Primeur Bevestigd
Leo Sauer Filter

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Leo Sauer mag zich gaan bewijzen bij Feyenoord 1

FeyenoordTM

Buitenspeler Leo Sauer (17) gaat in de voorbereiding de kans krijgen om zich te laten gelden in de hoofdmacht van Feyenoord. De Rotterdamse club lichtte eerder dit jaar de koopoptie om de jeugdspeler definitief los te weken bij MŠK Žilina.

Arne Slot zal de jonge Slowaak ook mee gaan nemen naar het trainingskamp. Feyenoord slaat zijn tenten naar verwachting in week 29 op in Oostenrijk. De voorbereiding op het seizoen 2023/2024 start op dinsdag 4 juli.

In de anderhalve week die daarop volgen spelen de Rotterdammers drie oefenduels tegen Hertha BSC, Club Brugge en Royal Union St-Gillis op Sportpark Smitshoek. Later die maand komt het Portugese Benfica op bezoek, wat met Roger Schmidt steeds concreter werk wil maken van de komst van Orkun Kökçü.

Op het WK onder-20 wist Sauer met Slowakije hoge ogen te gooien in een poule met USA, Ecuador en Fiji. Tijdens het toernooi in Argentinië was hij goed voor meerdere assists. Uiteindelijk bleek Colombia in de achtste finale te sterk voor zijn thuisland.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Voor de kameraden die Engels verstaan -Unearthing Diamonds: Feyenoord's Youth Revolution and the Quest for Glory : https://www.youtube.com/watch?v=zvjKSEhir08
Ik vroeg me af of Lennart Hartjed nog een kans gaat krijgen.
Op grond van dit filmpje zou ik hem niet selecteren, maar schijnt groot talent te zijn, dus laten we hem uitgebreid de kans geven.
Alleen Van Geel scout spelers op basis van één filmpje
Ben benieuwd 😄
@FTM Cerny heeft interesse om naar Feyenoord te gaan. Is hij in de picture?
Je moet deze situatie uitbuiten. Je gaat Champions League spelen en als je in poule 1 terechtkomt heb je goede kans om te overwinteren. Als er interesse komt voor dilrosun/ timber/ ali/ walemark/ Pedersen zou ik ze verkopen en minimaal een super buitenspeler halen. al kost diegene 12 miljoen , voor een echt goede moet je dat dan doen .
@Obiku22 voor 12 miljoen koop je geen “super buitenspeler” en Timber wegdoen na één seizoen is natuurlijk waanzin. Mensen die dit soort dingen roepen waren twee seizoenen terug van mening dat Orrie een middelmatige speler was en schreven Sini af na z’n dramatische eerste seizoen onder Gio.
Slot heeft onlangs in een groot interview aangegeven eigenlijk anders te willen spelen maar toen kwam Kökçü, zijn belangrijkste speler, niet in zn kracht. Ik denk dat Slot dat wel gaat doen zodra Kökçü vertrokken is. Feyenoord zal komend seizoen dan met 1 controleur spelen en 2 aanvallende middenvelders. Dat zal de prestaties van Timber denk ik ten goede komen.
Dus jij denkt óf Wiefer, óf Zerrouki? En dan Timber én Zsymanski? Ik denk eerder met 2 controleurs.
Arne Slot: 'Guardiola logenstraft dat er geen systemen meer zijn. Hij speelt 4-3-3, wat in de praktijk overloopt in 3-2-4-1: drie in de opbouw, twee controleurs voor de defensie, twee aan de binnenkant, buitenspeler aan de buitenkant en een diepe spits. Hij wil dat die posities te allen tijde bezet zijn en dat zie ik toch ook als ik naar het Napoli van Spalletti kijk. Ik vind dat wel een verschil met Feyenoord. Ik heb dat losgelaten, mede door Orkun Kokcu. Uit hem haal ik niet het maximale rendement als zijn werkruimte beperkt is. Hij moet kunnen spelen in grote ruimtes en ik wil mijn verschilmakers in hun kracht laten spelen.'
Maar dan is het alsnog alleen Wieffer of Zerrouki.
Want RB Geertruida/Timber gaat van verdediging naar middenveld. Dan heb je al de 2 controleurs.
Precies, zou me daarom niet verbazen als een wat aanvallender middenvelder dan Kökçü (als vervanging) wordt gehaald die moet concurreren met Timber, Szymański en Bullaude.
Wieffer kan ook op acht, dat heeft hij geregeld ook al laten zien als Kockcu achterin bleef.
Klopt, Slot kan dan rouleren als dat nodig is. Zo hoort het ook.
In CL of sommige uitwedstrijden met 2 en tegen de kleintjes met 1 controleur...
Zelfs voor 35 miljoen koop je geen super buitenspeler kijk maar naar Ajax 🤣
Zou graag 30 miljoen betalen voor Kudus hoor.
Ik bedoel 12 miljoen Feyenoord scouting . Heb overtuiging in technisch beleid dat ze wel goede buitenspelers vinden. Wellicht zo n pareltje als kvararatskelia.
Hahahah. Ja dat wil iedere club wel denk je niet?
Ik ben het wel met je eens Obiku. Om nog een stap te zetten moet je door selecteren.
In tegenstelling tot vd Vaart vind ik Timber de middenvelder met de minste potentie ;). Op het moment dat Timber wordt aangespeeld gaat hij altijd of lopen met de bal of proberen weg te draaien van zijn tegenstander. Het gaat nooit direct, dus hij heeft geen overzicht/inzicht. Misschien kan hij zich wel ontwikkelen voor de RB positie, maar komt er een club die iets meer wil betalen dan het aankoop bedrag, altijd verkopen.
Pedersen zal ik wel houden, prima back-up voor de RB.
Goede kans om te overwinteren is nogal overdreven. Feyenoord zal de groepsfase hoe dan ook als underdog ingaan. Mochten ze de groepsfase overleven dan is dan heel knap. Ze kunnen beter vasthouden aan het ingeslagen beleid en geen paniekaankopen doen.
Timber, Walemark en Pedersen zit echt nog wel rek in dus alleen voor goed bod.

