hacko1

In beeld

Samenvatting Feyenoord - FC Twente (2-0)

Feyenoord won zondag met 2-0 van FC Twente in de negende speelronde van de eredivisie. De Rotterdammers verstevigden hiermee de vierde positie en zette De Tukkers op vier punten achterstand.

De goals kwamen van Orkun Kökçü en Dávid Hancko. Bekijk hieronder de samenvatting. 

Delen

Reacties

Dat slot 352 moet spelen ook aat zien dat ook onze td gefaald heeft. Geen vervanger voor aursness blijft onze achilleshiel.
Denk dat ze alles op Zerrouki hadden ingezet, en dachten dat toen Twente Europees voetbal misliep hun wel wilden zakken met de prijs, gebeurde niet, min 10 miljoen is gewoon veel te veel, maar is hun goed recht.

Daarna het verhaal Grillich, was al zo goed als rond, tot die anderen een hele grote zak tekengeld onder zijn neus hielden, met uiteraard CL voetbal in het vooruitzicht, daar had hij een jaar lang rugklachten door het bankzitten voor over, is ook zijn goed recht.

Toen die Zweedse middenvelder van Anderlecht die op het laatste moment naar Kopenhagen ging, ook het CL verhaal, Mannsverk is in mijn ogen te onervaren voor zo’n belangrijke positie, al denk is dat ze wel bij hem terug komen volgende transferperiode.
Een ding weet ik wel zeker, voor de nr6 positie wordt stad en land afgescout op het moment.