Foto: 1908.nl

Nieuws

Feyenoord sluit trainingskamp af met zege tegen RB Salzburg: 1-2

Feyenoord heeft zaterdagmiddag het trainingskamp in Oostenrijk positief afgesloten. In Atif werd een zege geboekt op Red Bull Salzburg. De wedstrijd werd met 1-2 gewonnen. Doelpuntenmakers aan de kant van de Rotterdammers waren Alireza Jahanbakhsh (1-1, '34) en Mohamed Taabouni (1-2, '56).

1908.nl was deze week live aanwezig in Oostenrijk om alle Feyenoorders op de hoogte te blijven stellen. Trainer Arne Slot kan terugkijken op een goede week.

Een van de weinige minpuntjes: Mats Wieffer moest in de tweede helft geblesseerd het veld verlaten. Volgens Dennis van Eersel lijkt de ersnst van de blessure mee te vallen.

Delen

Reacties

Leuk potje, met name de eerste helft leuke dingen gezien, danilo kunnen we nog wel eens leuke dingen van gaan zien en ook walemark leek vandaag lekker zijn draai te vinden.
En complimenten. Site is erg mooi geworden
Is Maatsen nog een haalbare optie? Nu hij niet meegaat op trainingskamp
Kom op Gnonto. Wordt een record shirtjes verkoop
@ftm hoe zijn de gesprekken met Chong eigenlijk verlopen ? Ik zie dat hij met Man U mee naar Thailand is gegaan, geen goed nieuws voor ons toch ?
Vraag me af of ze hem echt goed genoeg vinden bij ons
Zoals het nu staat gaat het niet gebeuren
Vinden ze hem bij ons niet goed genoeg of wilt hij niet ?
Ik denk dat man u te veel geld voor hem wil
Prima wedstrijd. Benita lijkt me rijp genoeg om het hele seizoen aan te sluiten en mondjesmaat minuten te maken bij 1.
Benita heeft zeker potentie. Zou het een optie zijn hem om te turnen naar een (reserve) linksback? Dan behoud je voor de rechtsback Geertruida en Pedersen en heb je linksback Aankoop en Benita. Op die manier hoef je slechts een volwaardige linksback te kopen en heb je eigen jeugd met potentie als reserve
Prioriteit achterin is een linksback, die zal denk ik wel snel gaan komen. Jammer dat we nu geen linksback in de jeugd hebben. Rechtsback zitten goed. Geertruida Pedersen en daar is wel jeugd. Vind die Benita echt wel talent.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Candelaria hebben we wel hoor, alleen jammer dat die net een jaar lang geblesseerd is geweest
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
@FTM geef maar aan je bronnen door dat ze het bestuur duidelijk moeten maken vanavond tot een akkoord te komen met gnonto, laat ons drinken op dat moment! 😉
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Gnonto zojuist weer een doelpunt gemaakt voor Zürich!
Tandenstoker
Maatsen op de fiets naar Feyenoord
Aardig gespeeld. Zeker tweede helft met de jonkies aardig staande gehouden. Tegentreffer was wel weer matig. Ook lekker om van een prima tegenstander te winnen. Mogen onderhand wel wat aankopen volgen, over een maand is de eerste competitiewedstrijd al gespeeld!
Komt die Gnonto nog, en die Mexicaan is dat serieus?
Heel veel shit geruchten, ook deze zomer weer. Als ik het niet overneem, dan is het BS.

Gnonto: Geen bod, geen persoonlijk akkoord. Wel toezegging dat hij Feyenoord hoog heeft zitten en zich hier in de kijker wil gaan spelen. Het is nu aan Feyenoord om er uit te zien te komen met FC Zürich.
Gaat da nog lang duren?
Ze waren persoonlijk toch al akkoord zei je ? Enkel de clubs nog...
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Kom aub snel met goed nieuws omtrent Gnonto
Hoezo geen bod dan? De president van Zurich zei toch in een interview dat het bod van Feyenoord een lachwekkend bod was? Of heb ik het verkeerd?
Als gnonto zijn zijn zinnen op Feyenoord heeft gezet moet het in orde komen lijkt mij, zurich is niet in de positie alles te blijven afwijzen voordat gnonto gratis de deur uit loopt toch?
Dermane, Benita en Basset aanwinsten
Wanneer nieuwe aanwinst(en)?
MatigeMarijn
MatigeMarijn
Prima pot uiteindelijk, in tegenstelling tot de blamage tegen Kopenhagen biedt deze wedstrijd wél perspectief. Ik dacht nog wel dat het allemaal in zou storten toen de talenten er in de tweede helft inkwamen maar ze hielden goed stand. Het zit volgens mij wel goed met de doorstroom op dit moment
Al wat nieuws over Gnonto. En is er nog interesse in Castellanos nu er meer budget beschikbaar is? Of zijn er andere opties in beeld.
Tikkie_Terug
Vraag me af waar iedereen vandaan haalt dat Castellanos naar Feyenoord moet komen. Onbetaalbaar voor ons. Is ook eigendom van de City group en staat in de belangstelling van PL clubs. Naast de vraagprijs zal zijn salaris ook problematisch worden.
Waarschijnlijk vanwege Te Kloese en omdat ie vorig jaar aan ons gelinkt werd (destijds bevestigd door FTM)
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Danilo echt een aanwinst, combineert lekker, overal te vinden in de 16
Danilo x Walemark was top
ArneSlot1908
Prima overwinning, de jonkies hebben zich kunnen herstellen, benieuwd naar Tabouni, ziet er verfijnd uit.

Ook die keeper is prima als standin van Bijlow, ziet er mee-voetballend ook prima uit.
wanneer 2e tenue?
Wij denken met de open dag. Dat zou in ieder geval commercieel gezien de beste zet zijn voor Feyenoord.
Al geruchten over de kleuren?
Blauw