kuip leeg

VK Sportphoto

Nieuws

31.000 seizoenskaarten geen harde grens; verlengen voor alle seizoenskaarthouders mogelijk

Moreno

Op de sociale media waren hier en daar wat vragen over de verkoop van seizoenskaarten. De club maakte bekend dat er dit seizoen 31.000 seizoenskaarten werden verkocht in plaats van de 33.000 van vorig seizoen. Zouden er dan mensen buiten de boot vallen?

Inmiddels maakt de club middels een reactie op Twitter bekend dat iedere huidige seizoenskaarthouder nog de mogelijkheid heeft om zijn/haar kaart te verlengen. Tot vanavond 23:59 uur is de mogelijkheid om de eigen plaats terug te kopen. Aangezien het aantal van 31.000 verkochte seizoenskaarten bijna bereikt is, vroegen enkele seizoenskaarthouders zich af of er dan potentieel 2.000 mensen buiten de boot zouden vallen. 

De volgende fase van de verkoop van seizoenskaarten gaat zaterdag 13 mei in, waarbij huidige seizoenskaarthouders die hun eigen plek hebben opgegeven, een kaart op een ander vak kunnen bemachtigen. 

De reactie van Feyenoord Webcare luidt als volgt:
"Feyenoord biedt voor het seizoen 2023-2024 circa 31.000 seizoenkaarten aan. Uiteraard behouden alle huidige seizoenkaarthouders de garantie om hun seizoenkaart te verlengen, ook als het aantal seizoenkaarthouders dan boven de 31.000 uitkomt."

Delen

Reacties

Nog 858 te gaan en de 33.000 is bereikt.
Is er toevallig iemand die nog een seizoenskaart verkoopt?
Kun je überhaupt een seizoenskaart overnemen?
ja dat is zeker mogelijk. je kan een seizoenkaart einde van het jaar op iemand anders zijn naam laten zetten wanneer je verlengd. De eventuele uitkaart valt automatisch terug naar silver.
Yes, zeker. Je kan hem gewoon op iemand anders z’n naam zetten.
Feyenoord heeft vorig jaar 33.000 seizoenkaarten verkocht. Zouden nieuwe mensen dan geen kans hebben op een seizoenskaart ?
Als max. bereikt is qua seizoenkaarten die ze mogen/kunnen verkopen heb je idd pech. Procentueel moeten ze kaarten overhouden voor de "vrije" verkoop..
Feyenoord zegt dus juist dat wél iedere seizoenkaarthouder een nieuwe kaart kan kopen.
"nieuwe mensen" niet "nieuwe kaart"
Ai. Je hebt gelijk, niet goed gelezen.
Inderdaad, zo begrijp ik het, alle huidige 33.000 seizoenkaarthouders kunnen hun kaart verlengen op hetzelfde of een ander vak.
Aangezien er nu al meer dan 31.000 verlengd zijn, worden er geen seizoenkaarten verkocht aan nieuwe gegadigden.
Dus er komt geen fase 3 in het verkoopproces van seizoenkaarten.
Kijk, dat zijn positieve berichten!