MickS

MickS

627

Laatste reacties

Eindelijk pompen we de ballen er in , kun je zien wat een beetje opportunisme kan doen!
We pompen die bal er 1 keer in en er is direct gevaar , gooi die ballen toch de 16 in man in de laatste minuten ipv dat gebrei
Dit is een bevestiging dat we onze laatste potten niet verloren hebben omdat we goeie tegenstanders troffen, maar omdat we al een aantal weken niet ons niveau halen..
ben het deels met je eens, alleen als de tegenstander blijft staan kun je lokken tot je eens ons weegt, de tijd tikt door , het mag van mij wat opportunistischer zeker als je achter staat
het voetbal is inderdaad beter, alleen het tempo ligt gewoon te laag in veel wedstrijden dit seizoen
sinds lazio uit draven we wel heel erg door met dat lokken van de tegenstander ( achterin rondtikken) er zit geen tempo meer in op deze manier, we gaan pas met een hoog tempo spelen als we achterstaan terwijl we MOESTEN winnen, lazio uit idemdito , az thuis win je door een wereldgoal maar was dit hetzelfde verhaal. kortom, waar is die energie gebleven en het overbluffen van de tegenstander zoals de eerste twee seizoenen onder slot ?(misschien mis je toch een aanjager zoals kokcu die de boel wakker schud)
stuur paixiao maar voor een half seizoen ;p, minteh is stukken gevaarlijker
lazio was dat ook niet tot nu toe, ook daar liepen we weer in de val in rome, laten we maar een keer de Italianen ontlopen .
alles of niets vandaag kameraden! 3 punten als je nog in de top 2 wilt eindigen
dat zou ik wel begrijpen , je moet deze wedstrijd winnen! ik verwacht een atleti die op hun manier de bus gaan parkeren en countern, dan hebben we dat acties van minteh hard nodig
@ftm al meer bekend over de fitheid van minteh?
is minteh nog steeds niet beschikbaar dan? shit
mooi dat hij nu nog niet eens opgeroepen, we hebben een fitte timber nodig tegen atleti
trauner en timber waren geweldig
dat is iets wat mij ook opvalt , sinds timon uit de goal is verdwenen is dit het geval, bijlow treuzelt echt enorm
de thuis wedstrijd tegen atletico word het lastigst, die gaan zich net zo als lazio ingraven en de ruimtes klein houden. dat is iets waar feyenoord tot nu toe nog een antwoord op heeft gevonden ( twente uit, lazio uit)
Een trieste vertoning de 2e helft , 3 aanvallers inbrengen maar blijven breien tot minuut 92 alsof we geen plan b hebben (was tegen Twente exact zo)
inderdaad er is ook niks bekend over een blessure dacht ik
goed idee, maar oud spelers zijn partijdig dus dat word hem denk ik ook niet helaas..
tja en dan misschien de top 2 mislopen , loop je direct 40 miljoen mis, az en psv gaan weinig punten verspillen, zonder santi word het jagen voor ons wel een stukje lastiger.
waarom niet tegen de grote tegenstanders ( benfica, atletico) werkte het blok met wiefferr/ zerrouki heel goed, kan stengs op rechtsbuiten
ik heb stiekem de hoop dat ivanusec bij de selectie zit woensdag( om in te vallen), stengs op rechts, igor links, en zerrouki weer met wieffer als een blok op het middenveld (hopelijk)
als hartman nu nog niet gaat spelen( na woensdag) kan koeman zn koffers beter alvast pakken
sliti geblesseerd?