FeyBob

465

Laatste reacties

Ja en nee. Lingr in de spits zou prima kunnen, maar een "valse 9" is wel precies tegenovergesteld aan hoe hij de spitspositie zou invullen ;)
Topnieuws!
Overall beoordeling: 6.5/10 + Slot en Geertruida behouden ondanks verwacht vertrek. + Breedte-bezetting is uitstekend. + Met Ivanusec (hopelijk) de benodigde kwaliteitsimpuls op de vleugels binnengehaald. + Strategische verhuur Hendriks, Kasanwirjo, Walemark, Bullaude, Benita en Jansen met oog op ontwikkeling. + Sauer, Zechiël en Milambo deel 1e selectie met uitzicht op speeltijd. + Op Minteh na bezit Feyenoord al haar spelers; de eigen waarde op het veld was nog nooit zo hoog. - Geen spelmak...
Dit is gewoon een slimme deal als je even nadenkt. Buitenkans dat je een groot keeperstalent (in potentie waardige eerste keeper) nu gratis over kan nemen (op een doorverkooppercentage na). Is alvast voorsorteren op een vertrek van Bijlow volgend seizoen. Kan ie dit jaar alvast meedraaien. Als je volgend seizoen een keeper moet halen na verkoop Bijlow ben je meer kwijt dan het salaris van deze jongen voor een jaar.
Is dit de stay awake?
@FTM Zouden tijdelijke vertrekken van bijv. Walemark, Van den Belt, Kasanwirjo en/of Hendriks nog significant bijdragen aan het mogelijk aantrekken van nog een extra speler? Of alleen als er grootverdieners vertrekken, zoals Ali, Dilrosun?
Duidelijk statement, netjes gebracht. Les is helder: ook al is de inhoud juist, het is niet altijd in het belang van de club dat die gebracht wordt. Zeker nu 1908 een groot bereik heeft, en niet meer "slechts de mening van een supporter/hobby-ist" is. Nu niet te lang meer stil bij blijven staan, zo'n ramp was het ook niet. Blik vooruit en op naar meer positief nieuws.
Netjes overgetikt van @DupperMelvin wel lol
Slavia laat hem natuurlijk alleen gaan met een verplichte koopoptie, het is geen optionele koopoptie.
Beter wel brengen. Als je het uitstelt blijven we in een negatieve sleur hangen. Kan het beter maar meteen allemaal gehad hebben en dan weer vooruit kunnen kijken!
Zowel qua transfersom als salaris is Sinisterra kopen van Leeds totaal onhaalbaar. Huren kan misschien wel. Het belangrijkste voor Sinisterra is dat hij ergens op het hoogste niveau kan voetballen volgend jaar. Hij kan best een voorkeur voor Feyenoord hebben, maar zal echt geen nee zeggen tegen n andere club als dat de enige optie is. Hij wil namelijk absoluut niet komend jaar bij Leeds vastzitten. De kans die Feyenoord maakt is dat er wellicht uberhaupt geen club komt die aan de vraagprijs van Lee...
Ja wat verwacht je dan haha. Dit is een site voor nieuwtjes/geruchten, garantie dat iets daadwerkelijk doorgaat heb je hier niet nee. Als het je enkel om de definitieve transfers gaat kun je het bij de officiële Feyenoordkanalen houden, tis niet verplicht hier rond te hangen he ;)
Fabrizio heeft zn tweet weer verwijderd zo te zien. Wat is het nou haha, huur of koop.
Dit komt voornamelijk omdat je betere jeugdspelers vorig jaar al elders in de KKD speelden, op huurbasis. Dan hebben we het o.a. over Thijs Jansen, Denzel Hall, Lennard Hartjes, Aliou Balde, Tidjany Toure, Naoufal Bannis en dan vergeet ik er wellicht nog wat. Je had best een KKD-waardig o21 op de been kunnen brengen, als dat team ook daadwerkelijk in de KKD gespeeld had. Nu was je gedwongen tot veel verhuur, en wat er dan overblijft in de o21 is dan relatief jong of kwalitatief minder idd.
Wat je zegt klopt hoor, maar je mist de essentie van het probleem. Dit is juist precies waarom je een elftal in de KKD wil hebben. Sommige spelers (zoals Kokcu) maken de overstap naar het 1e heel snel/vroeg. Voor hen maakt het niet uit of je nou een degelijk o21 elftal hebt of niet; dat zijn niet de spelers waarvoor de o21 van belang is. Waar het om gaat zijn spelers die iets langer nodig hebben (wellicht zijn ze fysiek iets minder ver, of hebben ze een dipje) maar uiteindelijk het niveau echt wel kunnen...
Mooi stuk. "Een ander punt van zorg zijn de aflopende contracten van Jaden Slory en Mike Kleijn, die beiden aangeven te willen vertrekken bij Feyenoord na dit seizoen." Dit is wel zonde om te zien, maar je kunt het ze niet kwalijk nemen. Het niet instappen in de KKD laat nog steeds een spoor van vernieling na. Het hoogste jeugdelftal kan spelers simpelweg niet de ontwikkelingsmogelijkheden bieden die ze nodig hebben en dus zoeken ze hun heil elders...
Of willen ze bijv. 50% van de transferrechten terugkopen o.i.d.?
@FTM Kun je iets ingaan op hoe Feyenoord dan concreet zou willen worden? Met de quote 'Luis Sinisterra lijkt bij koop te duur; Leeds United loopt tegen verhuur-maximum aan' lijken er weinig opties over toch...?
Lijkt me niet. Idrissi zou geen invloed op hebben dus Sini ipv Idrissi ook niet gok ik.
Nee. Boca heeft de afgelopen jaren nooit meer dan 3mil betaald voor een speler, dat is voor hun momenteel veel. In die richting zul je het dus moeten zoeken.
@FTM Mooi overzicht. Wat ik alleen niet begrijp: er staat als Pedersen wordt verkocht, komt er zeer wrs een vervanger. Maar met Nieuwkoop is die vervanger er toch al (even aannemend dat Geertruida blijft). Ik dacht dat Slot juist had aangegeven dat Nieuwkoop was gehaald anticiperend op een vertrek op rechtsback.
@FTM transfervrij of houden we er nog een paar ton aan over?
Diallo, Chaibi, Almada, Mannsverk?