Dirkk

159

Laatste reacties

Hoe heerlijk zou het zijn als je Santi nog een seizoen kan houden waarbij hij aanvoer krijgt van Stengs, Timber en deze Gozer? Ken hem niet, maar obv beelden moet Santi dan echt ontiegelijk vaak in stelling worden gebracht.. als die dan zijn oude vorm weer oppakt..
Eigenlijk is het toch heerlijk dat het zo rustig is. Had zelf al wel (veel) meer uitgaand verwacht dan tot op heden. Lijkt erop dat we nog een seizoen mogen genieten van Gimenez. Als je dan nog toppers als Timber nog kan behouden voor 1 seizoen (moet dan wel verlengen) heb je echt een ontzettend sterke selectie voor volgend jaar.
@Bombarda hoe zie jij de komende weken voor je wat betreft uitgaande transfers? Wieffer (30+), Stengs (15+) Timber (30+) Hancko (40+) Geertruida (20+) Bijlow (7?) & Gimenez (40) lijken op zeker weg te gaan en daarnaast is er nog interesse in spelers als Beelen. Als je dat bij elkaar optelt zou er, indien bijna al deze spelers verkocht worden 150+M + startgeld CL binnenkomen. Heb jij enig idee of Feyenoord een Max aantal spelers laat gaan (lijkt me niet dat je je hele as laat vertrekken) en hoeve...
Altijd over de winst Het kan ook zijn dat een club een deel van de transferrechten behoud (bijv met Gimenez), Cruz krijgt 10% van de gehele verkoopsom.
Oneens, komt genoeg geld binnen. Feyenoord moet waarde creëren en bouwen aan een team en toekomst voor de lange termijn. Dan is een jeugdspeler die het team niet significant beter maakt geen aanvulling.
Waarom in godsnaam talenten van het niveau minteh huren met alle gelden die binnen gaan komen.. Weggegooid geld en maakt je niks beter.
Wat hoop ik dat er een fatsoenlijke spits wordt aangetrokken indien Gimenez vertrekt. Ja we zijn nu verwend - maar mijn twijfels over onze Japanse vriend worden met de dag groter. Ballen kaatsen van de voet, fysiek zwak, passing zwak..
Zerrouki eruit, ivanusec op 10 en Sauer in
Schaken voor gevorderden Sauer los verhuren geen optie/ heel duur Excelsior moet een vervanger voor Driouech. Indien transfer, stuk minder lappen dan de lampen of laat ze in Eindhoven maar de portomonee trekken.
@FeyenoordTM Diallo geen optie (geweest)?
Iemand die hem vaker aan het werk heeft gezien?
Wat is Giminez gruwelijk uit vorm. Vleugellam wederom. Stengs slap
@FeyenoordTM Verwacht je dat er een club doorpakt op 1 van onze basisspelers? (Gimenez, Wieffer)
Zelf heel erg fan van Andreas Schjelderup, voor een flinke som gehaald door Benfica maar tot as zomer terug verhuurd. Ook wel fan van Couhaib Driouech, wellicht een optie om te kopen en terug te verhuren voor een half jaar aan Excelsior.
@FeyenoordTM verwacht jij deze winter nog uitgaande transfers? Ali, Dilrosun of een basisspeler?
Tsja, gewogen en helaas te licht bevonden. Helemaal geen schaamte, jammer dat het door klote goals komt. Als we positief kijken; Timber en Wieffer wederom sterk en met Sauer en Milambo en Zechiel staat er echt leuk talent klaar. Paixao wederom geen stempel weten te drukken, valt tegen dit seizoen zeg.
Maak Slot maar de “Simeone van de eredivisie”. Wauw. Ongelooflijk genoten. Er staat gigantisch veel waarde op het veld, de CL inkomsten hakken erin, spelers hebben een langlopend contract.. Wat een weelde!
Valt toch wel tegen, zeker gezien de geruchten van 5m..
Kan je hem geen percentage aanbieden van de verkoopsom boven X bedrag?
Idrissi is wel echt een vooruitgang tov Dilrosun. Heb afgelopen seizoen vaak genoeg gescholden maar levert veel meer G/A en defensief arbeid.. Echter zit je met Sauer en een overvol salarishuis.. Idrissi zal niet voor een paar ton per jaar komen.
Milambo (Excelsior) & vd belt verhuren.. wellicht ook nog Zechiel. Hopelijk Ali of Dilrosun nog weg. Zou me niks verbazen als een Engelse club nog doodleuk 40+ neerlegt voor Geert.. De verassing uit de hoge hoed… Sini?
Lijkt wel voetbalzone met clickbaits
Mag zeker komen, alleen is te duur (Bayern wil rond de 20M) en pakt daar een prachtig salaris.. aint gonna happen.
Goede ontwikkeling! Heeft meer dan genoeg potentie, hopen dat hij een beetje heel blijft aankomend seizoen. Dilrosun & Alireza & Milano (verhuur) nog vertrekken en het ziet er goed uit!