22ManMet1Bal

179

Laatste reacties

Hoe is Bosz tactisch sterker als ze geen kans gecreëerd hebben tot die tegengoals, daarna lopen we gewoon aangeslagen rond?
Zo makkelijk dit, PSV heeft geen kans gehad tot die goals waren we gewoon sterker. Maar met die onterechte goals uit het niks krijg je gewoon een dreun te verwerken.
Mwah ik geloof niet in toeval. Ik zeg alleen dat we vanaf toen niet meer voetballen als ervoor.
De zoveelste wedstrijd waarin we amper iets creëeren. Tot Pusic vertrek waren we een doelpunten machine.. dat is echt helemaal weg.
Dit is gewoon zorgelijk, Te Kloese als passant denkt dus dat hij het wel beter weet. Zonde ook van het systeem dat Arnesen had opgezet, dat was voor de lange termijn veel gezonder dan een alleenheerser.
Paixao doet het nooit geweldig op rechts volgens mij
Tja wat moet je met dit artikel. Had liever een opsomming gezien van alle fouten die ons punten gekost hebben vorig seizoen. Dat is een stuk concreter.
Wat ik niet snap is dat medespelers die eens schreeuwden om de var te checken... die lieten et ook maar gaan. Dom, gelijkspel was wel verdiend. Twente probeerde niet eens te voetballen.
Dit is wel echt problematisch. Ten Kloese speelt dus alleenheerser terwijl Arnesen juist net een gezonde organisatie had neergezet die succesvol was..
Ik vind dat Minteh zn beetje krediet verspilt heeft. Lekker weer invalbeurtjes geven tot ie assists gaat leveren wanneer het moet.
Owja die ook inderdaad. Tiki taka taferelen.
Volgens mij is dit maar de halve waarheid. Mij valt het meer op dat er dit sizoen veel slimmer en sneller gepassed en gecombineerd wordt in kleine ruimtes en van het middenveld naar de aanval. Met als hoogtepunt nog die aanval tegen Utrecht denk ik dat het was. Ik denk dat dat eigenlijk een stuk belangrijker is dan het dribbelen. Ik denk eerder juist dat door die snelle combinaties naar voor sommige spelers vaker de mogelijkheid hebben om te dribbelen.
Kunnen ze niet regelmatig tegen wisselspelers van het eerste, met af en toe wat uitgewisselde spelers? Dan spelen ze toch wedstrijden op niveau en zie je gelijk wie het aankan...
Ik dacht dat je niet zo oud was als een opa tot ik die een na laatste zin las hahahha.
Ik vind em ook niet echt beter dan Wieffer of Zerrouki zelfs. Wieffer heeft soms echt bijzondere acties; passes, rushes, dribbles en voortzetting. Schouten houdt het simpel en is misschien iets beter onder druk/in de kleine ruimte. Maar volgens mij is Wieffer de meer bijzondere speler.
Ik denk echt dat we nog anderhalf niveau beter kunnen als we lieten zien tegen Celtic. Dat lag niet aan Celtic maar aan de zenuwen. Dus die winnen we, verder 1x winst tegen Lazio en 1x tegen Atletico thuis lijkt me realistisch en dan maken we goede kans te overwinteren.
Damn heb jij een tijdmachine?
Maar ze houden wel de nul. Ik vind het vrij zorgelijk hoe makkelijk wij goals weggeven.
Trauner was ook niet geweldig. Medeschuldig aan de tegengoal en maakte nog een grote fout.
Celtic is geen Rangers, ze kunnen echt goed voetballen met al die Japanners.
Verdedigend kan hij nog wel een anderhalve stap maken als hij echt mee wil op topniveau, maar aan de bal heeft hij dat niveau al. Hopelijk tekent hij bij want dan kunnen we echt cashen.
Paixao speelde op links die wedstrijden... op rechts is hij veel minder.
Ik vind hem wel iets meer een team speler dan Dilrosun lijkt het. En ook minder een blind paard dan het aanvankelijk leek. En zo lang Paixao op rechts zo matig speelt is de kans groot dat Minteh in de basis gezet wordt.
Zeker en helemaal met Lingr nog voor de 10 positie. Ik vrees voor Paixao dat hij binnen enkele wedstrijden moet banken voor Minteh en Ivanusec.