MathikN

225

Laatste reacties

Atletico gaat natuurlijk nooit meer balbezit hebben dan wij.
Het is wel handig als je het artikel eerst leest voordat je reageert.
Iemand hier die weet over hoe tevreden ze met Lingr zijn bij Feyenoord? Viel in het begin een paar keer heel sterk in maar daarna nauwelijks nog gezien.
Terecht, beste middenvelder die we hebben dit seizoen en al vanaf Sparta uit gewoon sterk.
Waar zeg ik dat Van Marwijk waardeloos was? Je ziet dingen die er niet zijn, je bent letterlijk boos om niks.
Nee, je zoekt naar een verklaring en kijkt naar wat afwijkt. Menselijk maar dom. Dus Pusic was het grote brein al die tijd? Man kijk eens wat je zegt.
Hendriks stond rechtsbuiten haha, wat een allrounder!
Zo blij dat hij terug is, zowel tegen Lazio als tegen Twente zag je meteen dat hij het verschil kan maken. Gewoon weer basis vanaf hier aub.
Dacht dat je het niet ging uitleggen? Vind Van Marwijk een topper maar Van Hooijdonk was de MVP dat seizoen.
Heerlijke reactie en 100% gelijk!
Als hij die gevaarlijke momenten om wist te zetten in doelpunten of assists zou het inderdaad wat opleveren. Momenteel is hij eerder vervaarlijk dan gevaarlijk.
Beste middenvelder die we hebben momenteel. Kilometervreter met een fenomenale techniek. Best blij dat hij tot noch toe niet op de radar van Oranje is verschenen, kan hij mooi bijkomen in de interlandperiodes. Al vrees ik dat dit niet lang meer gaat duren als hij deze lijn doortrekt.
Timber weer zo ondergewaardeerd, domineerde gewoon wéér het hele middenveld en een prachtige tassist.
Geweldige speler, beste middenvelder van het moment.
Van Hooijdonk heeft ons Europees kampioen gemaakt, niet Van Marwijk.
Kokcu kwam ook uit Haarlem, boeiend.
Alsof een speler als Zechiël automatismen nodig heeft tegen het O21 van Heracles.
Robin gaat een mooie YL campagne opgeven voor dit hoofdpijndossier, die is niet gek.
Eens, aan de andere kant had je talenten als Tsoungui en Sebaoui nooit aangetrokken met het vooruitzicht van spelen in de Reserve Competitie Beloften, die zijn ook niet gek. Ik vind wel dat wanneer duidelijk is dat talenten als Milambo, Zechiël en Sauer in het weekend bij Feyenoord 1 geen minuten gaan krijgen ze best met de O21 mee mogen doen.
Had Timber verwacht na uitvallen Berghuis. Uitstekende vorm, hyper fit en kan als enige uit de voeten op 8 naast Veerman.
Of hij doet daar juist wat spelritme op. Zou het wel toejuichen eigenlijk, kan hij daarna meteen weer meedoen tegen Vitesse later deze maand.
Die komt van nog verder, die oefent in Japan.
Eens over Minteh, al doe je hem wel tekort door hem matig te noemen. Hij is pas 19, die komt er wel. Timber is gewoon een revelatie dit seizoen, speelt zo sterk. Die assist ook op Ueda, heerlijke voetballer!