slot

VK Sportphoto

In beeld

Livestream persconferentie Arne Slot [13:45]

Van de redactie

Feyenoord speelt zijn tweede competitieduel aanstaande zaterdagavond om 21:00 uur in De Kuip tegen SC Heerenveen. Hoofdtrainer Arne Slot blikt vrijdagmiddag vooruit op het duel. De persconferentie wordt live uitgezonden via het YouTube kanaal van Feyenoord.

Kijk hier vanaf 13:45 uur live mee naar de persconferentie:

Delen

Reacties

Begin maar alvast met Arne of er nog een jaar bij te doen :)
Zoals deze man kan communiceren over voetbal is bovenkant Champions League.
Heel belangrijk in een organisatie.
Juiste visie, juiste aanpak, juiste communicatie.

Deze man creeert geld voor je door de juiste spelers aan te trekken en (veel) beter te maken door ze ook juist te gebruiken.
Ja de verhoudingen zijn nog steeds zo scheef dat alleen CL halen al meer oplevert dan wat we nu verkocht hebben (al zijn we wellicht nog niet klaar met verkopen).
Maar door steeds betere spelers en beter spel gaan we voor dat Bal ook weer meedoen.
En dan is de slapende reus niet alleen wakker, dan staat hij ook op en gaat stappen zetten ;)
Ik denk dat de belangrijkste conclusie van deze persco is dat Aursnes zo wie zo niet gaat vertrekken! Dus ook GEEN Zerouki. God zij dank! 2e Conclusie: er is tot op heden pas 1/3 van de binnengekomen transfersommen uitgegeven. Geweldig toch?! Daar haal je dus 11 ! echte versterkingen voor terug, gem. ca. € 2 milj/speler. Feyenoord heeft dus gewoon 'n sterk technisch hart met Staf/Scouting/TD-AlgmDir die weten wat ze doen en selecteren op kwaliteit. Wordt weer 'n TOPJAAR! Hopelijk Hancko en/of Bellaude/Aourchiche halen en we zijn er klaar voor.
De conclusie dat Aursnes sowieso niet weg gaat, is wel voorbarig hoor. Ik hoop van harte met je mee dat hij blijft, maar zoals Arne ook zegt, het kan snel gaan.