bouchataoui

Transfers

Achraf El Bouchataoui kiest voor KMSK Deinze

Van de redactie

Achraf El Bouchataoui tekent een contract van twee seizoenen met optie voor nog een jaar bij KMSK Deinze. De 22-jarige middenvelder werd afgelopen seizoen nog door Feyenoord verhuurd aan RKC Waalwijk, meldt de Belgische club zojuist op haar website.

Eerder wist 1908.nl te melden dat er interesse vanuit onder andere KMSK Deinze en ADO Den Haag was waar oud Feyenoorder Dirk Kuyt komend seizoen aan het roer staat. El Bouchataoui heeft uiteindelijk voor de Belgen gekozen.

De geboren Rotterdammer speelde vanaf 2005 in de jeugdopleiding van Feyenoord waarin hij alle jeugdelftallen doorliep. In 2020 verhuurde de stadionclub hem voor een half jaar aan FC Dordrecht. Hierna keerde Bouchataoui voor even terug in Feyenoord Onder 21 om vervolgens afgelopen seizoen weer verhuurd te worden aan RKC Waalwijk. De middenvelder komt transfervrij over uit Rotterdam-Zuid.

“Ik koos voor KMSK Deinze omdat het plan van de club mij heel erg aanspreekt en ik er veel potentieel in zie. Ook op persoonlijk vlak is het een mooie stap om mezelf als speler en individu verder te ontwikkelen in een sterke competitie,” geeft El Bouchataoui aan op de clubwebsite.

Ook technisch directeur Adrian Esparraga van KMSK Deinze is blij met de transfer: “Achraf is een geweldige middenvelder die op verschillende posities kan spelen. Hij was in fantastische vorm bij Feyenoord en we hopen dat hij zijn kwaliteiten ook hier op het veld laat zien. Hij blinkt echt uit in balcontrole en passes en is een toptalent in dat aspect.”

Delen

Reacties

Nog geen reacties