Primeur Bevestigd
aursnes-benfica-web

Transfers

Fredrik Aursnes naar SL Benfica: It's happening! [Part 2]

Doordat 1908.nl nog in de kinderschoenen staat, zit er een bug (server error) in het originele artikel die we momenteel niet opgelost krijgen. Hieronder nogmaals het originele artikel, waarin de primeur van Aursnes naar Benfica geduid wordt.

De transfer van Fredrik Aursnes naar SL Benfica is dit weekend 100% rondgekomen. De middenvelder heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Feyenoord al gespeeld. Dat melden verschillende bronnen aan 1908.nl. 

Aursnes reist vandaag niet mee met de Feyenoordselectie naar Waalwijk voor het uitduel tegen RKC. Daarmee speelde de Noors-international afgelopen zaterdag tegen SC Heerenveen al zijn laatste wedstrijd. 

Feyenoord gaat deze window opzoek naar vervanging van de sterkhouder. De onderhandlingen voor Ramiz Zerrouki werden eerder al gestaakt; hij werd te duur bevonden. De naam van Sivert Mannsverk valt nog altijd, al zoekt hoofdtrainer Arne Slot meer ervaring in de vervanger van Aursnes.

UPDATE 10:59: De Telegraaf voegt aan het nieuws van 1908.nl toe dat Feyenoord €15.000.000 overhoudt aan de transfer.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Met die inschuivende Hancko denk ik dat de rol van Aursnes wel is kan komen te vervallen….dat daar niemand voor terugkomt
Mooi, en dan gauw de VVF uitkopen.
Dan komt Zerrouki alsnog!
Mag hopen van niet, ben echt geen fan van hem en de bedragen slaan nergens opbdie genoemd worden
Mannsverk ik ben er zeker van dat de meeste die schrijven dat hij moet komen ipv Zerrouki hem nooit hebben gezien maar praten elkaar na.
Word weer tijd dat FTM weer wat serieuze namen dropt want de vorige zijn nagenoeg allemaal binnen alleen de Noor dan maar die wil slot liever niet. Dus ik denk de Braziliaanse opvolger voor casiwiro die knakker die nu van real na MU gaat.
Daar moet in Brazilië nog zo'n potentiële topper lopen.
15 miljoen vast. Verder niks duidelijk? Randvoorwaarden
Branco van den Boomen

Is dat geen goede vervanger?

@FTM
@FTM Weet jij waarom Kitolano niet meer is gehaald. Vorig jaar was hij toch een van de namen op de CVM te versterken. Ik was best verrast dat ineens bij de stadsgenoot werd gepresenteerd.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Prijs/kwaliteitsverhouding vond Feyenoord niet rechtvaardig
Dus hij was te duur in verhouding met z'n kwaliteiten. Een prijs die Sparta wel neer kon leggen?

Klinkt niet logisch. Is deze jongen niet gewoon te licht bevonden
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Odds BK vroeg destijds +/- 1 miljoen, dat vond Feyenoord hem niet waard.

