fr12jim-huldiging-147

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

'Geldend alcoholverbod bij eventuele huldiging maandag'

Twan1908

Op maandag geldt in het gebied van de verwachte huldiging een alcoholverbod. Bezoekers mogen hier geen alcohol nuttigen of bij zich dragen, zo meldt de gemeente Rotterdam aan het Algemeen Dagblad.

Een woordvoerdster laat weten dat het alcoholverbod geldt vanwege de verwachte drukte en om de openbare orde en veiligheid te garanderen. In het centrum van Rotterdam geldt overigens altijd al een alcoholverbod buiten de terrassen om. Bij de entree van het huldiginggebied zal gecontroleerd worden of bezoekers zich aan het verbod houden, en worden eventuele blikjes en flesjes met alcohol ingenomen. Bezoekers die toch met alcohol worden betrapt, zullen volgens de woordvoerdster niet beboet worden voor de overtreding. 

De politie verwacht ook een goedbezochte huldiging, en zet zowel zondag als maandag honderden mensen in om het volksfeest op een goede manier te laten verlopen. De huldiging zal om 12.00 uur beginnen, en supporters zijn vanaf 09.00 uur welkom op het terrein. 

Eerder liet vervoerder RET weten dat er tussen 09.00 uur en 16.00 uur meer metro's in de stad zullen rijden.  Reizigers zullen vanwege de huldiging rekening moeten houden met omleidingen rond de Coolsingel en het Hofplein. NS meldt dat er meer en langere treinen van en naar Rotterdam zullen reizen. Zij adviseren dat reizigers die niet naar de huldiging gaan, die dag beter niet met de trein kunnen reizigen.

Delen

Reacties

Die abu is ook een echte neus in hard en nieren. Werkelijk alles wat ook maar een beetje leuk kan zijn moet verboden worden. gun de Feyenoorders nou gewoon eens een leuk feestje zonder dat je weer overal regeltjes op moet leggen. #+%+#=%%*%
PapaEast1974
Volgens mij ligt dat niet aan Abu zoals jij zegt maar aan het verleden en het heden, wij hebben nou eenmaal een aanhang niet zo goed tegen drank kan en er altijd een klerezooi van moeten maken.

Als we die (zogenaamde) supporters nou eerst eens gaan aanspreken op hun (idoten) gedrag dan zijn deze regeltjes en net in het stadion niet meer nodig en kunnen we allemaal weer gaan genieten van onze mooie club!
Dag erna nog genoeg alcohol in mijn lichaam van de dag ervoor, maar laten we eerst zorgen dat we winnen!!
Ze kunnen beter gewoon ff een verplichte snelle IQ test doen.

Dan kunnen de mensen met verstand gewoon een pilsje pakken. Maar nee de doldwazen moeten het weer eens verpesten vanwege voorzorgsmaatregelingen
Is er ook een aboutaleb verbod die zie ik graag komen !
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Wie gaan er nog meer alleen naar de huldiging? Klote dat het doordeweeks is man…..
Hopelijk vergeten we niet dat er wel ook nog gewoon eerst gewonnen moet worden. 😂
Paixãoratops
Snoepen en snuiven is gewoon toegestaan 👌👍
Mag ik wel gewoon kets snuiven?
Journalistiek sterke vraag
En een snuif verbod?