szymanski-fc-utrecht

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord - FC Utrecht • 3 - 1 [FT]

Van de redactie

Vandaag staat in speelronde 30 van de Eredivisie de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht in De Kuip op het programma. Scheidsrechter Edwin van de Graaf zal om 16:45 uur fluiten voor de aftrap tussen de koploper en de nummer zeven op de ranglijst. Het duel is live te bekijken via ESPN of te volgen in het onderstaande bericht.

 

Feyenoord - FC Utrecht 3-1 [FT]:

'15 1-0 Szymański
'54 2-0 Gimenez
'82 3-0 Jahanbakhsh
'89 3-1 Dost

 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Lopez; Wieffer ('84 Milambo), Szymański (46' Danilo), Kökcü; Paixão ('77 Jahanbakhsh), Gimenez ('84 Kasanwirjo), Idrissi ('77 Dilrosun).

Wissels: Wellenreuther, Marciano, Kasanwirjo, Rasmussen, Milambo, Bullaude, Taabouni, Dilrosun, Jahanbakhsh en Danilo. 

Opstelling FC Utrecht: Barkas, Klaiber, Van der Hoorn ('62 Kluivert), Viergever, Van der Maarel; Brouwers ('62 Bozdogan), Toornstra, Van der Streek, Jensen ('62 Booth); Douvikas (66' Dost), Boussaid ('73 Labyad).

Wissels: De Keijzer, Nijhuis, Ter Avest, Bozdogan, Booth, Descotte, Labyad, Ramselaar, Kluivert, Sagnan, Dost en Maeda. 

Scheidsrechter: Edwin van de Graaf

Delen

Reacties

We hebben vaak veel moeilijkere wedstrijden tegen Utrecht gespeeld. Dit was gewoon zoals het hoort.
Oké ff serieus, idrissi moet weg, jahanbaks evt op de bank of weg en xavi proberen over te nemen voor op links en paxao op rechts, en bergneus terug halen achter paxao word gwn gek seizoen volgend jaar in competitie en champions league met een beetje mazzel kwartfinale, ik weet het is gek wat ik zeg maar geloof me berghuis zou nog steeds een topper voor ons zijn
Paixãoratops
Nooit die Judas meer in een shirt van ons mooie Feyenoord
Dat je even serieus wil zijn is prima, maar berghuis komt nooit meer terug. Zou ook hele slechte investering zijn, die is al boven de 30.
Lijk me ook niet reël dat die komt, ik
Zeg alleen dat het zeker een goede speler voor Feyenoord is. Je hoef niet altijd winst te maken op een speler. Dat gaat bij trauner ook niet gebeuren en die mag van mij ook nog een paar seizoenen blijven als die zo blijft spelen
Zou mooi zijn, want het is een goedespeler en een toffe gast. Maar ik zie het niet gebeuren.
moluccanviking
moluccanviking
Yesss 2-0

Love You Feyenoord ❤️
bloedaandepaal
Ff n vraag molukkers zijn toch normaal voor die neusjes.heb ik me laten vertellen hoor.ondanks gio ook voor feyenoord is
Dat klopt. de meerderheid is voor Ajax. Maar in elke molukse wijk, is ook een Feyenoord delegatie te vinden hoor. Hoe dichter bij Rotterdam, hoe meer het er worden.
bloedaandepaal
Aaaaa weten we dat ook weer hahahaha.ajakkes hadden toch banden met motorclub satudara
Dat zegt niets. Bijna elke molukker heeft een band met Satudarah. Bij Satu rijden Feyenoorders en 020ers gewoon samen. Maar de orginele oprichters komen uit Moordrecht bij Gouda. Die gasten gingen vroeger ook altijd stappen in Rotterdam. Zelfs in Park kwam je ze af en toe tegen.
bloedaandepaal
Wel grappig dat feyenoorders dan wel met 020 overweg kunnen hahaha.weten we dat ook weer😀
bloedaandepaal
Toch eens naar een spits erbij gaan zoeken.deze kansen moeten er in
bloedaandepaal
Het is tijd voor zal t maar zeggen sarcasme. Die gimenez wat een waardeloze spits
Bijzondere tekst. Ben je sarcastisch en is het in jouw ogen een goede spits? Of vindt je het echt een waardeloze spits?
bloedaandepaal
Nee joh tuurlijk is het n goede spits .meestal als ik dat typ dat die slecht is maakt die n goal😂😂
Beertruidrager
Yes 1-0!!!
Trauner dus ook niet aanwezig, paixao logisch nu voorin. Idrissi speelt altijd bij slot.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Belangrijke dag dit, hopelijk een gelijkspel tussen 020 en psv en daarna vol op de winst!
Ik vind het eigenlijk nog leuker dat Ajax lijkt te verliezen: de rijkste club van NL loopt dadelijk wellicht de Championsleaguemiljoenen mis, dat nivelleert lekker!
Beertruidrager
Een naar 020 overgelopen speler ,wilde daar echt naar 020 heen voor 4 m. ,om daar dan voor de belangrijke prijzen te spelen . Wat een teleurstelling voor die gast . Vist overal voorlopig achter hetnet.Nu eindelijk gerechtigheid. en leedvermaak om deze beslissing.
Hierna de volgende wedstrijd pas over 2 weken.
Nog 1 keer vol gas, weet niet of iedereen fit is. Vervangers zijn er in ieder geval genoeg. Jammer dat Hartman er niet bij is, maar lopez is prima speler.
Hopen dat Paixao start, dat in Eindhoven in elk geval niet door Ajax gewonnen wordt en dat de jongens het wéér kunnen opbrengen (deze keer extreem) kort na een Europese wedstrijd. Dan zien we elkaar allemaal snel op de Coolsingel, mensen!
bloedaandepaal
Psv en ajax moeten gelijk worden.Maar ik vrees nu zullen er wel weer n paar doorgesnoven heftig reageren dat we vanavond de 2e nederlaag krijgen
????????
Lekker duidelijk.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Op basis van wat zal Utrecht ons verslaan?
bloedaandepaal
Ze hebben een spits die n kleine kans nodig is.gimenez heeft teveel nodig.Door de nederlaag van donderdag.Oververmoeid.Feyenoord t altijd lastig heeft tegen utrecht
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Feyenoord heeft al eerder dit seizoen verlenging gehad en al zoveel Europese wedstrijden, ze werden steeds gewonnen. Maak me totaal geen zorgen.
bloedaandepaal
Je zag tegen roma dat ze er voor t eerst er door heen zaten.
Utrecht won 2014 voor het laatst in de kuip en maar 4 keer in 52 edities...
Hoezo altijd lastig?!
bloedaandepaal
Ging het altijd makkelijk nee.dus heeft feyenoord het vaak moeilijk ja.
Niet zo lullen als je geen gelijk hebt...
bloedaandepaal
Ja hoor jij hebt gelijk ahum.Blijf bij m'n stand punt dat t manier van spelen Utrecht feyenoord vaak lastig maakt. Dus niet je gelijk willen halen doe je dat thuis ook
Ik reken erop dat deze ploeg voldoende kwaliteit heeft om in een thuiswedstrijd van FC Utrecht te winnen. En als het spannend wordt zit er ook nog kwaliteit op de bank. Dit is een elftal, een eenheid. Deze ploeg last zich niet zomaar verslaan. Op naar het kampioenschap 2022/2023!