Besas79

334

Laatste reacties

Ik hoop het wel.
Toekomstig hoofdtrainer van Feyenoord
Jazeker, heel vet! En dan ik combinatie met een pyro, want ik denk dat lasers en nog toffer uitspringen door die pyro-rook!
Heel veel sterkte Kirsten!!!
Netjes! Goede keuze.
Prima reactie. Iedereen maakt wel eens een foutje. Lekker verder gaan nu.
Volwassen reactie weer. Lekker met 'K' schelden. Knap!
@hagroe Ik lees 3 reactie van jou waarin je alleen maar mensen beledigt. En dan moet de redactie zich gaan schamen?
Oh jee, dan zal het vast niet waar zijn! Zucht.
Van het filmpje word ik niet enthousiast. En 11 assists in 139 wedstrijden ook niet. Maar over de scouting ben ik wel enthousiast. Benieuwd...
Marsman transfervrij
Verkeerde site
Ja, totale onzin. Het gebeurt namelijk nooit dat een speler niet wordt opgesteld in afwachting van een transfer. Ze willen graag die transfermiljoenen van Feyenoord en ze willen de jackpot van de CL. Zo veilig mogelijk schaken op twee borden.
Precies dat dus. Spelen alleen als het nodig is.
Dat hij weer op de bank zit kan als reden hebben dat er een akkoord is met een andere club. Stel dat Feyenoord akkoord is om de deal over het tweeluik met AEK heen te tillen, kunnen ze als voorwaarde gesteld hebben dat hij in overige wedstrijden niet in actie komt als dat niet nodig is ivm evt blessures
Logisch toch? Die tweeluik levert ze minimaal 40 miljoen op. Dan hoeven ze Livakovic, Sutalo en Ivanusec niet eens te verkopen. Gewoon zorgen dat je een goede mondelinge overeenkomst hebt en accepteren dat ze hem die twee wedstrijden willen behouden!
Vond je Stengs geen denderende speler bij AZ? Als dat een serieuze mening is heb je echt geen kijk op het spelletje.
30 vast + 5 aan variabelen. En 15% doorverkooppercentage (winst). En meteen een goede rechtsback halen. Trauner en Beelen is voldoende naast Hancko en Hendriks. Wieffer kan bij nood ook RCV spelen.
Ik schrijf ook wel eens 'tevens ook', maar inderdaad, dat klopt niet. Zijn inderdaad synoniemen. Ik heb normaal een hekel aan de taalpolitie op deze site. Echt ****** soms, maar deze is mooi!
Ja, dat snap ik als je op een dinsdagavond coke, alcohol en temazepam door elkaar mixt! ;)
Is de moeder van Bas Nijhuis geen leuke spits voor Feyenoord vrouwen 1 ???
Als er iemand een mannetje kan passeren dan is het Stengs wel.
Stengs is gewoon een heel goede voetballer. Heeft een verkeerde keuze gemaakt met Nice. Heeft na dat slechte jaar tijd nodig gehad bij Antwerpen, maar heeft na de winterstop zijn oude vorm aangetikt. Hopelijk speelt hij onder Slot weer op rechts. Dan heb je daar een creatieve linkspoot, die een mannetje kan passeren en een goed schot heeft.
Verrassend! Ben benieuwd of dit nog positief af gaat lopen...