Sparta heeft iets meer dan een half miljoen betaald
Een naam, Florian Grillitsch
Waarom heeft hij geen club? Als hij zo goed is zou hij toch wel bij een club zitten?
Wizard_Szymanski
Galatasaray heeft 3 miljoen salaris + tekengeld geboden, dat wees hij af.
Feyenoord gaat dat salaris nooit betalen. Dus geen optie.
Hij heeft nu nog 10 dagen om een club te vinden, liever 5 miljoen aan tekengeld en een salaris dat bij feyenoord past dan dat we voor 7 a 8 miljoen zerrouki moeten betalen (al wordt er gezegd dat dit van de baan is)
@Riddler Als je transfervrij bent, heb je niet met een transferdeadline te maken. Dan mag je tekenen wanneer je wilt.
@Beppie, thanks is me helemaal ontgaan! Dan zie ik het iets minder rooskleurig in!
Misschien wil hij wel in Europa blijven. Hoop echt dat ie komt
Ik vind dat we met Pedersen en Benita goed genoeg zijn op RB dus waarom niet Geertruida doorschuiven naar positie van Aursnes? Die kan prima tussen de 2 CV's spelen, is goed aan de bal, verdedigend sterk en heeft snelheid. Alhoewel ik denk dat we voorlopig met Timber op die positie gaan spelen wat ook 'n uitstekende optie is. Mannsverk ...? Ik zie wel de potentie maar heb ook het idee dat zijn filmpjes op Youtube vooral tegen O21 ploegen is maar voor de toekomst, 1 a 2 jaar, doen omdat hij nu nog betaalbaar lijkt.
Dat wil hij zelf niet aangezien hij op rb met kans heeft op het wk
Dat ik hoop dat hij meegaat naar het WK staat buiten kijf maar niet als RB omdat hij totaal niet lijkt op het type Dumpfries die 'n echte winger is. Bij Feyenoord speelt Geertruida meestal aan de binnenkant dicht op de middenvelder, Aursnes dus zonder vaak aanvallend te zijn. Zou voor mij dus 'n optie zijn. En ik denk dat hij wel sterk genoeg aan de bal is om het goed in te vullen. Tuurlijk het is geen Aursnes maar dit soort spelers zijn echt heeeeel dun gezaaid. We gaan zowiezo met andere accenten op het middenveld spelen met Timber en bijv Szymanski tov 'n Til bijv. Het mooie is wel dat we nu ondertussen over zoveel multifunctionele spelers hebben dat we wel 30 verschillende opstellingen kunnen bedenken :-D
Nou, misschien wel als RB naar het wk juist omdat hij een ander type speler is dan Dumpfries?
Ik denk niet dat Geertruida de handelingssnelheid en het inzicht heeft om op die positie te spelen
Soortgelijke speler uit Zweden Isak Hien in de basis een CV. Maar kan ook als defensieve middenvelder uit de voeten.

Werd ook in de laatste podcast geloof ik genoemd of op gehint... Of vergis ik me daarin kan je goed ook Mannsverk te halen als groei
Daar werd volgens mij op gehint als alternatief voor de CV positie, niet als vervanger van Aursnes.
Je moet er toch niet aan denken dat we Zerrouki gaan halen voor 7+ miljoen en dat Twente dat Mannsverk gaat halen voor een paar miljoen.
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Molde gaat Mannsverk niet voor een paar miljoen verkopen..
Je hebt gelijk , ik ging er even vanuit wat footbalttranfers als waarde opgeeft . 1- 2 miljoen, maar Molde zal inderdaad wel een stukje meer vragen .
Is door Molde gekocht voor 2m. De voorzitter wil het clubrecord van 8m met m verbreken.
Riedewald werd hieronder genoemd. @ftm dit is precies het profiel wat Slot zoekt. Is dit een serieuze optie voor Feyenoord?
Ben ik ook heel benieuwd naar!
Wizard_Szymanski
riedewald heeft vorig jaar 221 minuutjes gespeeld, doe nou eens normaal. die is veel te zwaar en niet fit. Dit is precies hetzelfde verhaal als leroy fer een paar jaar gelden.
Hij is pas 25 jaar. Fer was al een stuk ouder. Maar ik snap wat je zegt. Ik ben vooral benieuwd of het een optie is.
Riedewald is interessant. Kan zowel als Centrale middenvelder, linksback en verdedigende middenvelder spelen!
Maar inderdaad: als zijn conditie zo slecht is......
Nu meteen doorknallen en weer een parel uit Brazilië of Argentinië halen.
Alan Varela, 21 jaar, Boca Juniors (Transfermarkt: 7 miljoen)
Andrey Santos, 18 jaar, Vasco da Gama (TM: 5 miljoen)

