naujoks

Naujoks maakt debuut voor Feyenoord

Ference

Noah Naujoks heeft zojuist zijn officiële debuut gemaakt in het eerste van Feyenoord. De 20-jarige middenvelder kwam in de 85ste minuut bij een 2-5 stand het veld in voor Danilo.

Naast Naujoks maakte ook Szymański, Rasmussen, Timber, Idrissi, Danilo en Dilrosun hun officiële debuut voor Feyenoord 1.

Ik ken deze jongen niet echt toch al 20 jaar lees ik dus heb ik iets gemist ?
Ik zie het totaal niet zitten in Naujoks, maar toch leuk voor die jongen.
Het is wel een type waar Slot graag mee speelt op 10, maar ik zie er ook erg weinig in verder.

Maar goed dat had ik ook met Til. Voor de goals prima, maar de helft van de wedstrijden schoten de tranen je in je ogen van zijn gebrek aan voetballend vermogen.
Viel mij ook positief op. Had diepgang en was niet bang om in te grijpen. Hopelijk pakt hij zijn kansen en krijgt hij ook de kans
Mooi voor die jongen! Dit moet Slot vaker doen vind ik, in wedstrijden die het toelaten gewoon de laatste paar minuten de jeugd een kans geven. Benita, Hartjes en Dermane staan vast te springen :D
Mooi om te zien dat de eigen jeugd niet afgeschreven is...had Hartman ook paar minuten gegund.....was een mooie middag :-)