vrouwen-feyfor

Vrouwen

Feyenoord Vrouwen blijft ongeslagen in de eredivisie

Rinus

Feyenoord Vrouwen heeft de goede start in de competitie verder doorgetrokken. Op Varkenoord was Telstar de volgende ploeg die het onderspit moest delven. Wederom was het hard werken voor de punten en weer met maar 1 doelpunt verschil. De eindstand van 2-1 was voor rust al bereikt waarbij zowel Koopman als van de Ven hun eerste competitiedoelpunt maakte.

Aan de aftrap stond er 1 nieuwe naam ten opzichte van eerste 2 wedstrijden. Cobussen moest plaatsmaken voor Koopman en die keuze betaalde zich snel uit. Koopman wist haar eerste basisplaats na 13 minuten al terug te betalen met een goal. Feyenoord begon sterk en kwam terecht op voorsprong. Slechts 8 minuten later werd deze voorsprong verder uitgebreid en er leek een gemakkelijke avond aan te komen voor de Rotterdammers. Van de Ven maakte 2-0 en het publiek ging er eens goed voor zitten.

Helaas leek de 2-0 het moment dat ook Feyenoord achterover ging leunen en op slag van rust kwam Telstar, dat nog zonder punten is, terug in de wedstrijd. Met 2-1 zochten de vrouwen de kleedkamer op.

Na rust gebeurde er bijzonder weinig, er werd gestreden voor elke meter. Rijsdijk, Cobussen, Obispo en Schneijderberg mochten nog invallen, maar aan de stand veranderde er niets meer. Het was jammer dat Feyenoord wegzakte naar een goede start, maar met wederom 3 punten erbij staat Feyenoord waar ze hoopte te staan. Met nog de volle buit en een wedstrijd tegen vv Alkmaar op de kalender is het seizoen qua resultaat naar tevredenheid begonnen.

Opstelling Feyenoord: Weimar, de Graaf, Ypema, Verspaget, Brandau (68 Obispo) Koopman (79' Cobussen), Boshuizen, Van De Ven, Ezzouzi (68' Rijsdijk) Bennink (84' Schneijderberg)

Foto's: Jim Breeman Sports Photography