Lijstje met NL opties gaat je geen geld opleveren in de toekomst (Matusiwa, Schouten, Zerrouki, Reis) Deze twee wel.
Lucien Agoumé, 20 jaar, bij Inter op de bank is wellicht ook een optie. Goede speler, al 2x verhuurd, krijgt niet echt kansen. Kan misschien huur met koopoptie
Santos zou regelrecht fantastisch zijn!
Waar speelt hij kan hem op transfermarkt nog niet vinden
MickJaggerVanDeLageLanden
MickJaggerVanDeLageLanden
Feyenoord heeft een speler nodig die er binnen afzienbare tijd staat. Niet weer een talent die de tijd moet krijgen, zich moet aanpassen, etc.
Wel weer erg jong allemaal. Ik denk dat, los van de kwaiteiten van Aursnes, zijn leeftijd (toch iets ouder dan echt een ‘jong’ talent) ook heeft meegespeeld in de leiderschapsrol die hij op het middenveld had. Ik zou zeker doorschakelen naar een speler die al belangrijk in z’n elftal is maar nog jong genoeg is om te verkopen (23-26 jaar, Europese ervaring). Verdedigende middenvelders moeten meer dan verdedigen en passes geven. Zij hebben, naast de CV’s en keepers een totaaloverzicht over het veld. Leiderschap en volwassenheid is hierbij in mijn ogen echt key.
Klinkt mooi en exotisch als die Zuid Amerikaanse spelers maar ehm gaan zij nog groeien en dan bedoel ik in lengte....

Ook dit zijn niet de grootste spelers,
Nu klaar met die uitgaande transfers. En werken aan een vaste opstelling met bijbehorende automatismen.

De ploeg die er nu staat moet tot veel in staat wezen. Tijd om daaraan te bouwen. Vanmiddag is een mooie praktjjk oefening voor die Europese campagne die ons verder kan brengen. (Financieel en sportief, dat hebben we vorig seizoen wel geleerd Dat brengt ons veel meer dan al die zogenaamde investeerders, havenbaronnen etc).

Binnnen 2 seizoenen rechtstreekse kwalificatie Champions League realiseren moet haalbaar zijn. (Te meer omdat goede resultaten dit jaar, kunnen zorgen voor 2 rechtstreekse plekken eind volgend seizoen).
Las vandeweek een stuk over coëfficiënt race. Dat we misschien zelfs mogen gaan denken/dromen van plek 5 in de ranking. Dat je zelfs Frankrijk voorbij zou kunnen.

En als Twente afgelopen week niet zo een enorme draak van een scheidsrechter hadden gehad was zelf een gelijkspel misschien wel mogelijk. In Europees verband ben ik voor de Nederlandse teams alleen omdat het goed is ook voor de Nederlandse competitie andere teams kunnen ook gaan plaatsen voor Europese toernooien waardoor zij ook meer geld kunnen realiseren en dus op den duur betere spelers kunnen halen dan wel door hoger salaris de spelers hier houden. Als Twente Zerrouki nodig heeft om groepsfase te halen en wie weet wat nog meer lukt, laat ie lekker daar blijven spelen. Ik denk net als veel azijnzeikers hier dat hij te kort komt voor dit Feyenoord.

