thijs-jansen-verlenging

Foto & Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord verlengt contract verhuurde Thijs Jansen officieel tot 2025

Ference

Feyenoord heeft met Thijs Jansen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De huidige verbintenis van de twintigjarige doelman, die nog doorliep tot de zomer van 2023, wordt opengebroken en verlengd tot medio 2025. Jansen werd onlangs door Feyenoord voor één seizoen verhuurd aan TOP Oss.

Jansen zelf is trots op zijn contractverlenging bij Feyenoord. ‘De stappen die ik de afgelopen jaren bij de club heb kunnen zetten geven mij een goed gevoel voor de toekomst. Van de trainingen en wedstrijden bij Feyenoord 1 heb ik ontzettend veel geleerd. Het huidige seizoen hoop ik me bij TOP Oss verder te kunnen ontwikkelen en met de nodige ervaring terug te keren in Rotterdam. Dat mijn contract is opengebroken en verlengd zie ik als een blijk van vertrouwen van de club.’

De in Lisserbroek geboren Jansen begon zijn carrière bij FC Lisse, maar speelt inmiddels al acht jaar bij Feyenoord. Na op Varkenoord alle Academy-teams te hebben doorlopen maakte de keeper op 9 oktober 2020 zijn officieuze debuut voor Feyenoord 1 in de vriendschappelijke wedstrijd tegen KRC Genk (1-1). Het huidige seizoen komt de sluitpost op huurbasis uit voor TOP Oss.

Delen

Reacties

Deze jongen krijgt nu een contract omdat hij een paar leuke reddingen had bij oefenwedstrijd van feyenoord 1
Heel veel supporter uit hun dak
Heb deze keeper vorig seizoen echt een aantal keer flink zien blunderen bij de o21.
Waarin hij dus veel punten koste in de poule
Dus begrijp hier niets van
"Waarin hij dus veel punten koste in de poule."

Jansen keepte in de o21 vorig seizoen 12 wedstrijden, waarvan 10x winst en 2x gelijk...
Dus ik ben het met je eens Robbie, je begrijpt er inderdaad niets van ;)