toto-shirt

Opinie

Quiz • Ben jij de grote Feyenoord - PSV kenner?

Van de redactie

Advertorial

Feyenoord ontvangt komende zondag PSV in De Kuip. Voor de trotse Rotterdamse koploper is het na Ajax en FC Twente de derde topwedstrijd in korte tijd. 

In aanloop naar de kraker tegen PSV organiseert TOTO een Feyenoord-PSV quiz. Heb jij een olifantengeheugen en weet je alles van deze wedstrijd? Ben jij de grote Feyenoord-kenner? Speel dan hier mee voor een mooi geldbedrag en/of een gratis schitterend Feyenoordshirt.

Spektakel

Wedstrijden tegen PSV zorgen doorgaans voor veel spektakel. Wie herinnert zich niet de hattrick van Anass Achahbar in 2015, de UEFA Cup ontsnapping in 2002, of de  wraakoverwinning in 2011 toen eerder dat seizoen met een monsterscore in Eindhoven werd verloren. En wat te denken van de overwinning in het kampioensjaar 2017, toen PSV-keeper Jeroen Zoet de bal achter zijn eigen doellijn trok en de doellijntechnologie Feyenoord aan de winst hielp. Maar ook vorige seizoen werd en volop nabesproken nadat de Rotterdammers ternauwernood op gelijke hoogte waren gekomen door een omstreden penalty in blessuretijd.

Volop spanning bovenin

Ook dit jaar zijn er volop ingrediënten voor een spannende wedstrijd. In Eindhoven eindigde de wedstrijd dit seizoen in een 4-3 overwinning voor PSV. De enige nederlaag dit seizoen voor de ploeg van Arne Slot. Feyenoord staat wel bovenaan, al is het gat met de nummer twee AZ slechts twee punten. De Eindhovenaren zullen zondag proberen het gat van vier punten op Feyenoord te verkleinen.

Zorg dat je dit weekend sowieso een winnaar bent. Neem het heft in handen en speel de quiz. Strijd tegen je vrienden en mede-supporters en wordt de enige echte kenner!   

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Delen