Uitgaande transfers hoop op nog 2 geloof ik, Marciano en Jahanbaks en voor die laatste hoop ik echt op een mooie club die wel verder met hem kan en waar hij weer lekker in zijn vel komt te zitten. Ik denk dat het bekende Kuip-Syndroom ervoor gezorgd heeft dat hij niet goed uit de verf gekomen is en dat is voor hem ook niet leuk
feyenoordpownage
feyenoordpownage
Hopen dat we dan zo snel mogelijk Mannsverk vast leggen.
Eens ! En net zoals bij Sinistera even tijd geven om te groeien. Talentvolle jongen. Moet wel bekennen dat ik dit baseer op wat ik op YouTube gezien heb.
Net zoals Wieffer ook de tijd moet krijgen op 6.. Je kunt daarom beter iemand halen die er direct staat
Vormer
Die moet ook veel kosten en is volgens de lokale analisten nog niet klaar voor een overstap.
Een middenveld met kökcu, timber en szymanski lijkt mij een fantastisch middenveld!
Blijft het bij de 15 miljoen? Zijn er bonussen? Doorverkooppercentage?
Gláucio-de-Jesus-Carvalho
Het schijnt exclusief bonussen te zijn. Geen idee of het klopt, maar dat heb ik ergens gelezen.
Niet eens zo'n gekke optie.
Schroevendraaier???
Wizard_Szymanski
spijker op z'n kop
Haha alsjeblieft niet
Dit is echt wel een aderlating voor Feyenoord. Ik pleit altijd voor Harroui (tweebenig, duelkracht, scorend vermogen), maar een echt gelijkwaardige vervanger zie ik bij (ex)Eredivisiespelers in ieder niet zo snel. Ik ben benieuwd of Kokcu nu de meest defensieve middenvelder wordt. Zelfs onder een trainer als Slot zal het wel een aantal maanden duren voordat het weer een geoliede machine wordt, dus er zullen wel wat onnodige verliespuntjes komen de eerste seizoenshelft. Als ik VI pro lees dan wordt ik wel enthousiast van aankopen als Paixao, Szymanski, Timber en Hancko. Het lijkt me wel dat er uiteindelijk een elftal staat met meer creativiteit t.o.v. vorige seizoen. Met name Szymanski brengt op dat vlak wel veel meer dan Til. Ik heb echt zin om dit elftal te groeien in die heerlijk aanvallende speelstijl van Slot.
Harroui ben ik wel weg van ook al is het bord op schoot
Is net definitief overgenomen door Sassuolo
6 bieden, goeie handel.
Zo blij met deze verkoop. 15Mijloen in een jaar. Hij is zeker vervangbaar. Ik denk zelf dat orkun hem gaat vervangen en beter doen.
Kokcu heeft afgelopen seizoen grote stappen gemaakt en is zeker een optie voor "6". Maar is ook een totaal andere speler dan Aursnes.
Met terugwerkende kracht is het een godswonder dat je zo'n speler voor €450.000,- hebt kunnen kopen.
Ik vind het gebruiken van nummers voor posities zo onwaarschijnlijk Amsterdams.
Volledig off topic natuurlijk, maar ik vind het altijd vrij irritant.
Gewoon positie en rol benoemen en klaar
It's only true once Genio da Luz confirms it.

Please wait until next Wednesday.
Wat wordt er bevestigd?? Wie is Genio da Luz
Even realistisch iedereen hier heeft verlating angst volgens mij, maar deze "niet te missen" speler heeft al weken een persoonlijk akkoord en kon dus niet wachten om Feyenoord na 1 seizoen alweer te verlaten. Die liefde is dus duidelijk niet wederzijds, anders ga je niet na 1 seizoen al op de brommer richting lissabon.
Wat heeft dat te maken met zijn kwaliteit en importantie voor Feyenoord ? Was in mijn ogen de sleutelspeler van Feyenoord afgelopen seizoen. Zoals eeerder aangegeven zie ik voor dat bedrag geen vervanger.
Hij wil gewoon Champions League spelen... that's it...
Als je echt een sportieve stap wil maken ga je niet naar Portugal...
Maar naar Italië, Spanje, Engeland etc.
Deze transfer is Aursnes van harte gegund. Een groot verlies voor Feyenoord. Wat een waardevolle speler!
In de huidige selectie zie ik zo gauw geen speler met gelijke of grotere kwaliteiten voor deze positie. Benieuwd hoe Slot dat gaat oplossen. Timber op 6? Of Geertruida, met Pedersen terug op rechts en Hartman op links? En wie komt voor Aursnes in de plaats? Liever Mannsverk dan Zerrouki, wat mii betreft. Benieuwd!
Frederik, bedankt, je hebt ons laten genieten!!! Als je in 1 seizoen zoveel indruk weet te maken, dan ben je echt een kanjer. Bedankt, het ga je goed!!!
zet onze Poolse vriend maar eens op die positie. hij zal er niet blij van worden maar 1000 % dat hij dat super kan invullen.
Het moeilijke van deze positie is dat je het 90 minuten lang vol moet houden om simpel te spelen, zonder fratsen. Denk eerlijk gezegd dat als je naar die kwaliteiten kijkt, in de huidige selectie Toornstra het meest geschikt is.
Nee. Gewoon nee. Toornstra is geen speler meer voor de basis.
Dat zeg ik ook niet. Ik zeg alleen dat Toornstra in de huidige selectie de speler is die de kwaliteiten heeft die IK bij een "6" vindt horen.
Zeggen we al 4 jaar. En wie staat er in november als eerste op het wedstrijdformulier?
Jens, Wieffer en Dermane.
https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=407261

