Slutski

Slutski

165

Laatste reacties

Totaal onbegrijpelijk dat er zoveel supporters zijn die denken dat het beter is om Wellenreuther te laten staan. Dat moet uit emotie voortkomen, want ik kan er weinig rationele argumenten voor bedenken. Bijlow is op basis van het verleden heel duidelijk de betere keeper van de twee gebleken, hij is bovendien een geweldige Feyenoorder, vertegenwoordigt een 5x hogere marktwaarde en is min of meer keeper van het Nederlands elftal. Wellenreuther heeft eind vorig seizoen een paar goede ballen gepakt, m...
In tegenstelling tot van die zwarte rookbommen, of vuurwerk op het veld, vind ik een zee van fakkels op de tribunes voor een Europese wedstrijd de boete waard. Altijd weer kippenvel, zeker als er ook wat vuurpijlen buiten t stadion afgaan.
Dat denk ik ook, en als er een acceptabel bod komt of Wieffer is die ook weg. Het zou wel extreem veel geld opleveren, als je de nieuwe CL (startgeld 40) er ook bij optelt. Er komt een metamorfose aan. Hopelijk blijft Slot nog 1 jaar om weer iets neer te zetten
Ai, 2m achteruit zelfs, tov de prognose. Jammer zeg. Met de interesse van Burnley deze zomer, z’n ontwikkeling sindsdien en het uitblinken tegen Atletico en Frankrijk zou ik hem/ons meer hebben gegund.
Is er nog tijd om de transferwaarde van Hartman iets omhoog te krijgen voor de volgende TM update?/ben jij dat van plan te proberen?
Om eerlijk te zijn vond ik Wieffer matig en Geertruida ook niet heel overtuigend. Hartman was duidelijk de beste
Einde voor Blind. Hartman is duidelijk de nieuwe back. Klasse zeg! Hij gaat aankomende zomer na Gimenez de grootste klapper worden. De PL clubs gaan komen en dat gaat 40m+ opleveren
@FTM weet jij misschien hoe vaak de pagina geüpgrade wordt? Drie keer per jaar?
Krankzinnige groei ja. Misschien tikken we de 300 zelfs nog aan dit seizoen.
En die zouden meer stijging hebben verdiend dan Wieffer imo.
Kan me er wel in vinden. Alleen Timber nog wel wat karig hoor, en mogelijk Stengs ook een beetje. Die beginnen op een behoorlijk niveautje te komen.
Heb ik een bericht gemist? Ik dacht dat we voor 6, oplopend tot 7, miljoen 70% kregen. Dat las ik online iig. Weet jij hoe het precies zit?
@FeyenoordTM off topic, maar kan Feyenoord nog transferrechten bijkopen van Stengs, zoals bij Santi destijds? We hebben nu 70% dacht ik, en als hij zo doorgaat zou hij veel waard kunnen worden.
Nee 70%, voor een bedrag van 6m dat kan oplopen tot 7m. Logisch ook, hij is volgens TF 10m waard.
@FTM weet jij of Feyenoord nog rechten bij kan kopen bij Stengs, zoals bij Santi is gebeurd? Op dit moment hebben we natuurlijk maar 70% in handen.
Prima dat men protocol volgt, maar dan lijkt het me wel tijd om de regels te veranderen. Twee keer vuurwerk op het veld? Dan gewoon reglementair verliezen met 3-0, en als dat het al staat met twee goals verschil meer. Dan mag je als club zelf kijken of je netten ophangt
Het beste zou zijn om een 5-0 nederlaag te noteren. Zelfs als we hem niet meer hoeven uitspelen, waar Feyenoord op inzet, worden die supporters alsnog beloond omdat een grotere nederlaag wordt voorkomen.
En dan kan men Kasanwirjo slecht vinden, en een duimpje omlaag geven, maar de kans zit er dik in dat men daarvan terugkomt. Vorige week misten we Geertruida en Nieuwkoop nog, tegelijkertijd. Het scheelde niets of Beelen had op rechtsback gemoeten, in een wedstrijd waar we verder 0 wissels hadden voor 3 posities achterin.
Ik heb Kasanwirjo ook een paar prima wedstrijden zien spelen, en hij kan op drie posities uit de voeten achterin. Als we hem nou hadden verkocht voor een mooi bedrag á lá, maar nu leveren we een back-up optie in waar je niet of nauwelijks iets voor terugkrijgt. Slot heeft zelf aangegeven dat hij het liefst elke positie dubbel bezet heeft, plus 1 speler per linie. Wat dat betreft komen we er nu dus twee tekort achterin. Wieffer vond ik centraal achterin overigens vrij slecht.
Verder top dat het opschiet met Ueda en Bijlow uiteraard
Vind het nog steeds een vreemde beslissing om Kasanwirjo te verhuren. Vorige week waren Geertruida en Bartje min of meer tegelijk geblesseerd (toen mochten we van geluk spreken dat Geertruida meeviel), nu Trauner. De spoeling is met drie wissels voor vier posities gewoon te dun. En dan wel de mond vol over hoe belangrijk de breedte van de selectie is in een CL jaar
Die gaan ze echt niet voor de winterse window laten gaan.
Hij had beter even vrij kunnen nemen met een ‘blessure’
Top thx