SjonHeytinga

SjonHeytinga

139

Laatste reacties

Je leest veel over Babadi op dit moment. Geloof er zelf niet zo veel van. Heb jij hier meer informatie over? @FeyenoordTM
Lasershow*
Laseshow vind ik maar niks. Doe mij maar pyro
Moet gewoon weg. Kan je nog een prima transfersom voor krijgen en des te belangrijker zijn salaris.
@FeyenoordTM Is Hilgers nu de eerste optie voor de winterse versterking in de verdediging?
Off-topic. Wat een geweldige voetballer die Andre.
Moet je gewoon op doorgaan zeiken bij de KNVB. Je krijgt de penalty niet meer maar ze zullen het wel minder vaak bij Feyenoord gaan flikken.
Naam van Baturina ooit gevallen bij Feyenoord of is die te duur? Word gezien als de nieuwe Modric misschien kan Ivanusec een goed woordje doen.
Debast op de lijst als alternatief?
Zie liever een jongere en flexibelere centrale verdediger komen. We waren ooit gelinkt aan Doukoure van Strasbourg. Dat lijkt me meer een speler in het spel van Slot.
@feyenoordtm is Feyenoord nog steeds aan het zoeken naar een rechter centrale verdediger of is Nino de gedroomde kandidaat?
@FeyenoordTM staat Marcel Ruiz mexicaanse speler van Toluca ergens op de verlanglijst binnen Feyenoord. Echt een uitstekende voetballer en met Te Kloese en Gimenez is Feyenoord veel interessanter geworden voor de Mexicaanse talenten.
*** niet zo stom Maus. Dat was Isimat-Mirin niet Hendriks.
Wanneer moeten jullie weer de transferwaardes van Feyenoord door geven aan transfermarkt.nl?
Wanneer komt er nieuws over Ueda zijn ze daar op dit moment mee bezig?
Ueda en Hartman haha. Minstens 75 allebei
Wat een dikke *** zooi
Is er geen losse kaartverkoop?
Je moet hem gewoon verkopen. 1 miljoen plus een mooie doorverkoop percentage.
Ja triest ventje is dat.
Kindjes van 14 blijkbaar ook niet.
Doorverkoop percentage moet een standaard zijn bij elke speler die op jonge leeftijd vertrekt bij Feyenoord. Andere clubs weten wel goed hoe ze moeten verkopen. Alleen dit jaar al een paar miljoen aan geld van spelers die we hier allemaal al bijna vergeten waren. Hamer, Burger, Balde en zo zal ik er nog wel een paar zijn vergeten.
Feyenoord heeft al een hoofdscout van bijzondere klasse! En niet eens gehuurd!
‘Zodra het kan’….. Unnerstall is al best oud dus hoeft niet veel te kosten. Je reden om Noppert niet te halen slaat natuurlijk werkelijk waar nergens op.