Primeur Bevestigd
roman-feyenoord

Foto: ferrocarriloeste.org.ar

Transfers

Feyenoord richtte pijlen op 'project signing' Lucas Román (18)

FeyenoordTM

Feyenoord hield deze zomer de ontwikkelingen van Lucas Román van het Argentijnse Club Ferro Carril Oeste in de gaten.

De naam van de linksbenige aanvaller viel bij Feyenoord als 'project signing', zoals verkondigd in Studio 1908 - S01E01 en Studio 1908 - S01E04. Ook de naam van spits Thiago Borbas kwam eerder aan bod, maar de Uruguayaan werd deze zomer te duur bevonden door Feyenoord.

Feyenoord dacht betere kaarten voor de handtekening van Román te hebben, al kwam een deal deze zomer (nog) niet van de grond. De aanvaller, die op rechtsbuiten en in de spits uit de voeten kan, bezit over een dubbele nationaliteit: Half Argentijns, half Italiaans. De veelzijdige jeugdinternational komt uit voor Argentinië onder 20.

Román loopt eind 2023 uit contract in Argentinië, waar hij ook belangstelling van het Argentijnse River Plate geniet. De kans bestaat dat Feyenoord in een later stadium weer aan gaat kloppen voor Román, die een uitkoopclausule van net iets meer dan één miljoen in zijn contract heeft staan.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat een gezeik hier, het lijkt wel fr12.

Denk je nou echt dat als Rutger weet dat die speler een gelimiteerde transferfee heeft, dat top scout daar niet van op de hoogte is?
Het is een internationaal van Argentinië O-20 en mensen reageren dat het niet slim is om deze primeur te melden… Newsflash iedere professionele scout op deze aardbol kent deze speler al… FTM verpest dus helemaal niet
Joh, echt waar captain obvious? Maar nu weet "elke" scout ook dat Feyenoord vergaande interesse heeft. Hoe gaat deze info dan Feyenoord precies helpen?
Maar niet iedere professionele scout is/was op de hoogte van de afkoopclausule van 1 mln....nu wel, dus zal de interesse alleen maar toenemen.
Heel goed dat dit - in belang van de club - hierbij alsnog even wereldkundig gemaakt is, chapeau!
Heeeeel handig en verstandig om dit hier aan de grote klok te hangen...alles voor de primeur, ook al totaal niet in het belang van onze club......wtf.
Onzin, hij weet dondersgoed wat hij doet en welke primeur heeft hij hiermee verpest?
Hij heeft het tijdenlang bewust niet gemeld. Nu doet hij dat wel. Blijkbaar is het geen probleem meer om het wel te melden. Beetje logisch nadenken.
ik snap nog steeds niet de geilheid om dit nieuws te brengen. hoe je het ook wendt of keert, het is niet in het belang van Feyenoord dit te doen. Er worden nu toch weer andere clubs wakker gemaakt, althans, de kans daarop bestaat. iIk kan niets met deze info, behalve dan dat Feyenoord ook scout bij Argentinie onder 20. VOor de rest is het een speler die niet komt. Er werd gezegd dat dit nieuws niet werd gebracht voor de transferwindow afsloot, omdat dat niet in het belang van Feyenoord was, ook na het sluiten van de window handel je niet in het belang van Feyenoord om dit te melden. De geilheid van een primeurtje wordt dus belangrijker geacht dan het belang van Feyenoord.
Ze houden dit al meer dan 2 maanden voor zich. Dat jij deze site pas 1 week volgt en alleen de kopjes leest is niet het probleem van 1908. Dat spelers gevolgd worden komt hoe dan ook op den duur uit. Daar zul jij, ik of wie dan ook maar iets aan kunnen doen. Ik heb liever een Rutger en zijn team (die een stuk zorgvuldiger met informatie omgaan) dan al die andere …sites die maar wat in de rondte slingeren. Bevalt het je niet dan zou ik zeggen. Ga de officiële Feyenoordsite volgen. Dan kun je weken wachten tot het officieel is. Hopelijk tot ziens
en waar leid jij uit af dat ik niet weet dat hij dit al twee maanden voor zicht houdt en dat ik alleen maar kopjes lees? ik weet het wel, je verzint even een waarheid omdat die je kennelijk goed uitkomt. ik ben van alles uitstekend op de hoogte kan ik je vertellen. hij vertelt er bij dat dit nog steeds een project is. zolang dit een project is, is er geen enkele reden om dit te delen. het zal best dat het op den duur uitkomt, dat wil niet zeggen dat jij of ik dat hoeven te doen. niemand hoeft te weten waar feyenoord mee bezig is. je geeft daar altijd informatie mee weg. waar scout, wat voor soort spelers scout je, etc. dient geen enkel doel dit te vermelden. het enige doel is de geilheid van een primeur, kijk eens hoe veel ik weet.

