Joshe1908

Joshe1908

441

Laatste reacties

Verbruggen speelt maar de helft van de tijd om dat zijn trainer ook de keepers rouleert. Daarom vind ik het blessureverleden van Bijlow in zeker zin ook een flauwekul argument. Ik begrijp dat Koeman een bepaalde continuïteit wil maar om dan voor een keeper te kiezen die niet eens onbetwist nummer één is bij zijn eigen club... 5 competitie wedstrijden, 7 in totaal dit seizoen, 9 tegentreffers. Daar moet Bijlow dan voor banken.
Vind ik dus ook. Daarnaast wordt er ongelofelijk met twee maten gemeten; Een trainer mag wel heel generaliserend uitspraken doen over het publiek van de tegenpartij maar een reactie, die prima door de beugel kan, kan niet. En als ik rekening hou met wat ik over Sarri heb gehoord en gelezen, had hij zelf totaal geen probleem gehad met zo'n spandoek. Die is zelf binnen de voetbalwereld zo onaangepast als het maar kan.
Unnerstall is al 33 en geen geweldenaar in de opbouw. Iets dat je met onze speelstijl wel moet kunnen. Olij en zeker van Gassel zijn gehypt. Net zoals dat met Noppert een tijd lang gebeurde. Simpelweg minder dan Bijlow. Pandur van Fortuna vind ik voor de toekomst wel interessant, mits hij zich verbetert in het meevoetballen maar dat kan nog prima gezien zijn leeftijd (23 jr).
Nee. Ik heb het meermaals gezegd, zo'n O21 in de KKD is handig maar wordt qua belang ook overdreven. Kijk naar onze beste jeugdspelers ; Die belanden allemaal binnen no-time in Feyenoord1. Dat wat daar kwalitatief onder zit is voor de grote meerderheid ook niet goed genoeg en gaat het sowieso niet redden, een enkele uitzondering daargelaten. Dan is de KKD wellicht wel handig om die jongens in de etalage te zetten. Daarnaast zie ik er ook een valkuil in; Ipv jonge spelers de kans geven worden ze al sne...
En in mijn ogen is het altijd beter om zo min mogelijk posities te wijzigen. Dus Stengs inderdaad op 10 laten.
Die twee wedstrijden waren mooi meegenomen maar hij is toch echt gekocht om Gimenez op termijn te vervangen. En het is mooi ruk ondanks die brede selectie want je komt dus zonder echte spits aan het spelen. Je gaat hoe dan ook op een noodoplossing uitkomen die niet ideaal is.
Dan blijf lekker kortzichtig. Wel niet klagen als ze bij andere clubs meer krijgen voor hun spelers.
En ik wil dat hij zich verder ontwikkelt, beter wordt en ook meer waard wordt. Dus lekker interlands spelen en als het effe kan een groot toernooi.
Zoals gewoonlijk niet mijn ding met dat fluor geel. De plattegrond vind ik best een gaaf idee maar doe het dan met rood, zodat het een soort 'aders' van de stad worden. Dan kun je vervolgens ook het logo in rood-wit doen. Maar waarschijnlijk verkopen die flashy kleuren goed bij de jongere generaties. Ook dat is belangrijk.
Ja, dacht ik ook. Totdat ik van de week uit nieuwsgierigheid op een Celtic forum keek. Daar varieerde het van onverschillig tot negatief (allerlei onjuiste vooroordelen) over ons. Misschien waren zij een uitzondering maar ik kreeg het gevoel dat het enthousiasme vooral van onze kant aanwezig is. Sportief onderschatten ze ons trouwens gruwelijk. Dat ter zijde.
De ene speler ontzie je vanwege blessures. 3 jaar lang notabene dus een gigantisch risico. Idrissi reken je af op zijn eerste seizoenshelft want de tweede was gewoon voldoende. Dan telt ineens niet meer dat een speler een geblesseerd was?
Oh ja, en Lingr had de assist op Minteh.
Moet er toch weer effe over Zerrouki gezeikt worden?
Feyenoord neemt geen risico gezien de blessure historie van Bijlow, zeker met alweer een polsbreuk. Kan ook zomaar weer langer duren dan verwacht, net als vorig seizoen. Je speelt competitie, beker en CL. Dan is het in mijn ogen verstandig om er een keeper bij te halen. Doe je het niet, zul je zien dat er iets met die andere twee gebeurt. En er zijn zat topclubs waar men 4 keepers onder contract heeft, de O21 niet meegerekend. Zo uitzonderlijk is dat echt niet. Bovendien een keeper die qua leeftijd ook v...
2,5M is bruto. Daar houdt hij dus iets minder dan de helft van over. Een stevig salaris maar echt niet buitengewoon. Al helemaal niet als je naar de salarissen bij onze concurrentie kijkt. Om nog maar te zwijgen over de vraag of hij überhaupt Feyenoord zou verkiezen boven een PL club met alles wat daar bij hoort. Ook een salaris dat ongetwijfeld boven de 2,5M bruto zal liggen.
Wat ik al eerder heb gezegd; sommige spelers krijgen eeuwig krediet, anderen kunnen op voorhand al niks goed doen. Nou ben ik zelf ook niet overtuigd van hem maar het blijft een apart fenomeen dat er altijd een paar de pispaal moeten zijn bij ons.
Of hij was dan niet gekomen. Niet iedere speler ruilt een basisplaats van een Eredivisieteam in voor spelen in de KKD.
Het enige dat ik mis is een gerichte vervanging van Kökcü. Voor de rest hebben we de boel bij elkaar gehouden en hebben we ons in de breedte versterkt. Ik ben bijvoorbeeld veel minder negatief over aankopen als Zerrouki (als concurrent van Wieffer) en Stengs dan anderen hier. Ivanusec halen is gewoon heel knap. PSV is er duidelijk op vooruit gegaan maar het gejank over de versterkingen van ajax begrijp ik totaal niet. Die hebben op één of twee spelers na niets bijzonders gehaald. Aankopen die hier fi...
Je hebt er twee met Wellenreuther en Lamprou. Bijlow geblesseerd dus heb je een derde nodig. Duidelijker dan dit kan ik het niet opschrijven voor je.
Nee, past totaal niet bij zijn karakter.
We halen net een keeper omdat we er voorlopig maar twee hebben en dan wil jij er nu meteen weer een verhuren. Compleet onlogisch.
Je hebt gewoon gelijk. Kan alle kanten op in deze poule maar tegenwoordig is het blijkbaar in om alles somber in te zien. Vroeger was het precies andersom; toen liep er pure middelmaat op het veld maar wou niemand dat horen. Werd de ploeg continu overschat. Wat dat betreft hebben we een raar publiek.
Ach, moet de Zerrouki kaart weer worden getrokken? En wij kopen Ivansec, een Kroatisch international. Zij een buitenspeler die 4e keus ofzo is bij Man City. Het is maar waar je de nadruk op wilt leggen. Vind je de rest dan echt zo indrukwekkend, buiten Sutalo? Sorry, maar ik ga niet in paniek raken van een Medic, Tahirovic, van den Boomen, Forbs, Akpom etc.
Kon makkelijker maar zeker ook zwaarder. Verder niet klagen, we spelen niet voor niets CL. Ben blij voor het cult gehalte dat Celtic erbij zit. Dat wordt twee keer geweldig.