dsc00394

VK Sportphoto

Nieuws

Aangepast toegangsbeleid voor thuiswedstrijden

Van de redactie

Feyenoord hanteert met ingang van komend weekend een nieuw toegangsbeleid voor thuiswedstrijden. Vanaf nu wordt onderscheid gemaakt tussen twee categorieën wedstrijden (A en B), wat supporters duidelijkheid moet geven hoe laat en waar zij het stadion kunnen betreden.


Sectorscheidingen gele sector voortaan dicht bij alle wedstrijden
Om overmatige drukte op de Gerard Meijer Tribune te voorkomen, is besloten dat de gele sector tijdens zowel A- als B-wedstrijden alleen toegankelijk is voor tickethouders van de gele sector. Tickethouders van de blauwe, groene en oranje sector van het stadion hebben dus geen toegang tot de gele sector; dit geldt tevens andersom voor tickethouders van de gele sector.

Beleid rondom A-wedstrijden
Bij A-wedstrijden gaan de poorten aan de blauwe sector 2,5 uur voor de aftrap open voor alle bezoekers met tickets voor de blauwe, groene en oranje sector, om deel te nemen aan het voorprogramma bij de Vereeniging. Vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd is toegang enkel nog mogelijk via de vermelde poorten op het ticket en zijn de sectorscheidingen gesloten.

Beleid rondom B-wedstrijden
Bij B-wedstrijden hebben bezoekers uitsluitend toegang via de poorten die vermeld staan op hun ticket en blijven de sectorafscheidingen gesloten, waardoor het niet mogelijk is om naar een andere zijde te verplaatsen. Bij B-wedstrijden wordt indien mogelijk op alle zijdes een voorprogramma georganiseerd. Bij deze wedstrijden gaan de poorten aan de blauwe sector 2,5 uur voor de wedstrijd open en deze zijn dus uitsluitend open voor tickethouders van de blauwe sector. Wanneer het gaat om een Eredivisiewedstrijd gaan de poorten aan de gele, oranje en groene zijde standaard 1,5 uur voor aanvang open.

In de mail met bezoekersinformatie die voorafgaand aan elke wedstrijd naar iedere supporter met een kaart wordt gestuurd, staat vermeld in welke categorie de betreffende wedstrijd is ingedeeld. Zo kunnen supporters hier rekening mee houden voor vertrek richting het stadion.

Tekst: Feyenoord.nl

Delen

Reacties

Ik lees vooral, bij de leuke voorprogramma's mbt Europese potjes blijft iedereen vooral op zijn eigen sector. Snap het idee hierachter, maar wederom een inperking.
Is het eigenlijk mogelijk om nog wedstrijden te bezoeken zonder seizoenspas of iets dergelijks? Gewoon een kaartje voor een losse wedstrijd? Ik woon niet in Rotterdam, en mochten we ene keer een wedstrijd bezoeken dan kan ik eens een keer gaan.
Volgens mij zijn er voor elke (eredivisie) wedstrijd losse kaarten te koop. Ze hebben niet het hele stadion aan seizoenskaarten verkocht
Heeft iemand een Excel-sheet hiervan?
Ben benieuwd hoe dit gaat lopen , het is nu al vaak drama bij de poortjes