At

At

236

Laatste reacties

Kansloze nederlaag man. Ik blijf erbij, met Pusic zijn vertrek is de ellende begonnen. Begint weer te voelen en te zien als de wedstrijden onder Gio.
De onderschriften waren net zo goed als het spel.
Aboutaleb weigerde na de terroristische aanslag op Israël om de Israëlische vlag op het stadhuis te hangen, terwijl voor elke kak en scheet hij daar een vlag in kleuren laat wapperen. Deze man is niet meer serieus te nemen. Schandalige burgermeester.
Jij had liever 160 tekens gezien? "Het was leuk, ben je al lid?"
Nou vooruit dan maar, want ik heb een paar tellen de tijd; Onzinnig verhaal: is passage over 'niet onafhankelijk' en 'gestolen leden'. Hoe noem jij het als de de club het ledenbestand van de kameraadjes (opgericht door De Feijenoorder en na twee jaar gedeeld met de BVO) heeft toe-geeigend? De vereniging heeft hier geen inzage meer in. De BVO heeft aangegeven dat het ledenbestand van Het Legioen hetzelfde bestand is als van de kameraadjes. Welke bewoording zou jij hiervoor gebruiken? Hoger ledenaant...
Doorgaans zit iemand die op de elektrische stoel wordt gezet niet in een dwangbuis met oog-open-houders toch? Maar misschien waar jij woont wel natuurlijk. Haha.
Ik zie geen rare dingen op het ontwerp. Ik zie geen bedreiging of andere geweld-promotende elementen. Ik zie een man die in zo'n beugel zit waarbij je verplicht wordt om te kijken. Erg grappig bedacht als je het mij vraagt, zeker omdat Sarri zelf heeft gezegd dat dit een gekkenhuis is. Erg ludiek gevonden en geen enkele reden om te stellen dat dit kwetsend is of disturbend.
1 euro per jaar? 😂 De rest van je bericht is net zo onzinnig. Sorry, maar als je niet de moeite neemt om jezelf in te lezen, zeg dan niks. Dit is gewoon trollen.😂
Hoe kom je erbij dat ze ooit 44.000 leden hebben gehad? Het hoogste aantal sinds ik lid ben (1995) is geweest 24.000 en daarvan bleken er bijna 10.000 dubbel te staan in het systeem toen dit is opgeschoond (ergens na 2005, toen Ton Strooband vertrok bij de vereniging). De Feijenoorder is veruit by-far de allergrootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland die he-le-maal niks van Feyenoord krijgt (dat is al zo sinds oprichting van Het Legioen. Bijna elke andere vereniging in Nederland heeft of...
Welke feitelijkheden? Minder leden is gewoon totaal onzin verhaal van jou kant. Iets uit de duim zuigen is natuurlijk geen feit. En nu kom je weer met een verhaal over bedrijfslidmaatschappen, bla-bla. Heb je eigenlijk wel de moeite genomen om jezelf in te lezen, of roeptoeter je liever zomaar iets? Geen frustratie, maar typisch is het wel, voelt een beetje als een hetze (zoek het woord gerust op, is 1:1 op toepassing op dit verhaal) van een schuurspons. Daar kan ik niet zo goed tegen.
Dit is toch ook een partij schandalig. Echt, wanneer gaan de westerse landen hier eens actie op ondernemen. Want hier zijn natuurlijk weer zakken geld betaald, welke gek wil er een WK spelen in zo'n apenland?
Hahahaha. Ja, jij was dat die steeds met dat onzin verhaal kwam van duizenden leden minder, en nu is +1000 ook weer niet goed. Wat een zure man ben jij zeg.
Er was hier iemand in de reacties die zeker wel 20 keer heeft geschreven dat de vereniging duizenden leden minder had met allerlei andere onzin. Die is niet zo goed geïnformeerd. Hahaha. Gefeliciteerd Feijenoorders!
Ben ik niet de enige die me er mateloos aan stoort. De vorige wedstrijd tegen Athletico was nog erger, die man ging helemaal uit zijn plaat toen Madrid scoorde, en toen Feyenoord scoorde amper reactie. Gewoon bizar, zou Ziggo niet weten dat ze de Nederlandse markt bedienen?
Wat een ********** standpunt. Het is niet te hopen dat jij ooit in een situatie komt waarbij je moet 'vechten' tegen een serieuze partij, want op dat moment zal je terugdenken aan dit vreemde standpunt en denken; shit; ook daar zat ik weer helemaal mis.
Beetje vreemd standpunt, het is niet dat er een ernstige belediging op dat spandoek stond. Beter standpunt zou zijn om zo'n achterlijke boete te veroordelen.
Sterkte voor de nabestaanden! Markante man die weer is heen gegaan. Zo blijven er weinig over.
Wat stellen die journalisten eigenlijk een partij domme vragen altijd hé. "hoe nu verder". Wat is je verwachtingspatroon? Dat Slot zegt dat hij stopt met coachen en bij de bakker gaat werken nu zijn assistent weg is?
Als geschiedenis ons iets leert dan is het wel dat het niet zo is dat wanneer er ergens een regel over is geschreven, dat automatisch ook de beste oplossing is. Zelf heb ik liever de veiligst mogelijke zetting en mensen die zelf na kunnen denken. Dan een onveilige situatie en mensen die regels opvolgen zonder er zelf bij na te denken.
"It was the best support i have ever seen". Hierrrrrrr: Boete voor aanstootgevende boodschap.
Toen ik Minteh voor het eerst zag spelen had ik een flashback naar Romeo Castelen, maar deze kan niet alleen hard lopen hij is ook doelgericht!
Misschien kan Feyenoord, Wellenreuther verhuren aan AC Milan voor een maandje. Effe cashen. Gewoon echt een hele goede keeper geworden na stroeve start.