Dilrosun valt tegen, maar had ook echt wel wedstrijden dat die echt goed was. Desondanks niet ivertuigrnd.., niet wegdoen met verlies.

Ali wil zelf blijven dus...
@FTM: wat is het perspectief voor iemand als Mike Kleijn? Die jongens springt er duidelijk bovenuit in o21, heeft Slot zo iemand op het oog? Benita is met voldoende speelminuten binnen een maand een stuk beter dan Pedersen.

En Milambo is een toptalent. Als we nu middelmaat als Vd Belt halen waardoor er geen plek is voor Milambo kan je de jeugdopleiding wel opdoeken. Dan heb je ook nog Timber, en tonen ze interesse in Vetlesen. En Wieffer en Zerrouki heb je ook.

Slot heeft totaal geen oog voor de jeugd. Kokcu, Geertruida, Malacia waren ook niet zo goed bij hun debuut als dat ze nu zijn. Je moet ze de kans geven zich te ontwikkelen. Uit de jeugd kan je spelers in het eerste krijgen die je nooit kan kopen, die kan je alleen opleiden. Kokcu koop je nooit meer terug.
Slot heeft afgelopen seizoenen de lat veel hoger gelegd, geldt ook voor de jeugd. Slot ziet het momenteel niet in Kleijn zitten omdat ie fysiek nog niet zo ver is. Heeft zelfs daarin bij O21 moeite.
heb je afgelopen seizoen o21 gezien ?
Viel Hartman jou op in o21? Nee he. En toch kan die prima mee in het 1e. Een collectieve prestatie heeft niks te maken met een individu.
Hartman kwam terug van een blessure, die heeft nauwelijks gespeeld vorig jaar, dus ook niet bij o21
Vreemde reactie. Slot heeft wel degelijk ook voor de jeugd. Ze moeten alleen goed genoeg zijn. Kijk eens naar Hartman.
Als Milambo een toptalent was, had hij al meer speelminuten gehad.
Je doet nu alsof wij in de positie zitten om telkens talenten door te schuiven.
Kijk maar naar een spelers als Hartman. Die is beter dan aankoop, dus speelt hij ipv aankoop.

Als je een opbouwende club bent, kijk je naar jeugd. Als topclub kijk je naar wie het beste is.
De beste speler vd KKD is meestal geen middelmaat.
Hebben we niet ook nog ergens een andere Slowaakse international onder contract staan?
"Nog" is inderdaad het juiste woord.
Mooi dat hij een kans krijgt,als club is het erg belangrijk dat er elk jaar wel een jeugd speler doorbreekt. Als er nog een extra buitenspeler wordt gehaald zou dat goed zijn, liefst wel koop.
Pas 17 en nu al meetrainen voor een plek in de selectie. Hoe goed kun je dan worden!?
Gebeurde bij Bannis en Vente ook. Zegt niet altijd zoveel.
Zou Te Kloese hier wel lezen? 🤔. Velen komen met zoveel namen en plannen, die nieuwe TD kun je hier gewoon weghalen….. 😎
Hoop dat Jayden Slory ook die kan krijgt en Mike Kleijn vond ik vorig jaar in de voorbereiding ook goed doorkomen
FTM meldde eerder te verwachten dat Slory een definitieve transfer zou gaan maken, helaas.
Geen definitieve transfer, maar een tijdelijke verhuur
Octavian Popescu en Dennis Man halen. Eventueel kan je nog Diallo Huren

