Ference

Ference

18

Laatste reacties

Heb de echte wil om te winnen alleen teruggezien bij (een hele goede) Hancko. Verder snap ik nog steeds de keuze voor v.d. Belt niet.
Die tekst komt me bekend voor (Marsman)
Meest opvallende vond ik misschien wel dat ik maar bij één man op het veld het gevoel had dat hij er alles aan wilde doen om te winnen en dat was Wieffer (misschien Hancko nog).
Guidetti had er al 3 destijds toch? Twente, Vitesse en Ajax thuis.
Of het nu meevalt of niet, die speelt zondag niet…
“Hoop is uitgestelde teleurstelling” sprak een ‘wijs man’ ooit…
Waarom zou hij in godsnaam achter Onana gaan zitten. Zou echt ontzettend dom zijn voor z’n carrière… Genoeg mooie clubs op een niveautje eronder waar hij onbetwist basisspeler zou zijn en zich gewoon nog kan ontwikkelen. (Of hij moet zich gelijk laten verhuren)
Moet er toch niet aan denken dat we de UCL in gaan met Trauner (nog prima), Kasanwirjo, Pedersen en Brenet als opties voor de rechterkant van de verdediging 😵‍💫.
Zou het prachtig vinden om hem in een Liverpool shirt te zien schitteren. Aan de andere kant hebben ze al wat vergelijkbaars binnengehaald voor het middenveld met Mac Allister, dus betwijfel of dit de beste stap is voor zijn carrière.
Hoe vervelend ik het ook vind dat het nodig, volkomen begrijpelijk voordat we straks nog erger; wedstrijden helemaal zonder publiek moeten gaan spelen. Alleen ESPN gaat hier toch nooit mee akkoord?
Lekker makkelijk achteraf. Speelde inderdaad een hele matige wedstrijd, maar is geen speler die per definitie geel pakt.
Timber is allesbehalve een 6…
Wil geen paniek zaaien, maar niet op eigen kracht naar de kant is vaak geen goed teken...
Echt stemmingsmakerij van ESPN met hun zogenaamde hashtag, beetje triest dat ze Slot daarop laten reageren. Kwalitatief de beste Feyenoord-trainer van de afgelopen 20 jaar.
Persco idd om 13:00, bekendmaking selectie om 12:00😉
Ideaal voor Santi zou je zeggen deze flanken, genoeg mogelijkheden tot aanvoer. Heel benieuwd of het in de praktijk gaat werken.
Wil hem absoluut niet afzeiken en natuurlijk heeft hij lekker de tijd nodig in een nieuwe leefomgeving. Vind het alleen heel jammer dat Paixão met zijn bravoure niet op zijn minst lekker de tegenstander durft op te zoeken bij een gelopen wedstrijd. Koos telkens voor de veilige bal terug.
Ik heb de hoop dat het onder onze vriend Koeman tegen die tijd allemaal beter/normaler wordt.
Zakt soms helaas ook ver weg, maar wat een spelert. Combineerde ook een paar keer heerlijk met Kökcü.
Dat hij op het trainingsveld staat, betekent absoluut nog niet direct dat hij in September al weer ‘speelklaar’ is hoor.😉 Kwestie van opbouwen ben ik bang.
En dan te bedenken dat Szymański nog fitter moet worden 😉, wat een heerlijke speler. Mag echt nog wel meer laten zien, maar dat moet goed komen met zijn kwaliteiten.
Denk ik ook, maar ondanks dat hij afgelopen 2 potten niet geweldig was, zou hij bij mij altijd spelen. Met zijn kwaliteiten, heerlijke speler!
Geen Szymanski😪
🔥🔥🔥