Primeur Bevestigd

Instagram 'tidjany_chabrol'

Nieuws

Feyenoord U21 hoopt op PSG-speler Touré (20)

Feyenoord maakt op deadline-day werk van de komst van de 20-jarige Paris Saint-Germain speler Tidjany Chabrol Touré. Dat melden bronnen aan deze site.

Touré is al enkele weken in het vizier van Feyenoord. De club is op deadlineday druk bezig om de vleugelspeler vast te leggen.

De Rotterdammers hebben een uitgestippeld plan klaarliggen voor Touré. De rechtspoot kan in het onder 21 elftal van Melvin Boel rijpen.

 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Tja zo hoort het veel spelen en rijpen onder 21 en dan naar Feyenoord 1 of uitgeleend cq verhuurd worden voor een jaar of Max 2 en dannnaar het eerste maar buiten Hartjes is er eigenlijk niets afgelopen jaar doorgekomen zit er dan zo wrong kwaliteit in onder 21???
Dermane tellen we niet mee?
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Edouard michut halen!!! Hup !!!
Heeft vandaag bij Sunderland getekend
Tja Zahui kon er echt helemaal geen klote van dus om hier no enthousiast over te worden..
Ook wel interessant dit. Talentvolle jongens laten rijpen om vervolgens volgend seizoen of 1 later te laten debuteren in Feyenoord 1 of moet ik het anders zien?
Jaaa de nieuwe Nesta Zahui
Fijn om te horen dat de O21 niet vergeten is, alleen jammer dat het allemaal nog zo laat van de grond moet komen..
Is dit zo’n project signing?
UPDATE 11:25 · Feyenoord richtte deze zomer zijn pijlen op 'project signing' Lucas Román, maar tot een deal kwam het niet. Lees in het artikel meer over het Argentijnse toptalent.

Moeilijk he
Ja moeilijk he Sebastiaan, hij vraagt of het zo'n project signing is en niet of het DE project signing is.
Er was maar één project signing gare muts, dit is gewoon versterking voor O21
Ja Sebastiaan, er was één project signing die steeds genoemd werd, maar daarnaast kan een andere transfer ook bedoeld zijn als project signing.
Wat bedoeld men dan precies met een "project signing"? Wat maakt iets of iemand zoiets tov een normale signing?
Wordt als grote potentie gezien om het eerste te halen, vandaar de naam.
Bijvoorbeeld Ladan werd gehaald om jong Feyenoord te versterken, maar is nooit een optie voor Feyenoord 1 geweest. Een project signing is dat wel.
Lachen joh, zo'n project signing. Ben je lang mee bezig. Ik neem aan dat je eerst polst of de speler interesse heeft, ook wat ie wil verdienen. Je weet dat ie 1 miljoen kost. Contractueel vastgelegd. Dan kunnen we allemaal heel spannend en geheimzinnig gaan doen.... Dus of hij wil niet naar ons of hij wil teveel verdienen. Kan je heel snel achter komen.
Toekomst ziet er goed uit