Merijn

207

Laatste reacties

Beetje eerlijkheid mag wel, Feyenoord werd ook zeer licht gestraft na het aansteker incident en Ajax nu ook voor dit vergrijp. Kijk ook eens naar straffen in andere gestaakte wedstrijden voor vuurwerk, daar waren de straffen nog milder. Enige ik mij wel over verbaas is de voorwaardelijke straf uit het verleden dat dat blijft staan. Verder zijn de straffen, helaas consistent, veel te laag als ze echt verandering nastreven.
Leuk het leedvermaak natuurlijk en Ajax zal heus wel ergens op plek 5-7 terechtkomen. Achter de top 4 zit gewoon een enorm gat. Het leidt natuurlijk wel lekker af van het feit dat wij inmiddels al 7 punten achterliggen terwijl de concurrentie akelig weinig tot geen punten laat liggen. We doen nog steeds mee of course, maar zou weleens een seizoen worden je echt deze toppers moet winnen
Denk dat het voor deze update wel terecht is, maar als hij dit niveau doorzet zal hij bij de volgende update vast ook een flinke opwaardering krijgen.
Volgens mij zeg ik nergens we wel even gaan winnen, zeg ik zelfs dat Atletico favoriet is en stel ik slechts dat wij desondanks op voorhand niet kansloos zijn.
Je moet wel heel zuur zijn om een medefan die hoopt dat onze club wint en enigszins positief optimistisch is te down voten 🤣
Al zie ik Atletico echt wel als favoriet maar toch heb ik echt wel het idee we totaal niet kansloos zijn. Met de vorm van nu zie ik ons zomaar er met de overwinning of gelijkspel vandoor kunnen gaan. Laten we het hopen.
Denk dat dat wel meevalt, wel kopen en klagen maakt voor de omzet niet uit. Klagen én niet kopen dat aandeel valt volgens mij best wel mee.
Maar ja wij verhuren liever en gezien velen ervan ook daar op de bank zitten betwijfel ik of ze daar beter ontwikkelen
Ze hadden er al kunnen zijn toen ze het tegen Almere misliepen dan was de eerste promotie mogelijk geweest en het jaar erop was Jong Utrecht laatste in KKD dus daar ga je al, wijzen naar Gudde terwijl we er desondanks al hadden kunnen zijn
Onzin natuurlijk, Ajax heeft hier nul recht van spreken, maar Volendam toch echt wel, twee keer uitstel van hun wedstrijd vanwege Ajax. En terecht ook zij treffen Ajax liever nu in deze fase dan pas ergens in november.
Net zoals het gedrag met die aansteker de aanleiding was van nieuwe regelen eten lijkt mij duidelijk dat dit de aanleiding moet zijn voor aanscherpen van toekomstige regels incluis mogelijkheden tot punt aftrek. Binnen de huidige regels kan er maar 1 scenario gelden dat is dat het een 3-0 blijft of we spelen het dinsdag uit en is het Ajax probleem ze woensdag weer moeten. Ze hebben 25 spelers dus genoeg die fris aan de bak kunnen. Al zal dat wss niet gebeuren.
Ze willen 6 maanden nemen om het stadion te repareren 🤣
Als je spitsen nodig hebt voor het aantal dat door supporters klakkeloos afgebrand worden heb je er toch wel een stuk of 36 nodig
Mooie foto ook, schamen we ons ervoor dat we vorig jaar de boete ranglijst niet gewonnen hebben en er dus extra promotie nodig is?
Ze hadden ook goud waard kunnen zijn in O21 ik heb er toch gemengde gevoelens bij al die uitgeleende spelers… kunnen we nog steeds van Geel de schuld blijven geven of stellen we de KKD met jong nog vele jaren uit door huidig beleid. Ik ben uiterst tevreden hoe Feyenoord tegenwoordig beleid voert met het eerste, maar voor ambities met Jong ben ik minder te spreken.
En aanvullend vlieguren maken bij andere clubs is veel minder aantrekkelijk dan de KKD, valt het tegen zitten ze een seizoen op de bank, bloeien ze op kan je er pas wat mee het seizoen erop. Niet voor niets dat veel clubs het competitie vervalsing noemen. Komt een speler uit hoofdmacht terug van een blessure, hoppa ritme op doen in Jong, heb je op een positie door blessures eentje te kort, hoppa je neemt een Jong speler. Iemand te vaak buiten de selectie of uit vorm, ritme blijven opdoen in de KKD. Daar ...
Dat we er niet gelijk bij waren is inderdaad een fout van het oude beleid, dat we er nog niet bij zitten is de fout van het huidige beleid. Mensen roepen de kans zo klein is, waarom is Jong Almere wel gepromoveerd en Feyenoord niet twee seizoenen geleden. Het seizoen Feyenoord het net niet redde, het jaar erop was Jong Utrecht laatste in de KKD. Als de prioriteiten gewoon goed waren met het best mogelijke Jong elftal hadden ze dus DIT seizoen al in de KKD kunnen zitten… Ik zie niet dat het enige pri...
Logisch toch als je alle talenten liever elders stalt
Maar je kijkt wel Ziggo sport waarvan moederbedrijf Global Liberty stijf staat van Arabische investeerders? Of gaat je principe niet zo ver?
Ja mee eens dat is echt totaal idioot. Is nog niet eens vaste basis speler daar maar zit er dicht tegenaan. Eigenlijk respectloos dat een Nederlandse ********* op TV loopt te vertegenwoordigen dat hij een uitweg zoekt om geen interland te spelen. Reken maar dat hij - en terecht - flink zou balen als hij een interland zou moeten missen.
Velen te vaak teleurgesteld in het verleden en we zeiken liever spelers af om achteraf te zeggen: oh het viel wel mee en is toch wel goed :) lekker hoor vorig seizoen toch vaak moeilijk geweest met scoren maar ik denk we hier gewoon de assist koning van dit seizoen in handen hebben :) beetje positiviteit doet de mens goed en na een poosje tellen die 2 gelijkspelen slechts mee in de lange ongeslagen reeks 😇
Ja echt ongelooflijk geen idee wat Lindr bij Feyenoord doet, 5 minuutjes lopen en een balletje voorgeven en verder leek het wel of hij 85 minuten niets liet zien, echt ze hadden die jongen beter een bankje kunnen geven in die tijd…
Dat besluiten de bonden, binnen de kaders van de regelgeving. Maximaal aantal dagen open in zomer en winter periode. Verder is elke bond vrij de start en einddatums door te geven.
Lekker hoor en een luxe probleem, natuurlijk praten we hier vaak vrij zwart wit maar dat we over dit soort spelers lekker kunnen kibbelen of hij wel of niet in de basis hoort is toch wel even wennen :)