Betrouwbaar
bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

'Ook Justin Bijlow ontvangt TOTS-kaart in FIFA 23'

Fer1908

Justin Bijlow ontvangt een 'Team of the Season'-kaart in het videospel FIFA 23, zo meldt het betrouwbare twitteraccount Fut Sheriff. 

TOTS Bijlow zal vrij gespeeld kunnen worden door middel van een objective en zal de spelers dus geen coins kosten.

Ondanks dat Bijlow kort blessureleed kende dit jaar, wordt de doelman beloond voor een sterk seizoen met deze TOTS-kaart.

Eerder vandaag werd al bekend dat Dávid Hancko eveneens een 'TOTS-moments' kaart zal ontvangen. De kaarten zullen naar verwachting aanstaande vrijdag uitkomen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Noem het maar kort blessureleed....

Het was toch een lange periode. Één waarin hij zich tot vaste keeper van Oranje had kunnen kronen.

Gelukkig heeft Wellenreuther het prima opgepakt. Zelfs een paar punten gewonnen voor ons cluppie. Maar het liefst had ik deze klasbak op goal gezien.
Het is leuk dat er dit jaar eindelijk feyenoorders voor hun prestaties beloond worden maar wel vrij matig dat van de 2 geleakte spelers ze beide niet in het echte team zitten van die je kan packen. Hancko had er zeker in gemogen, maarja met ea mag je blij zijn dat er überhaupt feyenoorders inzitten..
Naar mijn mening haf hancko zeker bij de tots gemoeten maar. Aangezien we al twee kaarten buiten de team of the seasen krijgen zou het mij niet verbazen dat we op een fenomenale 5 tots komen.