Linksbuiten: Popescu / Sauer / Paixao
Rechstbuiten: Paixao / Man /Diallo

Pepi of Nascimento achter Santi

Dan heb je een heel talentvol en sterke aanval.
Nuamah van Nordsjealland zou ook een optie nog kunnen zijn.
Nuamah van Nordsjealland zou ook een optie nog kunnen zijn.
Nou die dennis man en popescu word ik niet zo blijven.Op youtube maak je zelfs vente nog n messi.Kijk ik naar z'n statistieken in de Roemeense competitie van popescu en man in de serie b is het niet best.
Ik neem aan dat jij deze jongens langdurig hebt gevolgd en ook meermaals "live" aan het werk hebt gezien. Anders drop je die namen hier niet.
Persoonlijk vind ik Paixao op rechts beter renderen dan op links. Misschien een optie om het met Dilrosun of Jahanbaks op links te proberen. Desnoods afwisselend links en rechts; dan worden de tegenstanders helemaal gek...
Ik vond het Paixao op rechts beter doen dan op links. Paar prachtige voorzetten afgeleverd vanaf rechts.
Dilrosun moet vertrekken wat mij betreft. Die is zwaar door het ijs gezakt.
Ben ook niet kapot van Dilrosun. In het begin, 1e paar wedstrijden leek het nog wat maar daarna niks meer laten zien.

Een maartje wel is dat hij een tijd noodgedwongen op 10 moest spelen.

Je ziet bijvoorbeeld bij Jahanbaks wat vertrouwen kan doen. Wellicht is een verhuur een optie. Heb hem nog niet helemaal afgeschreven
Paar keer gezien in zo'n oefenwedstrijd op linksbuiten. Dat was niet verkeerd en die zoeken we nog. Hopen dat ie het goed blijft doen, dan hoeven we maar een linksbuiten ipv twee te halen!
Dit gebeurt ieder jaar op ieder trainingskamp, zou gek zijn als dit niet was gebeurd. Hopen dat ie aanhaakt, dat is het belangrijkste. Net als een Milambo. Scheelt je weer mogelijke miljoenen euro's.
Dit ventje is echt een top talent,zou hem de kans geven,wallemark verhuren,jahanbacks verkopen nu het nog kan
Summier villen is te Koop voor 12 miljoen
Bied 10 en 20 procent doorverkoop
Vetlesen voor kokcu
Pepi voor danilo
Kokcu 40 miljoen plus
Dsnilo 5 miljoen
Jahanback 3 miljoen
48 bij elkaar minimaal
Zerrouki 7.2
Pepi 9 a 10
Vetlesen 6.5
Summerville 10
Ruim 33 miljoen uitgegeven en je maakt nog winst
Alleen zie ik geertruida nog weg gaan
Ben niet zo overtuigt dat je 12M voor Summerville moet leggen. Heeft een goede periode gehad maar was vooral bankzitter bij Leeds. Tuurlijk veel potentie maar 12M zou ik toch richten op meer ervaren spelers.
Ik snap niet dat jij geen te bent......ergens
Ja ik word td bij feyenoord
Ik weet wel wie ik zou kopen mijn lijstje
Vetlesen
Telles magno
Reynolds rechts back as roma
Summerville
Spelers die weg moeten
Pedersen
Pepi
Wallemark verhuur
Jahanbacks
Danilo
Benita verhuur
Tabounni
Kokcu zal weg gaan 40 a 45 miljoen
Haha, Pepi is er nog niet eens en wie is Vetlesen?
Summerville halen is het allerdomste wat je kunt doen.
Summerville als de Brobbey van Feyenoord? Hier gratis de deur uitlopen en dan voor 10-12 miljoen terugkopen? Hahaha! Laat hem maar lekker in de Engelse keukenkampioendivisie aanrommelen.
Wij gaan de UCL in!
Dat laatste betwijfel ik, maar natuurlijk weet je het nooit. 35 miljoen