Nocaption

534

Laatste reacties

Als je een keer luistert, dan heb je gehoord waarom Slot Geertruida niet naar RB wilde halen.
Kunnen alle cynisch opportunisten, die Slot en DtK na de transfers en 2 wedstrijden alweer naar beneden haalden weer terug hun hok in. Dank voor het lachen.
We hebben Sauer.
Hahaha. Timber is zo goed, als hij ritme heeft en dit blijft.
Regel is ergens lezen, dan link droppen ;)
Enigszins als het onwaarheden zijn. Buiten dat, hij wilt graag in de Premier League werken. Dan kan hij elke persco deze teksten opdreunen. Nuance is natuurlijk dat FTM geen geruchten/tabloid wilt zijn en anders staat de waarschijnlijkheid vermeld in de ranking.
Dat is de hele grap 😉
Volgens mij heb je een selectief geheugen en weet je niet hoe we vorig seizoen begonnen. Daarnaast, de bedriegt niet. Jouw interpretatie van wat je met supportersogen op het veld ziet wel. Niks mis mee, daarom is dit artikel er.
Dit is geschreven door Pieter Zwart. Misschien eerst lezen voordat je direct weer in de gebruikelijke cynische schreeuwmodus schiet.
Tip! Lees het artikel op VI maar met een analyse over het elftal en hoe we spelen. Kunnen alleen paniekzaaiers ook weer terug het hok in ;) Het wordt een heerlijk seizoen. Fijne dag!
Nee natuurlijk niet. Idrissi mag niet komen maar dan halen we wel zo’n dure speler. Suggesties prima maar dit is wel extreem uit de richting.
Hij heeft 1 wedstrijd gespeeld. Wat een supporters.
Blij dat jij hier bent om ons even van wat duiding te voorzien
Ooit bedacht dat we niet gewoon 10+ kunnen neertellen?
Hoeveel volwassen mannen hier zeuren om een logo is echt beyond me 😂
Als ik jou zo hoor kan iedereen wel rechtsback spelen en stelt het niet zoveel voor. Met de principes van Slot is dat echt een belangrijke positie. Maar eens, wellicht is Timber wel een optie. Los van welke speler moet je backs gewoon kunnen opleiden. Nog een kopen zou dus enorm zonde zijn, dat ben ik met je eens.
Ja dat is waar. Ik dacht alleen dat er al vrij veel ‘voorwerk’ gedaan was voor beiden. Plus dat we het ook een beetje moeten hebben van deze weken waarin er beweging komt en spelers nog wel moeten/willen.
Deadlineday leert dat 9 dagen echt meer dan genoeg is. Volgens mij is Lingr ook in no-time afgehandeld.
Nino kan helemaal niet RB spelen.
Hij heeft 1 wedstrijd gespeeld. Maar natuurlijk vind jij alles wat Slot ziet zitten niet goed. 🤡
Hoe weet je dit nu? Van een paar YT video’s? Allemaal aannames maar niemand kent die gozer echt. Ondertussen wel alle eigen middenvelders afschrijven. Timber is ook direct een van de beste in de Braziliaanse League. Ik zeg niet dat hij geen versterking is maar de roep om een hem als ontbrekende factor hier is heel vreemd.
Begrijpelijk. Je kan niet met 7,8 buitenspelers werken. Eerst uitgaande transfers.
Wat is nu het idee met het scoutingsapparaat dan? Vreemd dat het in de belangrijkste periode van het jaar uitgedund is.
Stengs is de vervanger van Szymanski, Lingr van Bullaude.