uos-dj1qlty-hd

YouTube-kanaal Feyenoord

Nieuws

Afscheidsinterview Wieffer: "De afgelopen twee jaar zijn bizar geweest"

Moreno

Mats Wieffer heeft afscheid genomen van zijn teamgenoten op 1908. De controlerende middenvelder verruilt Feyenoord voor het Engelse Brighton and Hove Albion. Wieffer blikte in zijn afscheidsinterview terug op twee fantastische seizoenen in Rotterdam-Zuid.

Delen

Reacties

Ja Wieffertje, we hebben je gematst.
Weet iemand wanneer er informatie vrijkomt over het trainingskamp? Ik wil m'n vakantie boeken!
Van je genoten! Succes daar aan de overkant. Het gaat je goed man!
Mooie vent. Hoop dat die slaagt bij Brighton. Als die fit blijft heb ik daar eigenlijk geen twijfel over.
Afgelopen seizoen ging het in de 2e transferwindow, ook bij monde van Arne Slot vaak over de noodzaak voor Feyenoord om spelers aan te trekken die er direct staan, ipv ze eerst op te leiden en geleidelijk te brengen. Zie in deze transferperiode het laatste weer gebeuren. Met vetrek van dragende spelers en het feit dat er meer middelen binnen zijn en komen, gaat dit nu dan wel gebeuren? Priske hint op aanwezig talent en dat is prima, maar je wilt nu toch ook een aantal (inhaal) stappen kunnen zetten. Benieuwd.
Ik denk dat Feyenoord zijn financiële middelen zorgvuldig wil besteden. Ik kan mij voorstellen dat dit ook op andere vlakken is dan de selectie. Er staan nog wat bonnetjes open waar Dennis ook wel van af wil wellicht. Het stadion speelt wellicht een rol?

Misschien heeft iemand anders daar een idee over?
eens. Maar stel dat behalve Wieffer ook Hancko, Geertruida, Stengs verkassen, dan kan Smorenburg voor dit viertal pakweg €100M bijschrijven op de balans……
Nog even afwachten wat er gebeurd. Wieffer is net weg en daar hadden we in de vorm van Zerouki al een vervanger gegaald(even buiten het feit of we hem goed genoeg vinden) maar ik denk dat er voor de rechtsbuiten wel een versterking gehaald word. En ga er ook vanuit dat als bijvoorbeeld Hancko weg gaat daar ook een goede aankoop voor komt en dat dat niet uit de jeugd hoeft te komen
Groot fan van deze jongen.
Nuchtere strijder en waanzinnige ontwikkeling doorgemaakt.
Je blijft mijn favoriet!
Het is je gegund en Ik blijf je volgen.
🙏🏻 Heel veel succes gewenst jongen!

Al ben ik ervan overtuigd dat je dit helemaal niet nodig hebt.