'Schreuder kiest voor Berghuis als vervanger van Antony; ook Bassett start'

Kun je nagaan dat een huurling van Feyenoord bekender is dan een 20M+ aankoop van 020 hahaha.
Bassett??…heeft een druk weekend met dubbele wedstrijden voor twee clubs, moet Bassey zijn.
Vond basset best aardig zo jammer dat hij niet doorbrak bij Feyenoord. Hij had vorige jaar natuurlijk bij jong Feyenoord moeten spelen.
Is die matusiwa niks voor ons?
Wat mij betreft de beste optie van alle namen die il hier tot nu toe lees. Alleen te duur ben ik bang...
Dit was niet tegen te houden helaas, wat wel is tegen te houden is het halen van zerrouki. Kan wel in de Telegraaf staan Feyenoord trekt de stekker eruit, maar dat zegt me niet zoveel.
De stekker kan er zo weer in.
Uitstekend gescout die Aursnes, hoop dat ze nog met een pareltje komen.
@FTM gaat er nog een andere naam rond als vervanger in het maasgebouw, of is het nog steeds Mannsverk (en evt. nog Zerrouki)?
Ik ga je missen bij Feyenoord. Geweldige speler en een voorbeeldige inzet. Het ga je goed Frederik!
Lijstje bord op schoot scouting:

Mannsverk
Schouten
De Roon
Normann
Moro
Varela
Abildgaard
Hjulmand
Alexandropoulos
En geen zerroukki gelukkig
Gudelj.
Misschien een nieuwe poging wagen?
FeyenoordPresident
Jij hebt je huiswerk gedaan
Ik lees de naam van Schouten veel maar vraag me af of Schouten zelf wel naar NL wil…
Bovendien heb ik berichten gelezen dat hij zijn contract verlengd heeft
Jaïro Riedewald, it's happening?
Las ergens dat hij gister in de harbour club was gespot? Zal toch niet??
Zijn alleen geruchten, maar oprecht prima speler.
Vind ik ook hoor!
8hoe kom je daar bij?
Gingen geruchten dat hij gisteren zat te lunchen in Rotterdam. Zat niet bij de selectie van Palace. Verder weet ik niks.

Maar hij past wel precies in het plaatje van Slot.

Multifunctioneel (is een 6 die ook linksback en centraal kan spelen), Premier League ervaring, Nederlands, 25 jaar..

