yv2023820yv2023820a1a01493

VK Sportphoto

Nieuws

'Ayase Ueda verlaat Japans elftal met blessure'

Van de redactie

Ayase Ueda heeft zondag het trainingskamp van het Japans elftal verlaten met een blessure, dat meldt Japans medium Hochi News. Ueda heeft een blessure opgelopen aan zijn linkervoet. De ernst van de blessure is nog onbekend. Ueda zal de wedstrijd tegen Turkije van komende dinsdag missen en zal spoedig terugkeren in Rotterdam.

De aanvaller van Feyenoord heeft het trainingskamp van de Japanners inmiddels verlaten. "Ik ben erg teleurgesteld. Ik had het gevoel dat ik in de wedstrijd tegen Duitsland op mijn eigen manier een bijdrage kon leveren aan het team. Ik zal hard blijven werken zodat ik terug kan komen", aldus Ueda via de Japanse voetbalbond.

Voor de Rotterdammers is het hopen dat de blessure van de Japanner meevalt. Ueda zal naar alle waarschijnlijkheid volgende week in het openingsduel in de groepsfase van de Champions League tegen Celtic de vervanger voor de geschorste Gimenez moeten zijn. De Mexicaan is voor de eerste twee Champions League duels tegen de Schotten en Atlético Madrid geschorst vanwege zijn rode kaart vorig seizoen in de Europa League tegen AS Roma.

Delen

Reacties

Even afwachten wat de uitslag is . Lijkt me een harde werker en een doorzetter. Zal waarschijnlijk bijj een lichte blessure weer snel op het veld staan. ( I bij andere spelers wel eens anders uutgepakt : bijv. last van een grote teen of te kleine schoenen)
Wel ***, want hoopte dat hij wat extra minuten kreeg tegen Heerenveen.
Zodat hij wat meer ingespeeld raakt op ons team.
Paixao kan ook nog in de spits als het echt zou moeten
Inderdaad Paixao zou kunnen en misschien Lingr Ipv stengs omdat Lingr denk nog meer bijsluit in de 16 en makkelijker scoort dan stengs. Dat laatste zeg ik puur als je naar statistieken kijkt je weet natuurlijk niet hoe hij het hier gaat doen
En dan stengs rechtsbuiten die dan ook naar binnen kan net als Ivanusec en dan scoren
GEEN PANIEK! Ze nemen gewoon geen risico bij kleine blessures en daar moet je blij mee zijn.
He did not show up for practice on the 10th, a day after the match, and stayed at his lodgings for separate training. The JSA official said it was due to discomfort in his left leg.

Ueda commented through the Japan Association, "I felt that I was able to contribute to the team in my own way against Germany, so it is very frustrating to be out of the game, but I will continue to work hard so that I can heal properly, get another result with my team, and return for the next national team activity.

Via Japanse media
Hopelijk gaat het dus om een pijntje dat tijdens de wedstrijd is ontwikkeld en waar hij nog te veel last van heeft om mee door te spelen met het oog op de CL en een goed herstel. Lijkt er in ieder geval niet op dat hij iets heeft afgescheurd oid. Maar goed we zullen het wel horen deze dagen.
Hij moet gewoon een paar yaki tori’s naar binnen klappen dan knapt die zo weer op!
Bestel er dan ook gelijk een portie Tori Kara Age bij. Dan istie zeker weer snel van de partij. Yakî Tori, zo lekker!
Weg met die interlands zeker vriendschappelijk
lekker opdonderen met die ** interlands
Nesto groen en jahanbakhsh als champions league spitsen🤷‍♂️
Spelers nooit meer vrijgeven voor vriendschappelijke interlands ...wat een 🤬🤬
Rustig rustig mannen kan ook heel goed meevallen hé... Voorzorg terug naar Rotterdam, geertje en ueda zijn er volgende week gewoon bij joh
Ik hoop het het is steeds het zelfde liedje.
Lui als jij moeten eens stoppen met die irritante positiviteit nergens op gebaseerd. Jij weet helemaal niet of geertruida en ueda er bij zijn tenzij je helderziende bent. Gewoon afwachten
Lui als jij moeten een op rotten met dat eeuwige negatieve gezeik. Wat een *** leven moet je hebben als je zo negatief in het leven staat. En ******* op met je standaard zin realistisch want dat punt ben je al heel lang gepasseerd.
Beter dat jij eens op hou met je gezeik over werkelijk alles, beetje erg vermoeiend aan het worden.
Irritante positiviteit 😂😂
Niet te geloven!
Dus niet meer vrijgeven voor vriendschappelijke interlands
Dat kan helemaal niet gast, ook voor vriendschappelijke wedstrijden moet Feyenoord spelers vrij geven anders komen wr fifa sancties..
Gaat de fifa niet leuk vinden. Ook wordt Feyenoord minder aantrekkelijk voor spelers, zeker spelers zoals Ivanusec die we goed kunnen gebruiken
Die interlands tussendoor moeten echt stoppen.. missen we dus mogelijk ook tegen Celtic
Hopelijk valt het mee anders heb je geen spits in de CL
Jawel hoor Nesto Groen...besef dat de meeste spelers bij ons doorbreken, niet omdat ze een kans gegund krijgen, maar door blessures en schorsingen van de aankopen. Mocht t nodig zijn, mag ie t laten zien.
Precies. Hij viel mij niet tegen in die oefenpot. Celtic heeft trouwens ook een aantal blessures, dus die zijn ook niet op volle sterkte
Gaat lekker zo. We beginnen te draaien, krijgen we allemaal gezeik door die interlands.