mumba

60

Laatste reacties

Als PSV hem maar niet kaapt
@FeyenoordTM Wat zijn de top prios deze winter periode? Nog een speeltje voor voorin?
Ja en Nee. Spelers zoals Stengs,Ivanusec,Beelen en Zerrouki houden echt hun waarde wel ookal zijn ze soms wat minder. Stengs is sowieso het geld waar geweest. Ivanusec helaas nog niet ookal wil ik erg graag dat hij slaagt aangezien hij in potentie echt wel onze beste vleugelspeler is. En Zerrouki doet ook niet heel veel verkeerd... Ik denk in het ergste scenario dat je er echt nog wel voor 30-35M verkoopt als het slecht gaat.
Er zal altijd een mafia zijn. Het idee is dat de macht bij alle clubs komen te zitten. Dus in principe zou het minder erg moeten zijn. Uiteraard zullen deze clubs alleen voor zichzelf beslissen. Zonder geld is er geen voetbal en zonder voetbal is er geen geld. Je verplaatst het probleem alleen maar, er is geen oplossing.
Als ik Feyenoord was zou ik aanhaken. Vooral als de Europeese toppers ook mee doen. Je moet wel, al alleen al om het geld. Het principe blijft hetzelfde. Als je de SL overslaat en de CL er mee kapt dan heb je een probleem.
2-1; Ivanusec 49', Gimenez 66'.
Ben het met je eens hoor. Probleem is alleen dat je weet dat er meer in zat. Je weet dat je vanavond gewoon met 2-0 had kunnen winnen. Dat maakt het gewoon zuur, niet om de spelers naar beneden te halen. Want niemand had verwacht dat we zo goed mee zouden draaien. We zitten nu weer even in een dip maar nadat we 4-0 van AZ hebben gewonnen komt het wel weer goed.
Behalve de 15 miljoen die je ophaalt als je de volgende twee potjes wint..?
Als we CL aanhouden en we eindelijk onze spelers voor 50M+ gaan verkopen, gaat deze jongen echt héél veel geld opleveren.
Fucking hell. Geen stress. Eindstand 3-5; 2-3 Igor, 2-4 Ayase, 3-4 (boeie) en 3-5 90+3 door MINTEH
In de winter 90 miljoen, zomer 70. Betalen of oprotten!!
Wil je dr een gratis seizoenskaart bij?
Full time, wedstrijd afgelopen.
Ik gok dat het met de copyright te maken heeft van de plattegrond. Ik denk niet dat castore een eigen plattegrond heeft gemaakt maar een bestaande gebruikt.
Ik kijk geen monaco, weet niet hoe ze spelen. Misschien past hij gewoon niet in dat systeem, denk echter dat Slot er wel wat mee aan kan, anders zouden ze nooit informeren.
Zie liever iemand anders maar was toen ook een 'toptalent'. Misschien als Arend het weer aan de praat krijgt dat het echt een top top transfer kan worden. Heb er nu nog twijfels bij.
pfff, met ivanusec gaan we gewoon de quadruple pakken!
Denk dat Celtic veel te hoog in de boom gaat zitten voor die jongen. Die haal je waarschijnlijk niet op voor onder 15
Ik zie wijnaldum eigenlijk nooit meer komen. Als die nu komt is hij te duur en gaat hij in de weg zitten van evt talent en als je hem over 2 jaar haalt dan is hij te oud..
50,000 zoals in het artikel. Zal vast wel voor rond de 250-300 weg gaan naar 2. Bundesliga
Zou misschien zelfs nog is positief uitpakken, zou kunnen betekenen dat na zoveel jaar feyenoord het geld gewoon mag houden (als die oorlog nog heel lang door gaat)
Behalve die ene van 56