Bevestigd
szymanski-fc-utrecht

VK Sportphoto

Nieuws

"Aankomende weken meer duidelijkheid over Idrissi en Szymański"

Stan

Feyenoord verwacht op korte termijn meer duidelijkheid te krijgen over de toekomst van Oussama Idrissi en Sebastian Szymański, zo laat algemeen directeur Dennis te Kloese weten in gesprek met Rijnmond Sport. 

Over de toekomst van de huurlingen, die onder contract staan bij respectievelijk Sevilla en Dinamo Moskou, zal binnenkort meer bekend worden. “We hebben belangrijke spelers die gehuurd zijn. Zoals Idrissi en Szymański, waar we in de aankomende weken duidelijkheid over krijgen of zij eventueel terugkomen, of blijven in welke vorm dan ook. Daar gaan we mee aan de slag.”

Waar Szymański voor een langer verblijf in Rotterdam-Zuid staat, zal Idrissi naar verwachting voor zijn kans bij Sevilla gaan. “Ik denk dat dat Idrissi een heel goed seizoen heeft gehad en de ambitie zelf ook heeft om zich bij Sevilla in eerste instantie te melden. Dan weet je nooit wat er in de voetbalwereld gebeurt, maar ik denk dat dat zijn intentie is", zegt Te Kloese daarover. "In het geval van Szymański zijn we nu bezig met alle administratieve afhandeling van zijn huurovereenkomst, en zien we komende maand wat daaruit gaat komen.”             

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik ben Idrissi erkentelijk voor zijn bijdrage in het afgelopen seizoen maar met de niet minder belangrijke Jahanbahsh met een doorlopend contract en de geweldige ontwikkeling van Paixao, is een langer verblijf van hem geen slimme keus.
Goede speler uit Venezuela Jan Hurtado. Aanvallend ,jong goede techniek en veelbelovend.0
Szymanski blijft.

Idrissi op de lijst, maar sws geen 1e keus

Cerny één vd serieuzere gegadigden
Oprotten met Cerny. Is een dwaas en daarnaast niet goed genoeg.
Tropische verrassing ipv Idrissi. Sahraoui ook wel heel interessant, alleen twijfel ik of hij genoeg scorend vermogen heeft. Bilal na half seizoen H'veen was het ook niet.
Sahraoui en of Cerny graag ipv Idrissi. Güler zal wel lastig worden.
Cerny is niet goed genoeg en is ook een dwaas.
We wat betreft de buitenspelers een stap vooruit moeten maken. Wat betreft Paixao kan dat gebeuren vanuit ontwikkeling van de speler, daar zit nog wel meer in denk ik.
Idrissi wil ik graag bedanken voor zijn bijdrage in het kampioenschap. Ik denk niet dat hij wordt aangekocht, want volgens het artikel in The Athletic heeft Feyenoord een beleid om in principe geen oudere spelers dan 24 aan te trekken. En elke aankoop moet transferwaarde opleveren.

Ik zou het mooi vinden als hij vervangen kan worden voor een linkerspits met diepte en een beslissende actie in de benen. (Over het gebrek aan een dergelijke speler heeft Slot in de eerste seizoenshelft wel eens geklaagd).
Wheeeuuuuu kampionuhhh kampionuhhh. Hahaha prachtig mens
Intentie gok ik. Ik hoop beide terug te zien.
Idrissi mag van mij wel in Spanje blijven. Had zeker zijn momenten maar over het gehele seizoen gezien vond ik het simpelweg niet goed genoeg. En nu we wat geld hebben om uit te geven zie ik sowieso liever aankopen in plaats van huurlingen, dus hopelijk weet Te Kloese ergens een mooie linksbuiten vandaan te halen.
Kunnn we Danjuma niet polsen inplaats van Idrissi?
Tuurlijk, voor een miljoentje of € 20.......en weer door....maar hopelijk zonder Idrissi....!!
1 seizoentje huren kan geen kwaad toch?
Hij kan CL spelen & zich zelf in de picture spelen voor aankomend EK!!
Dat is toch geen antwoord op zijn vraag. Je moet alsnog salaris betalen, ook als je hem huurt. Zijn clubs geinteresseerd in hem die makkelijk 3x zoveel salaris betalen.
Doen ze niet: te oud en daarmee in strijd met de interne Feyenoordafspraak.