Jeronimo24

979

Laatste reacties

Ik erger me kapot aan dat eindeloze geschaak van achteruit. Speel eens vaker die lange bal op de spits, al is het maar om wat variatie te hebben en de tweede bal te winnen. Titeldroom voorbij, hopen op plek 2.
Schouten centraal, hier liggen kansen. Iets minder diepgang op vleugels, maar nisschien daardoor meer opkomende backs en Minteh voor laatste kwart.
Sterk verwoord. Het is achteraf altijd heel makkelijk, maar ik vond deze keuze vooraf best te begrijpen. Atletico was dinsdag vooral ijzersterk, veel beter in Madrid. Die wisten zich keer op keer onder de druk uit te spelen en met 1x raken de vrije man te vinden. Voor zondag: gezien de iets mindere fase en het niveau van de tegenstander zou ik voor Zerrouki kiezen. Vraag is alleen of je Minteh dan buiten de basis laat of op links neerzet, want Stengs zal dan rechtsbuiten spelen. Paixao vind ik al weke...
Misschien heb je gelijk. Mijn theorie is: hoe langer je tegen Atletico niet scoort, hoe moeilijker het wordt. Dus meteen vol druk, stadion erachter en proberen snel op voorsprong te komen. Lukt dat, dan Zerrouki brengen voor meer balans. Voor beiden is wat te zeggen. Ik ben benieuwd, maar denk echt dat Slot het aandurft
Zerrouki gaat niet spelen hoor. Slot hintte gisteren duidelijk op Stengs op 10 en Minteh rechtsbuiten.
Als ik Slot zo hoor: meer afjagen, geen Zerrouki, Stengs op 10 en Minteh rechtsbuiten...
Nieuwkoop is by far de minste speler van onze selectie. Veel te onbeholpen, onnodige overtredingen en weinig rendement. Het is een groot verschil met Geertruida op rechts.
Ja bizar. We hebben gewoon geen buitenspelers met deze expositiviteit. Als hij op rechts staat wordt Ivanusec op links ook 3x zo goed. Ben ik van overtuigd.
Klasse Yankuba. Deze jongen is veel belangrijker dan menigeen denkt. Mist sons overzicht maar 24/7 dreiging.
Helemaal mee eens. Geen niveautje minder, maar twee niveaus. En elke wedstrijd weer oliedomme overtredingen. Ik verlang bijna terug naar Pedersen.
En tegen PSV waarschijnlijk ook...
Trauner kan waarschijnlijk niet 3 wedstrijden in 8 dagen. Slot zal hem tegen Atletico zeker in de basis willen hebben
Ik heb echt wel bewondering voor Ali zijn inzet en teamspirit. Lijkt me ook echt een topgozer in de groep. Qua niveau is het helaas niet goed genoeg, dat zien we allemaal. Bij Paixao zie ik veel meer potentie, maar mis ik echt zijn bereidheid om telkens achter de laatste lijn diep te gaan. Eigenlijk vind ik dat nog erger, omdat er bij hem gewoon veel meer in zit.
Minteh is zeer bruikbaar met zijn snelheid en diepgang, iets wat we al enkele wedstrijden missen. Eigenlijk heeft alleen Paixao dit van de overige buitenspelers, maar die laat het de laatste tijd niet zien...
Quinten was erg goed, net als de hele achterste linie. Voor mij was Hartman de man van de wedstrijd. Wat was hij goed in de duels en zuiver in zijn passing. Paixao moet écht beter, veel vaker diepte zonder bal zoeken. In mijn ogen missen we Minteh, die weliswaar druistig is, maar met zijn diepgang en explosiviteit voor veel dynamiek in de voorste linie zorgt
Deze speler is nog druistig en onrustig voor de goal, maar in mijn ogen echt een belangrijke schakel in dit elftal. Altijd enorm explosief en veel dreiging (ook als invaller). Bloedsnel en blijft zijn man steeds weer opzoeken. Deze explosiviteit is iets wat ik bij de andere buitenspelers niet op die manier zie. Hopelijk kunnen we nog een tijdje van hem genieten.
Ik dacht ook dat hij geen work permit kreeg, volgens mij zei DTK dat zelfs in een interview. Of het met de hoeveelheid interlands te maken had, weet ik niet..
Combineren en opbouwen is best leuk, maar je kunt ook overdrijven met zaalvoetballen. Een beetje meer opportunisme graag, zeker als je twee spitsen voorin hebt lopen. Gemiste kans!
Ze hadden even Rust aan de bal nodig. Prachtgoal.
Met alle respect: Nieuwkoop is een echte clubjongen die hard werkt, maar ik vind hem tekort komen in dit Feyenoord. Veel teveel onnodige overtredingen - zoals ook nu weer in de slotminuten - en voetballend gewoon een groot verschil met Geertruida op rechtsback. Desalniettemin gefeliciteerd met deze rol als matchwinner!
Ik zou eerder Nieuwkoop wisselen voor Ali ofzo. Die heeft nog geen enkele keer zijn waarde bewezen. Ivanusec zeker laten staan voor de kleine ruimte.
Eerlijk is eerlijk, als dit andersom was geweest was het huis te klein. Pingel was al vrij goedkoop, rode kaart sloeg nergens op.
Santi even een helftje niet thuis geven. Niet best maar kan gebeuren. 2e helft herstellen en dan weer als vanouds! Slot kennende komt er een aanvallende wissel.
Los van deze beslissingen, heeft Higler ook de hele wedstrijd vanaf minuut 1 kapot gefloten. Het is toch een contactsport? En dit had ik zelfs gezegd als we in Enschede gewonnrn hadden. Er werd voor zoveel kleinigheden gefloten, het was echt ongekend.