kampioensshirt-2

Nieuws

LAST CALL • Scoor nu nog het unieke kampioensshirt! (M/L)

Van de redactie

Wat een schitterend seizoen hebben we achter de rug. Tegen alle verwachtingen in slaagde Arne Slot erin een kampioenselftal te formeren. Onverstoorbaar baande de spelers zich een weg naar de Coolsingel waar zij werden toegejuicht door maar liefst 150.000 uitzinnige supporters.

Als aandenken aan dit fantastische seizoen is een speciaal voor de echte Feyenoordfans kampioensshirt ontworpen. De euforie, de schaal en het iconische beeld van hoop en geloof in de titel. Dit is de landskampioen van 2022/2023! Bestel hier jouw kampioensshirt.

Last call

Dit exclusieve collector's item van hoogwaardige kwaliteit is bijna uitverkocht en alleen nog te verkrijgen in de maten M en L. Dus zorg dat je niet mis grijpt en bestel nu. Op = Op.

Opbrengst

De opbrengst van het kampioensshirt zal worden gebruikt om 1908.nl verder te verbeteren. We streven naar het verder professionaliseren van de redactie, een nog betere website, hoogwaardigere berichtgeving, meer primeurs en unieke content.

Meer dan twintig redacteuren zorgen ervoor dat er dagelijks berichten verschijnen van de mooiste club ter wereld. Allemaal Feyenoorders. Hoe mooi om die passie samen te delen. En hoe mooi dat het één het andere kan helpen. Dus bestel nu je kampioensshirt en help mee.

kampioensshirt2
kampioensshirt

Delen

Reacties

@FTM Ik zeg het al maanden. Is Oscar Cortes ondanks dat er een deal ligt met RC LENS geen optie voor de linksbuiten positie volgend jaar?