Die rekensom is snel gemaakt. Palace supporters vinden het echt een goede speler trouwens en zien hem het liefst spelen maar dat team begint aardig te lopen.
Dat zou best weleens een goede optie kunnen zijn. Ben benieuwd.
Qua profiel prima, maar hij heeft de laatste jaren echt amper gespeeld. Sinds hij bij Ajax is vertrokken, is hij maar één seizoen echt basisspeler geweest, en voor de rest amper 500 minuten per seizoen gespeeld in sommige van die seizoenen.
Conditie kan je opbouwen. Timber of Kokcu kunnen voorlopig de positie prima invullen
Zit al een paar wedstrijden niet in de selectie van Crystal Palace
Traint nog wel toch most alleen wedstrijdritme
Past in het plaatje, zou een goede optie zijn. Zie er meer in dan Zerrouki
Interessante optie.
Ach ja, zo zullen ze in Lissabon weer niet blij geweest zijn met de houding van Feyenoord.
Vind het dan ook vrij selectieve verontwaardiging aan het adres van Twente.
Niet helemaal mee eens. Feyenoord gaf aan dat vraagprijs van Twente niet in verhouding staat met andere eredivisie transfers van jongens die al verder zijn. Kan ik me wel in vinden.
Dus jij vindt de onervaren Zerrouki bijna evenveel waard als Aursness. Ik vind 10 miljoen teveel voor Zerrouki.
Kan niemand boeien wat je vindt huis79.

