jahanbakhsh

In beeld

Samenvatting FC Utrecht - Feyenoord (1-1)

Feyenoord heeft een punt overgehouden aan de herstart van de competitie. Lange tijd was de stand in het voordeel van de thuisploeg, maar invaller Alireza Jahanbakhsh keerde het tij. Het bleef spannend tot in de tiende minuut (!) van de blessuretijd. Alle hoogtepunten zie je in deze samenvatting van Feyenoord Media.

Delen

Reacties

Wat ik niet snap is dat het zo moeilijk lijkt om een normale buitenspeler te vinden. Ali kwam tenminste weer een beetje in z'n oude spel. Maar Paixao komt er niet langs, Dilrosun kapt altijd terug, Idrissi mist explosiviteit, Bij Walemark is het nog zeer wisselvallig.

Bij Utrecht loopt dan zo'n Booth die toch een paar keer z'n man voorbij komt en in het midden de vrije spelers vindt.. transfervrij overgekomen van Bayern Muenchen II...

De Goal komt uiteindelijk ook weer voort uit een voorzet van links die Utrecht niet goed kan uitverdedigen, wellicht moeten we wat minder die door het midden en wat meer voorzetten geven.

Bullaude vond ik wel sterk in de as, weliswaar waren het maar een paar minuten..
ben het zeker met je eens, alleen snap ik niet dat je de topscorer van de voorbereiding( wallemark) niet laat spelen
Dilrosun gaat pas voetballen als hij twee man voor zijn neus heeft, als hij een minuut met de bal aan zijn voet moet wachten tot die tweede er bij komt doet hij dat zonder problemen. Idrissi brengt gewoon echt helemaal niets, geen inzet, geen snelheid, geen goede schoten of passing, gewoon niets. Ik snap oprecht niet dat die ingebracht wordt.
Wålemark vind ik bij vlagen echt wel leuke dingen laten zien, zowel binnendoor als buitenom. Hij werkt alleen het best i.c.m. Gimenez in de spits, omdat hij dan de bal ergens kwijt kan. Als Slot vasthoudt aan Danilo is Wålemark ook direct een stuk minder gevaarlijk vanaf de flank.
Paixão heeft denk ik vooral nog steeds tijd nodig. Bij Sinisterra duurde het ook een jaar voordat hij een beetje geland was vanuit Zuid Amerika. Zou wel helpen als hij wat consistenter speeltijd op dezelfde plek kreeg, bij voorkeur linksbuiten. Dat komt hij zelf lekkerder in zij spel en weten teamgenoten ook beter wat ze aan hem hebben.

Onder aan de streep denk ik echter dat veel van het slecht functioneren van de aanval/vleugels ook komt door het slecht functionerende middenveld. Het duurt te lang voordat de pass naar voren komt, waardoor iedereen in de dubbele dekking staat. Eigenlijk durft alleen Kökçü de risicovolle pass naar voren te geven, maar die krijgt de bal pas als alle verdedigers en de "6" de bal een keer gehad hebben. Dan staat het al vast voorin.
Santi 1 op 1 met de keeper. Weer geen goal.
riccardofr1908
@FTM Staat Jean Paul van Hecke is dat een optie?