Wij zijn 1908.nl

1908.nl is een onafhankelijk nieuwsmedium dat zich richt op berichtgevingen over- en rondom Feyenoord. Wij brengen altijd het laatste nieuws en zijn overal aanwezig, van De Kuip tot het Maasgebouw en van Varkenoord tot trainingscomplex 1908. En alles daaromheen. Het brengen van primeurs zit in ons dna! Wil jij niks missen? Regel het hier!

Wij stellen ons tot doel om de club op een positief kritische manier te volgen en toegankelijk te zijn voor iedereen met een Feyenoordhart. We richten ons op unieke content, gaan baanbrekend te werk en verleggen graag de grenzen. Het is de passie voor de Rotterdamse club die ons elke dag weer drijft en ons bakken met energie geeft.

1908.nl is gestart omdat er veel ontwikkelingen in- en rondom de club niet of onvolledig met het Feyenoordpubliek werden gedeeld. Een aantal breeduit geïnformeerde supporters hebben als gevolg de handen ineen geslagen.

Team
Ons team is gebouwd op een sterke binding met Feyenoord en bestaat uit gevestigd en nieuw talent. Zij volgen de club op de voet en werken vanuit een gedegen filosofie van nieuwsvergaring. Dit brengt ons dicht op het laatste nieuws en stelt ons in staat met eigen – unieke – content te komen. Inmiddels werkt 1908.nl met een groep van ruim 15 gepassioneerde mensen die dagelijks jagen op nieuws dat een Feyenoordfan niet wil missen. Denk jij dat je een versterking kan zijn in dit topteam? Neem dan contact op!

Samenwerkingen
1908.nl is gestart in 2022 en sindsdien spectaculair gegroeid. Dit is het resultaat van een brede samenwerking. We doen het met z’n allen! Met onze talentvolle en gedreven redactie en ons zeer gewaardeerde externe partners, zoals Gomotion (website), supportersvereniging FSV De Feijenoorder, en Feyenoord Transfermarkt (transfernieuws). En uiteraard met de Feyenoordsupporters die onze site keer op keer weten te vinden en hun wensen laten weten in de comments. Door naar iedereen goed te luisteren kunnen we snel stappen maken.

Wij willen dat Feyenoord succesvol is en Feyenoorders nog meer betrokken raken bij de club. Heb jij tips hoe de nieuwservaring te verbeteren? Laat deze achter in de comments. 

Altijd. Overal. Feyenoord.

Volg ons:

Facebook
Instagram
X
YouTube