kampioensbestelling

1908.nl

Nieuws

Eerste kampioensshirts geleverd! [UPDATE]

Van de redactie

Speciaal voor het naderende landskampioenschap lanceerde 1908.nl een te gek ontworpen kampioensshirt waarin de euforie, de schaal en het iconische beeld van hoop en geloof samenkomen. Vele Feyenoorders bestelden inmiddels het shirt, waarvoor onze grote dank! 

De eerste bestellingen kampioensshirts zijn begin deze week geleverd en dagelijks worden nieuwe bestellingen gereed gemaakt voor verzending. We streven ernaar zo spoedig mogelijk bestellingen aan te bieden voor levering, zodat iedere fan het shirt in huis heeft zodra de club daadwerkelijk de schaal binnenhaalt.

Voor 1908.nl is het verkoopproces nieuw en daardoor leren we nog elke dag. We zijn dankbaar voor de vele bestellingen van alle Feyenoorders die vertrouwen in ons stellen! Met man en macht werken we om de bestellingen zo snel mogelijk af te ronden. En dat gaat ons lukken!

Tot dusver hebben we gelukkig weinig verkeerde leveringen en mocht dit wel het geval zijn dan lossen we dat op. Ook hebben we meldingen ontvangen dat een aankoop niet of vertraagd per email is bevestigd. Ter geruststelling, alle orders komen binnen en worden verwerk.

Mocht je nog niet in het bezit zijn van het schitterende kampioensshirt, dan valt deze nog te bestellen zolang de voorraad strekt. 

Bestellen kan hier.

kampioensshirt
kampioensshirt2

Delen

Reacties

Heb hem de hele dag al aan, prima shirtje. Dank, boys en ga zo door!
Super ! Zoveel nieuws naar buiten brengen naast je baan. Hoop dat je er meer dan 10k verkoopt.