succes verder met het verzinnen van waarheden die je goed van pas komen.
het heet een project signing om dat de speler zelf een academy projectje is niet omdat het tekenen een project is. ook na 4 jaar bij feyenoord is hij de project signing

mvg
Ja, maar uiteindelijk bestaat een nieuwssite over Feyenoord natuurlijk wel om nieuws over Feyenoord te brengen. Dat is waarom mensen hier komen, en dat is ook waarmee de site aan populariteit kan winnen waardoor er mogelijk iets mee verdient kan worden.

De site heeft het nieuws al een hele tijd niet geplaatst om Feyenoord de kans te geven door te pakken in alle rust. Maar dat is niet gebeurd. Nu tegen het einde van de transferdeadline kan ik me voorstellen dat een site als 1908 er dan voor kiest om het nieuws wel te brengen, omdat de verhouding verandert is tussen de kans dat Feyenoord hem binnen haalt en het belang van 1908 om nieuws te brengen.
snap ik allemaal, hij heeft ook aangekondigd dat hij zou wachten tot vandaag, maar dan nog is het brengen van nieuws voor hem dus belangrijker dan het belang van feyenoord om dat niet te doen. dat moet hij zelf weten, maar ik mag daar natuurlijk wel wat van vinden.

het maakt mij sowieso geen reet uit wie nieuws brengt en als je toevallig een verklikker kent is dat geen prestatie. zo weinig weten als krabbendam is weer het andere uiterste, dat is ook weer zo.
Neem van mij aan dat iedere respecterende "top" club scouts heeft die alle internationals van Argentinië o21 en Brazilië o21 etc in kaart hebben. En die dus ook de gelimiteerde transfersommen kennen. Feyenoord scout goed, maar vindt echt het wiel niet uit...
Komt er nog een een nieuwe speler of is dit het? @FTM
Leuk om de naam te weten. Maar nu weet de hele wereld van deze clausule? Of zijn die clausules in de voetballerij altijd wel bekend?
Natuurlijk. Zeker als een speler zelf weg zou willen. Dan lekt je zaakwaarnemer zoiets.
Er staat geen reden in waarom de deal niet is doorgegaan en de clausule is maar iets meer dan een miljoen, dat Feyenoord Feyenoord toch nog wel betalen?
dat is te begrijpen...aan de andere kant...straks tekent hij een nieuw contract met een nieuwe hogere afkoopsom....
Jammer dat het (deze window) niet is doorgegaan. En verder bestaan halve nationaliteiten niet. Bij een dubbele nationaliteit heb je gewoon 2 volle nationaliteiten, zeg maar.
Dus hij is dichter bij River Plate neem ik aan?
Error uitkoopclausule van iets meer dan 1 miljoen? Waarom koopt Feyenoord die niet gewoon?
Hopelijk krijgt eigen jeugd ook nog kansen en halen we Nederlandse jeugd van buitenaf.
En wat was die concurrerende club die ook interesse had. Breng je het hiermee nu niet in gevaar?