was?
Nou die zag niemand aankomen deze naam. Tis jammer dat we zelf op dit moment in jeugd hebben lopen op linkerkant.
3 spelers er dan deze week bij, wordt onderhand tijd dat er ook een paar weggaan.
in arnesen we trust.
Tot nu toe kon ik alles wel volgen maar dit? Freaking lb van Volendam die er een jaar uitgelegen heeft? Doe ff normaal.
https://youtu.be/TA22dX9y27A

Op basis hiervan ben ik wel enthousiast. Staan weinig verdedigende acties in maar aan de bal valt op dat ie een uitstekende trap heeft en goed kan dribbelen. Kan a la Malacia ook het middenveld indribbelen en een mannetje uitspelen. Lijkt fysiek in orde, sterk en snel. Prima techniek. Op het eerste gezicht geen verkeerde back-up.
Lijkt fysiek in orde muv klein detail dat hij het vorig seizoen er compleet uitgelegen heeft?
Feyenoord2907
Klopt maar aan het einde van het seizoen toch nog zijn wedstrijden gepakt. Ook in het naseizoen nog twee wedstrijden gespeeld. Zal ongetwijfeld een aanpassingsperiode nodig hebben. Maar dat heb je snel bij spelers die uut een lager niveau worden weggetrokken. Kijk naar bijvoorbeeld Bozenik.
Voetblessure, kan elke speler gebeuren. Doet niet echt iets af aan het feit dat ie een goed postuur heeft en vrij snel lijkt toch?
dit wordt een verloren seizoen
Een verassing is het zeker...hopelijk kan deze jongen wel wat, nog nooit van gehoord
Ik denk dat iedereen de hoofdprijs vraagt aan Feyenoord. Hoop nog wel op een paar verrassingen. De bank die Feyenoord heeft gaat het eerste niet beter maken.
Schijnt meer te scoren als er fakkels worden afgestoken.
Voetbalt daar al 7 jaar
Afgelopen seizoen 6 wedstrijden gespeeld.
Nog nooit van gehoord... kan aan mij liggen natuurlijk...

Of het is echt briljant en wij zijn hier de sukkels .....
Hij was 9 maanden geblesseerd
LangzameJoopie
9 maanden foutloos dus, nu snap ik t!
Zoals altijd bij Feyenoord eerst de mooie namen iedereen blij.. en uiteindelijk lukt het allemaal niet .. krijg je dit soort amateurs .. probeer positief te blijven maar voor mij is dit heel moeilijk
Die ‘mooie namen’ waren eerste keuze. Deze jongen wordt een reserve.
waren ? ik denk tot het nog steeds eerste keus is, Rutger gaf aan tot dat soort transfers pas in augustus gaan plaats vinden laten we ons daar maar aan vasthouden
AurelioVidmar
Als je gewoon alle namen roept heb je vanzelf wel een keer gelijk.
Vorig jaar blijkbaar het hele seizoen geblesseerd geweest, jaar ervoor wel 6 goals en 8 assists, niet verkeerd voor een back. On de 5 potjes die hij vorig seizoen meedeed na zijn blessure ook meteen weer twee assists.

Ken die jongen verder niet, maar hij kan dus wel iets met een bal. Zal als back-up gehaald worden, als daar een goeie linksback voor staat hoeven we echt niet meteen heel depressief te gaan doen. Ben wel benieuwd.
Helemaal eens met jou tis gewoon zo dat Feyenoord geen 2 dure lb’s kan halen.
Wie weet gaat deze jongen ons wel positief verassen. En wie weet komt Hancko ook nog wel
Hier krijg je toch storing van joh. Idrissi en nu weer dit. Voor altijd net niet
Altijd lekker een John Deere trekker in je elftal.
@FTM dit wordt dan gezien als breedteversterking neem ik aan, niet als beoogd 1e linksback?
Bruh. Mag hopen dat dit een grap is.
Pfoe valt niet mee vandaag...

Speler van Volendam vorig jaar hele jaar eruit gelegen met een voetblessure.
In de 4 potten dat die speelde aan het einde van het seizoen wel 2 assists.
Maar een 22 jarige jongen van Volendam zie hem niet snel aanhaken. Wellicht interessant als back-up maar dan moet er iets ervarens bijkomen. Zie liever El Karouani als back-up LB komen, Marokkaans international en heeft al seizoen Eredivisie ervaring.
100x in mijn hoofd aan het herhalen om positief te blijven. Zware dag vandaag.
Dit slaat helemaal nergens op. Hebben we net de gehele scouting langer vastgelegd en dan moet een speler nog steeds ''uit de koker van de assistent komen''. Dat vind ik wel heel kwalijk eigenlijk, krijg hier een beetje dezelfde vibes van als toen met die Cor Pot die Pratto ff ging scouten..

Zou dit niet gewoon een aankoop zijn van het B-elftal? Want een 22-jarige speler kopen die vorig jaar welgeteld 4 wedstrijden heeft gespeeld in de KKD dat vind ik geen gokje meer, dat vind ik gewoon onverantwoord eigenlijk.
Had liever dan die Italiaan van Heracles gezien .
Die wilde niet, net zoals Maatsen
Ik ook, maar die moet drie miljoen kosten en deze drie ton.
  • 1
  • 2