Voor één seizoen eredivisie bij een middenmotor betaal je niet meer dan 3 miljoen euro. Wat ze ook willen hypen, niets verantwoord een prijs daarboven.
Timber dan?
Zerrouki is al langere tijd basisspeler en geregeld uitblinker bij Twente. Type el ahmadi.
Je hoort mij ook niet zeggen dat feyenoord 10 miljoen moet betalen. Wel dat ik de houding van Twente begrijp. Niets geks aan hoor. Uiteindelijk zal er rond de 6 a 7 miljoen betaald worden. Prima bedrag.
Overigens waardeer ik jouw mening wel hoor.
Ugh die kapteins heeft het hopelijk mis niet weet dat zerrouki gezeik.
Florian Grillitsch als vervanger AUB! Kunnen we van dit geld Szymanski kopen 🙏🏼
Indd transfervrij dan maar 1.5 M tekengeld ofzo uitstekende 6 technisch/tactisch kan ook op 4
Jairo Riedewald ook uitskende keuze +multi inzetbaar
Florian Grillitsch
Ben ik de enige die toch even wat zuur kijkt naar een vette ‘It’s happening’ als het om een uitgaande transfer gaat? Zo’n kop moet mij blij maken en dat is vaak toch niet helemaal het geval bij een uitgaande transfer van een geliefde speler….
Sterk gereageerd JP.
Helemaal met je eens
Het is gewoon het vervangende van 'here we go' van fabrizio romano
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Als Zerrouki komt, prima! Ik heb niks tegen hem en hij kan echt voetballen. Is nu klote wat Twente doet, snap ze aan een kant…maar je ziet dat in deze de speler niet telt, alleen het geld. En hierdoor moet Zerrouki het ontgelden wat in mijn optiek onterecht is.
Ach ja, zo zullen ze in Lissabon weer niet blij geweest zijn met de houding van Feyenoord.
Vind het dan ook vrij selectieve verontwaardiging aan het adres van Twente.
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Zo gaat het in deze business, jantje lacht, jantje huilt….keihard…
Hoe kun je dat nou vergelijken. Feyenoord heeft nooit een onrealistisch bedrag gevraagd voor Aursnes. Twente wel voor Zerrouki, en moet ook nog eens heel irritant alles via de media spelen. Onvergelijkbaar dus!
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Dat is het hem Lisanne, het gedrag van Twente! Precies! Maar nu moet Zerrouki het ontgelden overal terwijl hij hier niet om heef gevraagd
Toch niet strootman als ervaren man 🥲
Wizard_Szymanski
@FTM volgens de telegraaf is zerrouki nu blijkbaar wel weer een optie? Kun je dit bevestigen of heb je info die dit tegenspreekt?
Gláucio-de-Jesus-Carvalho
Zou toch niet waar wezen? Er zijn toch wel betere opties te vinden tussen de €8.000.000 en €10.000.000?
Gláucio-de-Jesus-Carvalho
Zerrouki is weer naar het bestuur geweest om aan te geven dat hij naar Feyenoord wil. Dit is al de tweede poging die hij doet. Dus ben bang dat er straks “Its happening!” Komt te staan bij de naam Zerrouki… Hopelijk niet voor meer dan €5mil.
Laten we wel wezen, Twente hoopt nog steeds op plaatsing groepsfase ECL lukt dit niet gaan zij ook inzien dat een talent als Zerrouki Europees ervaring op moet gaan doen om zich verder te ontwikkelen. Maar halen ze groepsfase wel dan voorzie ik nog een getouwtrek van jewelste waar Zerrouki de dupe van wordt. Twente zal wel moeten oppassen dat de speler zijn wil en plezier niet verliest
Een vergelijkbare vervanger wordt nog een hele klus! En hopen dat ze zich niet meer gaan melden voor Zerrouki want die komt echt tekort en we moeten onze zogenaamde concurrentie niet versterken met miljoenen.
Laten we toch allemaal niet zo zeuren. Het is altijd ‘In Slot we trust’ en nu gaan we ineens mekaar allemaal napraten en de expert spelen dat Zerrouki niets voorstelt 🙄
Nog een sterke reactie van je JP.
Wederom helemaal mee eens.
Ik weet niet of je überhaupt wel ooit wedstrijden van Twente kijkt maar hij is echt veel minder dan Aursnes en dat niveau moeten wij niet nastreven.
Zo *** dat dit een paar uur voor de wedstrijd gebeurd. Ik dacht dat Slot duidelijk had gemaakt dat ie dat niet meer wou! En hoe zit het nu met Zerrouki? Telegraaf meldt dat Feyenoord nog steeds voor hem gaat, @ftm jij niet? Ik hoop dat jij gelijk hebt...
Tja, zo werkt dat niet natuurlijk. Slot kan dat wel willen, maar onderhandelingen laten zich niet leiden door de wensen van de trainer.
In de artikelen die ik nu voorbij zie komen lees ik alleen over Mannsverk en helemaal niets meer over Zerrouki
Reijders (AZ) als vervanger??
Is daar geen basis toch ?
Zo en hoe of heb je daar 2 met bijna dezelfde naam??? Reijnders-Reijders
Ff opgezocht..maar die arme jongen is geen basis.
Valt wel vaak in.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Szymanski vastleggen!
We gaan hem nog missen, maar 15 miljoen kunnen we ook niet laten liggen!
Hopelijk komt er snel een goede vervanger voor terug!!
Precies! Goed beleid. Succes Fredrik en door.
Toch 15 miljoen! Dat is dan gewoon een prima deal..
Zag dat in Portugal dit ook bevestigd 15 miljoen + bonussen maar stond geen bedrag bij.
Ja, vind je? Ik heb een jaar lang van deze jongen mogen genieten en vind 15 miljoen een mooi bedrag maar te weinig voor deze jongen. Persoonlijk stoor ik me hier al een tijdje aan want ik hoor veel dat mensen zeggen ja hij is al 26 en heeft maar 450k gekost. Leeftijd vind ik complete bullshit. Volgens mij heeft united net 70 miljoen betaald voor een 30 jarige middenvelder. Iets ander kaliber welliswaar maar 4 jaar ouder. En wat betreft het aankoopbedrag de complimenten naar de scouting en de directie dat het gelukt is maar laten we wel wezen dat de overige clubs gewoon hebben liggen te slapen.
Je gaat toch niet Casemiro vergelijken met aursnes mag ik hopen ? Je hebt het over 1 van de beste cvm’s die er is zo niet de beste. Ben het met je eens dat dit een groot verlies is voor Feyenoord alleen aan de andere kant hebben wij meer dan genoeg kwaliteit op het middenveld rondlopen momenteel.
Grote vriend ik vergelijk helemaal niks. Ik geef aan dat het geluk over zijn 26 jarige leeftijd complete onzin is. Volgens mij geef ik dat duidelijk genoeg aan.
Rutger gaat dit om inclusief of exclusief bonussen?