toto-shirt

Nieuws

Quiz • Wat weet jij van Feyenoord - FC Groningen?

Van de redactie

Feyenoord ontvangt morgenavond FC groningen in De Kuip. Na het bereiken van de halve finale in de KNVB Beker, hervat de trotse Rotterdamse koploper de competitie tegen de Noorderlingen. 

In de race om het kampioenschap kan de ploeg van trainer Arne Slot geen puntverlies permiteren. Het belooft dan ook een spannende wedstrijd te worden. In aanloop naar de wedstrijd organiseert TOTO een Feyenoord-FC Groningen quiz. Weet jij alles van Feyenoord en de onderlinge ontmoetingen met de Groningers? Speel dan hier gratis mee en win een mooi geldbedrag.

Puntverlies vorig seizoen

FC Groningen wist vorig seizoen met een punt te vertrekken uit De Kuip. De Noorderlingen kwamen destijds op voorsprong door een doelpunt van Michael de Leeuw. Cyriel Dessers tekende voor de gelijkmaker. Ondanks dat FC Groningen dit seizoen in de onderste regionen van de ranglijst bivakeert, dient Feyenoord op te passen voor een misstap. De ploeg van trainer Dennis van der Ree vecht tegen degradatie en zal zijn huid duur verkopen in de hoop op een verrassing.

Volop spanning bovenin

Voor Feyenoord zijn de drie punten noodzakelijk in de race om het kampioenschap. De Rotterdammerse koploper staat drie punten voor op naaste belager Ajax. Beide ploegen ontmoeten elkaar bovendien op 19 maart in de Johan Cruijff Arena. Ook AZ (op 5 punten) en PSV (op 6 punten) zitten nog op het vinkentouw voor de schaal. Het elftal van Arne Slot kan met winst op FC Groningen de volgende stap zetten naar de landstitel.

Zorg dat je dit weekend sowieso een winnaar bent. Neem het heft in handen en speel de quiz. Strijd tegen je vrienden en mede-supporters en wordt de enige echte kenner!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Delen