Bevestigd
sinisterra

Nieuws

Transferbedrag Luis Sinisterra pakt hoger uit

Van de redactie

Luis Sinisterra gaat het uitgaande transferrecord van Feyenoord verpulveren. De Colombiaan was vandaag niet aanwezig op de training en heeft van Feyenoord vrij gekregen om, zo berichtte Feyenoord vanmorgen op haar clubwebsite: 'een aantal persoonlijke zaken te regelen'. diverse media meldde zojuist dat de aanvaller naar Leeds United vertrekt voor een recordbedrag.

 

UPDATE 21:18 uur: 

Zowel Feyenoord als Luis Sinisterra zelf hebben een akkoord bereikt met Leeds United voor een transfer van de 23-jarige Colombiaan. Alleen een medische keuring welke over enkele dagen plaats zal vinden staat de overgang nog in de weg. Het bedrag wat bij de transfer gemoeit is is een vaste fee van 25 miljoen euro wat uiteindelijk inclusief bonussen op kan kopen tot 30 miljoen euro, melden bronnen zojuist aan 1908.nl

 

12:18 uur:

Bij Feyenoord wil niemand nog commentaar geven op de ontwikkelingen, maar in het noorden van Engeland is men druk bezig met het rondmaken van de deal, zo meldt De Telegraaf.

Leeds United neemt de aanvaller over voor een recordbedrag van 25 miljoen euro wat kan oplopen tot ongeveer 30 miljoen euro met bonussen, geeft het AD aan.

Fabrizio Romano tweette het volgende: "Leeds is dichtbij een overeenkomst voor de vleugelspits, Luis Sinisterra. Persoonlijk is hij rond en de club is in gesprek met Feyenoord om de deal af te ronden."

Sinisterra werd het afgelopen seizoen de smaakmaker van Feyenoord. De 23-jarige aanvaller maakte elf doelpunten in de Conference League en twaalf goals in de Eredivisie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen