1908-app-hitlijst-klein

Nieuws

1908.nl App op nummer één in de hitlijst, bedankt Feyenoorders!

Van de redactie

Vorige week werd de nieuwe app van 1908.nl gelanceerd. Al snel werd deze door veel Feyenoorders gedownload. Momenteel staat de 1908.nl app op nummer één in de hitlijsten van meest gedownloade nieuwsapps. De redactie is enorm trots en wil iedereen bedanken die zo snel hun weg hebben weten te vinden naar de Apple App Store en Google Play Store. Dank voor het vertrouwen!

De nieuwe app biedt supporters de mogelijkheid om gemakkelijk en overzichtelijk op de hoogte te blijven van alles rondom Feyenoord. Wanneer je ervoor kiest de pushmelding aan te zetten, ben je bovendien altijd als eerste op de hoogte van belangrijk nieuws en primeurs. Of je nu onderweg bent, op werk, of thuis, met de app van 1908.nl heb je de rijke geschiedenis en de nieuwste ontwikkelingen van Feyenoord altijd binnen handbereik.

Voor de Feyenoorders die de app nog niet hebben, deze is gratis te verkrijgen in de Apple App Store (klik hier) en Google Play Store (klik hier). Mis nooit meer iets van jouw club!

1908-app-hitlijst
feyenoord-fans

Delen

Reacties

@Bombarda1908 Kan deze app ook beschikbaar gemaakt worden voor het buitenland? Ik kan hem niet installeren (België)
App weer van telefoon verwijderd wanneer ik hem open slaat ie meteen vast en kan ik niets verder opzoeken of terug naar ander artikel
Graag gedaan!

Nu nog een correctie knop voor als men iets verkeerd heeft gespeld en de app is compleet.
Ja, en die reclame overlays weglaten en de dynamische ads niet te laten zorgen dat reacties verspringen zodra een andere ad laadt
Geweldig deze site ik ook best verslavend.😅
Top. Nu nog een knop om te verversen als je wat gelezen hebt…..