Orkun Kokcu

VK Sportsphoto

Nieuws

Voorbeschouwing · Historie RKC Waalwijk - Feyenoord

Van de redactie

Het voetbalseizoen is officieel van start gegaan. Feyenoord kende een spectaculair begin met een 2-5 overwinning op bezoek bij Vitesse, maar kwam in de eigen Kuip afgelopen weekend niet langs SC Heerenveen (0-0). Met de flink vernieuwde selectie van Feyenoord is het de vraag of en wanneer het goed gaat draaien. Tegelijkertijd heb je de kans om in te zetten op wedstrijden waarmee je gegarandeerd een spannende middag of avond voetbal hebt.

Tijdens het kijken naar de uitwedstrijd van Feyenoord, zijn er een hoop verschillende weddenschapstypes waarop je kan inzetten. Ook het aanbod van websites die weddenschappen aanbieden is groot, bijvoorbeeld Unibet, Jacks en Holland Casino. Bij Beste bookmakers is in een compleet overzicht te vinden van beschikbare websites die de beste voorwaarden bieden, zoals  hoogste welkomsbonussen en tips op basis van resultaten uit het verleden en de huidige vorm van beide ploegen.

Historie RKC Waalwijk - Feyenoord

Feyenoord gibg 28 keer eerder op bezoek bij RKC. Elf keer wist het te winnen, acht keer speelde het gelijk en negen keer ging het onderuit. Tijdens deze wedstrijden wist Feyenoord in totaal vijftig doelpunten te scoren. De grootste uitoverwinning was tijdens het seizoen 1988/89, toen RKC in eigen huis met 1-6 werd verslagen. Vorig seizoen was Feyenoord met 0-2 te sterk in Waalwijk, waar Orkun Kökcü met een doelpunt en assist de uitblinker was.

Allebei de teams scoren?

Incasseren moest Feyenoord op bezoek bij RKC in totaal veertig keer. In het seizoen 2020/21 was dit tijdens een 2-2 gelijkspel nog twee keer. De kans is dus aanwezig dat beide teams ook zondag weten te scoren. Dat is gelijk ook één van de weddenschapstypes, namelijk 'both teams to score'. Wat de overige types zijn en wat deze precies inhouden, staat haarfijn uitgelegd op de website van Beste bookmakers

Hoe groot is de kans dat Feyenoord wint van RKC? Zien we Kökcü na zijn blessure wederom schitteren in Waalwijk? Wordt het een doelpuntrijke wedstrijd waarin beide teams scoren? Welke ploeg maakt de openingsgoal en wie staat voor bij rust? Het zijn allemaal zaken om je af te vragen voor zondag. Het zijn tegelijkertijd items waar je op in kan zetten en waarbij Beste Bookmakers je kan helpen bepalen wat de juiste strategie is.

RKC-Feyenoord wordt zondag om 16:45 uur afgetrapt.  

Delen

Reacties

Nog geen reacties